Čo myslíte ? Je tam druhá čiarka?🙈😘
@thoughtfulweirdo áno skúsim 😘 aj tu vidno ako tak
@klaudia2425 na temto pekne vidno 👏 gratulujem
@tiumen ďakujem ❤️ Len sa ešte naozaj netesim lebo sa bojím ale myslím že pondelok sa už pravdu dozviem 😀
@klaudia2425 táto moja druhá čiarka má v pondelok 8m 🙂 ideš v pondelok na krv ?
@tiumen urobím si ešte test v pondelok a keď v utorok pôjdem na krv 😘
Joj dúfam že dopadnem tak ako aj ty
@klaudia2425 no vidis, netreba pocuvat zle jazyky, ciarka je tam pekna, dr max nikdy nerobi umele ciarky, takze pre mna tam je. uz nech len silnie
@biela_sova ďakujem si poklad 😘 naozaj si má potešila a zle jazyky určite nepočúvam 😘😘 pritom tu by to malo byt o niečom inom
@klaudia2425 na tej poslednej fito je uz duch vidiet....a ak pondelok vxjde silnejsis tak este s lekarom pockaj....vidiet nebude toho vela a vysledok testu bude rovnaky
@sense dobre tak len skúsim v pondelok test k lekárovi som objednaná na prehliadku 11.7 tak to asi pôjdem až potom 😀
@klaudia2425 osobne by som uz do 11.7 vydrzala. To uz moze byt vidiet aj srdiecko, samozrejme ak nebudes krvacat al mat ine problemy...lebo ak si tehu v pondelok to bude uz silna ciarks
@sense áno lebo mrchu mám dostať buď v nedeľu alebo v pondelok buď 27 alebo 28 deň lebo inak mi nemešká .. počkám určite 11.7
Ja neviem ako keby tam nieco rysuje ja som to tiez tak mala spravola som si test pobede aprili 19steho jedna silna a druha nic nebolo videt zrazu svagrina mi vravi ty nevidis je tam velmi slaba ciara si tehotna od stastia sme nevedeli co mame robit isla som o yri tyzdne dvs gynekologovi :D a tam mi dosvecili ze ano som :D :D vysla som usmevom na tvary teraz mam krasnu rok aj 7mesacnu dcerku menom alexa milujeme ju
@sandika611 moja zlata ako si to pekne napísala .. tak ja verím že tiež mi bude silnieť a keď pôjdem na preventívnu tak mi to len pán doktor potvrdí
@ladyandy nieco tam je taky slabucky duch ✊🏻👍🏻
@klaudia2425 Nech Ta coskoro kopka v brusku ;) Teraz len pokoj, kyselinu listovu si davaj, a necutala som predosle Tvoje prispevky, ale ekd sa dlho snazite/alebo si mala uz nejake skore straty, isla by som za gynekologom po meskani co najskor, nech Ti nasadi progesteron na udrzanie... Staci zavolat sestricke, pripomenut jej, o aky pripad sa jedna a ona Ta uz adekvatne objedna 🙂
@biela_sova moja prvá dcérka sa nám podarila na prvú supu a tak to vyzerá že s priateľom sa nám tiež podarilo na prvý krát . Bola som na rizikovom lebo mala mala hypoxiu plodu ale inak všetko bolo v poriadku 😘
@klaudia2425 Noo tak v pohode potom, zavolaj sestricke, da termin. Max pojdes o jeden raz navyse, odoberu krv na HCH a o par hodin vies, na com si... v takomto skorom stadiu vidiet iba zhrubnute endometrium (vystelku maternice). Drzim paste
@klaudia2425 Drzim ti palceky aby tam boli // ☺ Daj prosim ta vediet ako si dopadla.
@biela_sova
@chiara8 dievčatá moje dám Vám vedieť určite
@klaudia2425 tiez som to mala takto zo zaciatku 🙂 a uz som v 31.tyzdni tehotenstva 🙂
@klaudia2425 podľa toho si tehotná. Sprav si test o 2 dní bude zase silnejšia
@klaudia2425 ja tam vidim slabu ale vidim...mala som asi rovnaku 🙂
Taka staci. Nejake hcg sa ti uz vytvara, len musi tmavnut...drzim prsty
@klaudia2425 ja som mala takehi ducha ked mi meskali 3dni a dnes ma ten duch 5rokov a sedi uz polhodinu v skole (potom som si kupila digit.testba ten ukazal + a 1-2tyzden)..bude ti silniet kazdy den stupa hcg viac a viac
@monika2101 tu nicnevidiet teda len tu jednuciaru

@klaudia2425 Tu už vidím taký náznak aj ja 🙂 ale radila by som testovať znova najskôr po dvoch dňoch, aby bol lepšie vidieť rozdiel