Čo ma čaká na vyšetrení v 6. týždni?
Ahojte. Mám pozitívne tehotenské testy a ku gynekológovi som objednaná na termín, keď budem podľa poslednej menštruácie 6+1.
Ovulácia bola 19. 12. 2025.
Na základe toho – čo môžem očakávať?
Viem, že sa to nedá povedať s istotou, pretože u každého to prebieha inak, ale poteším sa, ak mi niekto napíše, čo sa zvyčajne v tomto období dá vidieť, prípadne sa podelí o vlastnú skúsenosť. Ten čas strašne pomaly plynie 🙄😊
Ides skoro, potom budes nestastna pisat ze doktor este nevidel dieta ani srdcovu aktivitu, maximalne gestacny vak atd atd... A budes trpnut do dalsej kontroly, ci sa to vyvija dobre alebo nie. Za mna - zbytocne skoro. Pokial nemas za sebou nejake problemy s tehotenstvami, tak takato skora navsteva gynekologa vacsinu zien viac vystresuje ako potesi.
To nemyslim v zlom, len realisticky. Zelam Ti vsetko bez problemov 🍀
@anonym_autor Pokuaľ nemáš nejaké problémy, napr. krvácanie, tak chceš ísť strašne skoro.
Potom zase založíš tému, že lekár nič nevidel a budeš v strese.
@anonym_autor Pokuaľ nemáš nejaké problémy, napr. krvácanie, tak chceš ísť strašne skoro.
Potom zase založíš tému, že lekár nič nevidel a budeš v strese.
@anonym_42e9e5 Mala som problém, začala som špiniť a dostala som progesterón (keďže som mala s špinením problémy aj v minulosti) a našťastie to potom ustúpilo. Preto sme sa dohodli, že najbližšie prídem 19., keďže potom ide na dovolenku. 🫤
Zase mudrlantny vedia presne co bude a nebude vidno… mne bolo vidno uz aj srdiecko 6+0. Takze kludne moze byt vidno aj tebe. Ak este vidno nebude tak nezufaj, o 2tyzdne pojdes zas… minimalne uvidite ci je to uhniezdene kde ma byt
@anonym_autor ideálne by malo byť vidno gestačný vak - cca 16 mm, žĺtkový vak a maličké embryo (cca 3 mm). Ak má dobré sono, tak uvidí aj akciu srdca. Ak si ale ovuláciu nemala na 100 % potvrdenú lekárom, stačí, že sa oneskorila o pár dní oproti tvojmu predpokladu a už embryo byť vidno nemusí, je to taký hraničný týždeň.
Pozri, tu mas presne 6+1 vysetrenie, a vysledok klasicky nijaky, pretoze je este skoro:
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/je-normalne-silne-spinenie-v-6-tyzdni-tehotenstva/
@anonym_autor ahoj. Mne bolo vidno gestacny vak a embryo,ale nebola ešte akcia srdiečka. O dva týždne už bola 🙂

@anonym_autor na sone by mal byt vidno gestacny vak - poprípade už embryo so ♥️ ale u každej je to individuálne kedy sa srdiečko objaví , ak teda embryo ešte nie tak žĺtko 😊