Čo hovoríte na tento tehotenský test?
Ahojte baby, neviem či aj vy vidíte tu druhú čiarku alebo si už len ja namýšľam. No ak ju vidíte, chcem sa spýtať, je to podľa vás len druhá čiarka ktorá je tam a mala by sa viac zafarbiť v prípade tehotenstva, alebo môže to byť už pozitívny test spravený dosť skoro?

@martinaju a co sa týka toho tehotenstva. Áno mala som mimo maternice. Bola som aj na docistenie. . Tento mesiac mam kontrolu u gynegolicki ale kázala mi prísť až po menzese..
@radicova12345 tak určite ešte počkaj 8dpo je krátko (ja by som aspoň počkala, škoda testov a zbytočných stresov) , mala si odsledovanu ovuláciu?
@sense nie nemala som otestovanu ovulaciu. Ale podla kalendára som už mala. Neviem ja si myslím ze ten mama test bol chybni. Proste klamu.
@radicova12345 ovulaciu som mala keď som mala pohlavný styk. Tento kalendár mi nikdy neklamal. Podľa kalendára mi vždy chodí presne menzes. Pošlem foto
@radicova12345 keďže sa riadis len aplikáciu určite počkaj aspoň do 12Dpo, ideálne 14dpo.za mňa skôr sú zbytočné vyhodené peniaze
@sense ale vet jasne. Ale určite dostanem menzes. Veľa ženám ukázalo mama test pozitívny ale falošné. Tie testy sú v nich nejaká chyba..
@radicova12345 aplikáciou sa riadiť nemôžš a už vôbec nie ked si mala mimomaternicove.
Telo nie je stroj zo 100 krát to môže sedieť podľa aplikácie a potom jedennkrat nie. 100% odsledovanú ovuláciu máš len u lekára.
Ano môže sa stať že je falošne pozitívny no mne sa to nikdy nestalo. Skus testovať v deň očakávanej ms a kup kazetovy ked neveríš papierikovym príoadne digitálne clearblue 🙂
@martinaju ďakujem ti za tvoju odpovet. No to co som mala. To bolo minulý rok. V októbri.
@radicova12345 myslím. Mimo maternice.
Vsak prave, uvidime🙂dakujem
@66kvetinka66 vidím jednu čiarku a negatívny test, bohužiaľ 🤷
@christinka1
@christinka1 ahoj. Prikladám foto. Dnešné o 10:13 neverim im tým testom
@radicova12345 koľko ti mešká?
@christinka1 ahoj mne nemeska ja mam len dostať menzes
@radicova12345 tak potom máš už krásne dve čiarky 😊
@christinka1 myslíš čítala som od žien rezencie ze mama test klame a duchuje
@radicova12345 tak to ja neviem nemám s tým skúsenosti 🤷 keď tak skús iný a uvidíš
@christinka1 ďakujem za tvoju odpovet..
@radicova12345 ja som si robila pred vyše rokom pregnancy test, skús ten...
@radicova12345 krásne pozitívny test ❤️
@christinka1 ďakujem krásne za radu ráno si robím digitálny test clearbule. Tak uvidíme
@ankare ďakujem. Ale neviem čomu. Keď mama test ze vraj duchuje.
@radicova12345 budem držať palce,ten som si tiež robila ,tak snáď aj tebe tak vyjde 😊✊

@martinaju ahoj. No. Ja som testovala. Od pohlavného styku bolo to. 8 deň. A skúsila som. Lebo ma pychalo pod bruchom. Teraz ma zas boli chrbát. Ale tak určite ten test bol falošný. Možno kúpim test mama ešte raz ale neviem ja som na tom ze menzes mi príde. A ďakujem za tvoju odpovet