Čo myslíte ? Je tam druhá čiarka?🙈😘
@chiara8 nemešká mám dostať v nedeľu alebo v pondelok
Nevidim nic
Aspon jeden den po vynechanej mestruacii sa vzdy robi test....Skus niekedy v pondelok ak nepride..Drzim palce ☺ Poznam tu nedockavost 😉
@klaudia2425 ja vidim
@08snazilka80
@chiara8 spravím až pondelok ono na fotke naozaj vidno tak zle ale v skutočnosti tam je
uz na ploche ti pred hodinou zeny napisali, ze tam nic nevidno. Ziadna druha ciara tam nieje, aj ked chapem, ze ju tam vidiet chces. Zmier sa s tym, ze jednoducho tento mesiac to nevyslo.
Naco preboha zakladas este aj diskusiu???
Zbytocne so seba robis sasa.
Nič tam nieje 🙂
Skús zas o dva dni, držím palčeky 🙂
Nič tam nie je
ale ja ju vidim 😀
snehobiely ..
Ja ju vidim, drzim palce aby silnela. Moj prvy test bol este slabsi.
Ja chápem, že ju tam silou-mocou chces vidieť, ale nemá zmysel testovať ešte pred menzesom a narobiť si nádeje a potom nariekať, keď príde ms. Takáto super mini neviditeľná čiarka môže veľmi ľahko skončiť ako biochemické tehotenstvo, o ktorom by si ani nevedela, keby si testovala tak, ako sa odporúča.
@katka2984
@nufinkanufka ďakujem krásne dievčatá dám vedieť ako ďalej 😘
@nufinkanufka mala si ešte slabšiu ?
@klaudia2425 podla mna tam slaba je..zvysila som kontrast, javi sa mi aj ruzova...vyfotis to teraz este raz zaschnute? A inak, preco by nemohla dat aj svoju fotku testiku, ked sa nevie dockat? ;)
Ahoj pod urcitym uhlom ju vidim aj ja ✊🏻👍🏻🙂
Ja vidim,ano.skus zajtra znova
@biela_sova
@anulka1944
@nini1010 ráno Vám pošlem opäť fotku ... teším sa dievčatá že ju tam vidíte so mnou 😘
@hhrdza V príbalovom letáku je napísané, do kolkych minút sa má odčítať výsledok 🙂
asi sa tu fakt niekto dobre baví ... 😂😁😘🙊 a ja tiež
Prepacte ze vam skacem do reci .... preco ste take hnusne? Da sa to napisat aj jemne !!! Radsej si zakuste do prsta a nepiste nic!!! A z mojej vlastnej skusenosti viem .... rano test negat. O 24 hodin duch a o 9 mesiacov syncek
@anulka1944 Veď jej všetci napísali pekne :D
Tie papiere pri testoch si vie precitat kazdy...
Dievčatá, vsetko v pohode...mne sa tam len zdaju take bodky na.mieste, kde byva druha ciarka..ale.niekde som sa docitala, ze to.mozu byt nejake kanaliky a mozno sa to zafarbilo od moču. Mešká mi 2dni
Urobim este o dva dni, ak nepridu

Ahoj.Ja osobne tam nevidím nič 😕..Skus testtovat zase o 2 dni z ranneho moču. Koĺko dní ti mešká MS?