Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Nevidím nič tam...
inak asi mi už hrabe s tých testov, ale ja keď pozriem na tejto stránke na tú fotku bez toho aby som ju zväčšovala,tak ja tam vidím nejaký kanálik alebo čo to je...
30DC mávam...šak počkám, iné mi nezostáva..my len teraz mesiac, ale som z toho na nervy, lebo vo februári som bola na kyretáži a tak celkovo kvôli tým nejasným testom..keby bol negatívny o.k., ale stále nejaké kanáliky, to čo je?
@23petka Ahoj moja nevidim tam nic pockaj par dni ja to poznam tiez som bola na nervy a potom z nicoho nic dve ciarky a potom uz len silneli. Bud trpezliva viem o com rozpravam teraz skus spravit najblisie az cez vikend.Hlavu hore nevzdavaj to.
Ahojky snazilky...chcem sa opytat...moze mi inofolic rozhadzat mrchu tak ze dosla sice normalne ale prvy den spinenie . jedna vlozka, druhy a treti den - 2 vlozky aj to len skoro malo krvy na vlozke ale viem ze isli take kusy zo mna do zachoda a stvrty den uz bez vlozky len sem tam spinenie....neviem ci ho mam vysadit alebo nie....prosim poradte mi...dakujem...
@piacere
@nikitaf
@piacere aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to vazne????????boze už mi slzy vyhrkli..tri mesiace sa snazime a nakoniec presne ako pri prvej dcerke.posledna ms 9.6 cize termin porodu presne taky isty len o dva roky neskor..ach boze ja som taka stastna..len nech to je rano silnejsie..dakujem vam baby...

@jk77
@shelly0056 ahojte baby, dnes ráno som robila test..nič som na ňom nevidela ☹ ale keď som prišla z roboty,tak som znova naň pozerala a vidím tam takú slabučkú čiaročku, ale nejde mi to zachytiť foťákom na telefóne..ten čo som dávala do môjho fotoblogu bol women secret papierkový, to čo som robila dnes bol značky GS Mamatest, nejaký český výrobca bol tiež taký papierkovy a teraz poobede som si urobila women secret ale taký kazetkový(taký ako digitálny teplomer) a na to tiež vidím slabú čiarku,ale tiež mi nejde zachytiť foťákom...skúsim ho rozobrať či ide..je to normálne už???som z toho na nervy..ja už nebudem robiť testy, keď tak až na konci týždňa lebo potom neviem čo si o tom myslieť