Clearblue test a ohraničené plus
caute baby dnes som si robila clearblue digitalny test ktory ma ukazovat aj tyzdne. Vyslo mi minus, ale na displeji vidno aj ako keby take obrysy plusu.. Ukazuje to tak stále?

To moze byt tou tabletkou po. Zajdi lekarovi, moze to byt aj cysta alebo tie antibiotika. Drzim palce nech to neni nicvazne 😉
@blairgossip
@lulecko2311 @elise
Baby dnesny ranny test, dnes je to presne 10ty den od meskania, na foto Blueclear digitalny, mamatest 10 a pepino 10 vsetko naraz teraz rano robene... A nic ziaden naznak ducha a na digitalnom minus.. Takze uz mozme tehotenstvo vylucit... .hm dufam ze to je tou tabletkou po a ze nemám cistu.....
Ano, vsetky negativne.... Objednaj Sa pre istotu lekarovi, alebo mu zavolaj aspon. Drzim palce 😘
@blairgossip
@blairgossip Prepac, ale nechapem, co sa cudujes....sama pises, ze si brala tabletku po a potom este aj ATB, aj jedno aj druhe ti moze rozhodit cyklus....
@blairgossip Tehotna nie si, ak pojdes k lekarovi, ten ti akurat pichne vyvolavacku, co su dalsie hormony. Myslim, ze pokojne mozes pockat tak dva tyzdne a ak ani potom nepride menzes, potom mozno k lekarovi.
@bosoriak v pondelok idem isla by som uz skor na vyvolavacku len az do pondelka mal dovolenku.. Potom pisem co povedal 🙂
@blairgossip drzim palce... 😉
@lulecko2311 no uz som po navsteve gynekologa, spytal sa ma ci som skusala testy a ja ze ano a nic ziaden naznak druheh ciarky,pozrel ma a nic na ultrazvuku nevidel ze tehotenstvo to nie je nic tam nevidi, ze mam vysoko sliznicu ako pred menstruaciou, ze mozno som zase mala cistu lebo tam vidi trochu tekutiny okolo vajecnika, pichol mi vyvolavacku a ze vidi v karte ze som mala cistu v aprili a ze viac krat mi tak meskali a som sla na vyvolavacku a kedze koli krvi nesmiem brat antikoncepciu ze na treti den krvacania mam prist na testy z krvi... Ci tam nemam neaku vadu... :/
No co ako pokracuje krv a co mrcha prisla?
@lulecko2311 menstruacia prisla dnes rano.. Cize v pondelok idem na krv 🙂
@blairgossip drzim palce.... Hlavne ze prisla
Zdravím. Ja mám týždeň pred mrchou a robila som si test v priebehu dňa a vyšlo mi plusko 2-3. Je to vôbec možné?
@blairgossip je negatívny, bud je tan jasne a zreteľne + a koľko týždňov alebo - a týždne vôbec nepíše 🙂
@iva882210 ahoj ako to u teba vtedy dopadlo?
@iva882210
@anonym00000
Je to chybne .. musí tam byt jasne plus
@blairgossip ukazuje to tak stále

@blairgossip ta tabletka po rozhadze cyklus na kusky