Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@janaochi s malou ideme zajtra na kontrolu, dnes kakala iba 2x🙂 tak ale uvidime zajtra, co povedia na vysledky zo vzorky. Bola som, mam to iba prechladnute, dal mi aulin v prasku, ze si mam davat 2x denne
@janaochi ahoj sme na tom rovnako,,ja tiez mam dostat 24,25,tak uvidim dufam ze tentoraz vyslo,,,
@kristinka28 Ešte si netestovala?
@janaochi vcera som dala foto kukni ak chces,ale velmi neverim,po tolkych sklamaniach,,laka ma ,ale musim ist mimo lekarne 😀 ,,a vydrzat ci pride ,alebo nie,,,vidim,ze si testovala,,, 😉 drzim palce
@kristinka28 je to pekný dúšik, ružovučký, ja myslím, že to vyšlo. Držím palce. 😉
@janaochi bodaj bi si mala pravdu,,,prsia mam take troska citlive a spim na kazdom kroku dnes rano som sa zobudila o 9.a troska pochodila po izbe a spet sla spat 😀 ,,,no dufam ze uz to vyslo ,,a ty ako skusala este testik poobede
@kristinka28 neskúšala, ale akosi tomu neverím 😒 , nič mi nie je, akurát prsia trochu, ale to mávam aj pred ms.
@janaochi ja ti drzim nech to uz bude tehu,,,ani ja neverim po tolkych sklamaniach ,
Ahojte babulky tak mrcha stale nikde. Prsia a brusko nafuknute a prsia strasne bolia hlavne na dotyk. Dnes som skusala testnut bola tam slabulinka druha ciarka ale ze som fotila az teraz uz ju tam nevidim. Zajtra uz asi volam dokimu meska mi to 9 dni. Neviem ci mam skusit ten digitalny ci sa to vobec oplati. Davam foto.
@shelly0056 no digi (teda clearblue) je citlivost 25, takze podla toho sa rozhodni 🙂 ak uz na pasikovych 25kach mas viditelneho dusika mozes skusit, inac neviem ci to nebudu len vyhodene peniazky...
@nelca83 neviem cakat sa mi uz ale nechce
@shelly0056 9 dni ti meska? A preco si nesla uz na krv k lekarovi??? Na testoch je to nic moc, nebrala si nejake lieky , ktore by to mohli sposobit???
@melanka21 K lekarovi som nesla lebo si myslim ze je este velmi skoro a ani cas nemam asi sa zajtra objednam tak snad bude mat niaky volny termin. Lieky neberiem ziadne o babetko sa snazime uz rok ☹
@shelly0056 Skoro si myslim, ze este nieje, ja som sla na potvrdenie na krvicku den pred prichadzajucou ms a vysledok uz bol pekny, viem , ze nie u kazdeho je to rovnake ale 9 dni to uz moze byt aj nieco ine. Skus sa objendat nech sa na to pozrie. Ak sa snazite , boli ste s mm na nejake vysetrenia???
@melanka21 Lekar to neriesi pritom vie ze mam problem aj z menzesom uz sa to takto taha rok a ja som z toho uz na nervy
@shelly0056 pisala som ti ip 🙂
@shelly0056 naozaj zmen lekara, ak ani teraz nebude ochotny riesit tvoje problemy :( ono niektori robia problem aj s tym krvnym testom, nie je to samozrejmost...a robila si si ten test rano? drzim palce, aby z toho bolo tehu!!!
@melanka21 ano, ak si precitas vsetky jej prispevky, tak ma s nim teda trpezlivost na medajlu ☹ toto su ale naozaj dolezite veci a vela zien chodi ku gyn aj do ineho mesta, nevadi im ani hodinove cestovanie...a uz duplom ked sa jedna o otehotnenie...nie je v poriadku, ze nehlada pricinu jej rozhadzanych cyklov ☹ a vyvolavacky problem nevyriesia, resp iba velmi docasne...a bojim sa, ze s jeho pristupom jej ani tie krvne testy neurobi ☹ ale dufam, ze sa mylim!

@nefertitka Ďakujem. A ty ako s maličkou? Bola si aj u gyndoša?