icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
23petka
7. júl 2014

@jk77
@shelly0056 ahojte baby, dnes ráno som robila test..nič som na ňom nevidela ☹ ale keď som prišla z roboty,tak som znova naň pozerala a vidím tam takú slabučkú čiaročku, ale nejde mi to zachytiť foťákom na telefóne..ten čo som dávala do môjho fotoblogu bol women secret papierkový, to čo som robila dnes bol značky GS Mamatest, nejaký český výrobca bol tiež taký papierkovy a teraz poobede som si urobila women secret ale taký kazetkový(taký ako digitálny teplomer) a na to tiež vidím slabú čiarku,ale tiež mi nejde zachytiť foťákom...skúsim ho rozobrať či ide..je to normálne už???som z toho na nervy..ja už nebudem robiť testy, keď tak až na konci týždňa lebo potom neviem čo si o tom myslieť

23petka
7. júl 2014

vidíte tu niečo??asi na fotke to nie je vidieť

piacere
7. júl 2014

@23petka toto je podľa mňa negatívne 😔

l3yla
7. júl 2014

@23petka ja nevidím nič 😕

evita123
7. júl 2014

@23petka naozaj pulim oci, snazim sa tam vidiet dve ciarky, ale zial vidim len jednu.. skus este o dva-tri dni opakovat test

janaochi
7. júl 2014

@23petka negatív, bohužiaľ. ☹

sandrika1986
7. júl 2014

Nevidím nič tam...

23petka
7. júl 2014

@piacere
@l3yla
@evita123
@janaochi
@sandrika1986
ďakujem vám baby, myslela som si,že nebude nič vidieť..kašlem už na testy, stále nejaké kanáliky, ryhy..

evita123
7. júl 2014

@23petka nezufaj, mi ked sme sa "snazili" dokazala som si robit niekolko testov za den a vsugerovat si ciarku, no na druhej strane nic nie je stratene, o dva dni si urob test znova a ak si tehu hcg musi stupnut a uz aspon naznak ciarky bude viditelny aj na foto... drzim palce

23petka
7. júl 2014

inak asi mi už hrabe s tých testov, ale ja keď pozriem na tejto stránke na tú fotku bez toho aby som ju zväčšovala,tak ja tam vidím nejaký kanálik alebo čo to je...

23petka
7. júl 2014

@evita123 ďakujem za podporu

evita123
7. júl 2014

@23petka najlepsie urobis, ked naozaj aspon dva dni pockas... a potom si urobis dalsi test.. ja viem, ze to budu dlhe dva dni cakania

23petka
7. júl 2014

@evita123 ja už som stratila chuť testovať...vieš, keby mi normálne prišla ms, tak ako chodí každý mesiac, tak si poviem, o.k. šak budeme sa snažiť ďalej, ale ani ms nikde ani pozitívne testy 😒 a to ma strašne žere..ale nenarobím nič..jedine zase čakať 😒

l3yla
7. júl 2014

@23petka kolky DPOn alebo DC ? Pockaj este zopar dni...😉 a hlavne to nezvdavaj..

23petka
7. júl 2014

@l3yla som 32DC, DPO neviem...

l3yla
7. júl 2014

@23petka a cyklus mas kolko dnovy? Urcite este pockaj😉 kolko snazilkujete?

23petka
7. júl 2014

30DC mávam...šak počkám, iné mi nezostáva..my len teraz mesiac, ale som z toho na nervy, lebo vo februári som bola na kyretáži a tak celkovo kvôli tým nejasným testom..keby bol negatívny o.k., ale stále nejaké kanáliky, to čo je?

shelly0056
7. júl 2014

@23petka Ahoj moja nevidim tam nic pockaj par dni ja to poznam tiez som bola na nervy a potom z nicoho nic dve ciarky a potom uz len silneli. Bud trpezliva viem o com rozpravam teraz skus spravit najblisie az cez vikend.Hlavu hore nevzdavaj to.

l3yla
7. júl 2014

@23petka máš môj obdiv...neboj ,skúsiš o pár dní a keď nie ,nevadí ,ide sa ďalej a ďalší cyklus to výjde 😉

katkatonkova
8. júl 2014

Ahojky snazilky...chcem sa opytat...moze mi inofolic rozhadzat mrchu tak ze dosla sice normalne ale prvy den spinenie . jedna vlozka, druhy a treti den - 2 vlozky aj to len skoro malo krvy na vlozke ale viem ze isli take kusy zo mna do zachoda a stvrty den uz bez vlozky len sem tam spinenie....neviem ci ho mam vysadit alebo nie....prosim poradte mi...dakujem...

1234lubka
8. júl 2014

@23petka tam nic nije ☹

1234lubka
8. júl 2014

@23petka tam nic nije ☹
ved skus dnes, zajtra ked tam nicovidis tak dnes to musi byt silnejsie 🙂

dius222
8. júl 2014

ahojte, vidite tu nieco prosim vas?

piacere
8. júl 2014

@dius222 áno 😉

nikitaf
8. júl 2014

@dius222 taky som mala prvy test a o tyzden boli kolajnice az do Kosic 🙂 podla mna je to tam 😉

piacere
8. júl 2014

@nikitaf
@dius222
presne, aj ja som mala takýto pri druhom na 13dpo a už na druhý deň ráno bola koľajnica 🙂

dius222
8. júl 2014

@piacere
@nikitaf
@piacere aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to vazne????????boze už mi slzy vyhrkli..tri mesiace sa snazime a nakoniec presne ako pri prvej dcerke.posledna ms 9.6 cize termin porodu presne taky isty len o dva roky neskor..ach boze ja som taka stastna..len nech to je rano silnejsie..dakujem vam baby...

1234lubka
8. júl 2014

@dius222 nooo na tom vrchnom sa mi zda ze sa nieco crta..... 😉

piacere
8. júl 2014

@dius222 áno 🙂 Toto sú moje... ten prvý je 13dpo, robený večer a na fotke je už pridaný kontrast, aby bolo niečo vidno 😅 Ten pod ním je 14dpo ráno, bez kontrastu 🙂

dius222
8. júl 2014

@piacere super gratulujeeekm 🙂 chi boze aj tak sa neviem z toho spamatat 🙂