Čo hovoríte na tieto testy?
Baby robené včera večer kuknut a to prosím. Ďakujem za každé popretie.

@gabulka19 snad sama vidis, ze tie testy su negativne
@gabulka19 testy su negativne. Tehotna nie si na 99 %. Ale hladaj pricinu, preco ti meska menstruacia. Nemas nejaku cystu, alebo nejaky zapal? Mozno si mala bezovulacny cyklus, moze to byt pco. Skoc na gyndu. Lekarka bude vediet viac.
@gabulka19 a kolko ti vlastne meska menstrucia? Ak 1-3 dni tak to by som ani neriesila. Ak viac, tak to uz ries.
@gabrielamodrykonik bola som tehotná nie som vzala krv a uvidíme zajtra
@gabrielamodrykonik ahoj bola som u lekára vzala krv povedala ze nie som. Urobila som si test mrcha stále nič tak vysvetlenie baby ?! Aspoň vy ďakujem môže byť len klam?
@veronikaszabova ahoj podľa teba sú tam na testy duchovia
@gabrielamodrykonik podľa teba sú tam duchovia
@gabulka19 vyzera to na duchov. Je to ale Pepino z DM. Vraj nejaka sarza duchovala, aj ked baby neboli tehotne. Kup si Livsane alebo Woman secret. Popripade elektronicky Clear blue. Ale tym by som testovala najskor az za tyzden/dva. Je to zvlastne inak.
@gabrielamodrykonik ale robene testy boli večer okolo 19.50 keďže som bola v meste robila som aj pred tým tieto testy samozrejme nebolo vraj nič na nich ako ste pozerali aj vy ! A teraz zrazu ukazuje !
@gabrielamodrykonik tu sú pred týždňom cca 2
@gabulka19 je to pozitivne. Aj na tych predtym boli uplne bledulililinke ciarky. kolko ti uz meska? Mne drz tiez nic nevidel po vynechaní až po 7tyzdni.
@gabrielamodrykonik ved to su normalne ciarky nie duchovia.😊
@luciannka83 vieš ja som už cela popletená teda posledná mz bola september. A stále nič mrcha tak to mam brat že som v tom
@gabulka19 kolko ti už meska? Skus z ranneho mocu. Mali by ti uz vyjst pekne ciarky.
@gabulka19 na tych prvych nebolo nic, tie druhe vyzeraju, ze su pozitivne. Tehotenstvo moze potvrdit len lekar z na hcg hormon z krvi, ale pockaj este nejaky tyzden, nech je to iste.
@gabulka19 uz mas par dni po menstruacii, tvoje ciarky na testoch by mali vyzerat podla mna inak, mali by byt ovela silnejsie uz tie ciarky, z krvi by uz malo jednoznacne vidiet ci si tehotna. Toto je nejake divne, su tam uz, ale mas ich stale velmi slabe na to, kolky den to uz je. Mne sa na treti den po meskani menstruacie objavila slabsia, ale uz jasne viditelna ciarka (ziaden duch) a piaty den od meskania menstrucie uz jasna silna ciarka. Nechcem ta strasit, ale moze byt aj mmt tehotenstvo. Pockaj este tyzden, testuj sa kazdy druhy den, lebo ten hcg hormon sa zdvojnasobuje kazdy druhy den a aj na tych testoch to uz musi byt vidiet, ci to stupa. A aj tak, ak sa ti tam budu zobrazovat len taketo slabe ciarky (hraniciace s duchom), tak kazdopadne opat treba navstit lekara a zober aj tie testy a nech ti opat spravia test na hcg a nech ta sleduju. Lebo mimomaternicove tiez nie je ziadna slava.

@gabrielamodrykonik prosím kuk ešte som nemala mrchu