Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@sharlly Je mi to hrozne luto :( neboj poistite si to buduci mesiac castejsie a uvidis , ze to vyjde 🙂 a prosim ta testom znacky pepino sa vyhybaj, kup si radsej v lekarni mamatest 2 ks v baleni za nejakech 2,60 su ovela lepsie, pepino nenormalne duchuje 🙂 drzim vam palceky, budem ta nadalej sledovat ako sa ti dari a ak nieco kluuudne pis 🙂 som tu pre teba s radostou 🙂 hlavne nesmut, cyklus prejde a sup do toho 🙂
@melanka21 to máš pravdu, jednou značkou je najlepšie, ale tak mám od Lauritky 10 tt, ten bol prvý, čo som robila, tak pokračovať budem len s tými. Na mamateste mám tiež ducha, no ale veď som 3-4 dni do ms, ja som ani v minulom tehu nemala skoro silné čiarky, dlho som len duchovala, pošlem foto z posledného tehu, sú to mamatesty a čiarka na mamateste dnes a z toho testovania sedí na daný dc, tak čakáme. 😕
Ahojte žienky 🙂 som tu nová, ale dúfam, že mi poradíte 🙂 čiže dnes ráno som si robila test aa ja mám pocit, že tam čosi vidím, alee som z toho dosť zmätená 😒 Ide o to, že 2. júna sme mali nechránený styk a to bolo myslím dva dni pred skončením menštruácie, čiže som si myslela, že z toho určite nič nebude 😝 ale samozrejme mi to nedalo a spravila som si ten test a teraz som úplne na vážkach. Takže prosím vás, čo vy na to hovoríte?? 🙂 mohlo by z toho niečo byť, či si to len nahováram?? je pravda, že mám aj problémy so zrakom 😀
@domidb64 kokso, ja tam vidím tušim tri čarečky 🙂
ahojte..chcela by som sa s vami poradit. vo stvrtok vecer mi vysiel prvy pozitivny tehotensky test (3 dni do Menst), od vtedy si robim test kazdy den. Uplne horny test je stvrtkovy a postupuje to po dni nadol. Mozno blba otazka, ale aj vy ste mali roznu intenzitu tych testov? lebo sa mi zda ze ciarka slabne. skor by to malo silniet. Nemam sa tym trapit? K doktorovi pojdem asi az do dvoch tyzdnov, lebo by bolo este skoro.
@dominikak a robis si ich v rovnakom case?
pretoze rano je najlepsie,,,,, ked nemas moc rozriedeny velmi,,, 🙂 ja si myslim, ze je to v poriadku, neboj,,,,skus ich robit vzdycky rano ked vstanes a neboj bude silnejsie🙂
@marienka1703 ahoj. no ten posledny (uplne dolu) som si robila vecer a tie dva stredné ráno. tak dúúfam, že máš pravdu. dakujem za povzbudenie. Môže na tom niečo byť. veríím tomu. 🙂

@katkasofi vsetko zvladnete neboj 🙂 hlavne nech ste zdravucki!