icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
puffu
2. aug 2014

@6699333 toto vyzera velmi nadejne..🙂 drzim palce nech ciarka silneje..🙂

miminka89
2. aug 2014

ja vidím iba jednu /... ale držím palčeky

cuculiatko88
2. aug 2014

Ahojte,vidíte niečo alebo.mam vidiny ??? 🙂 lebo.ja tam vidím.slabú ciarku,ďakujem

kudusko
2. aug 2014

@6699333 co som ti hovorila vsak ju krasne vidiet ale si musela mat posunutu ovulku ale to neva je to tam 🙂 😉

mazula
2. aug 2014

podľa mňa nič, duch urobí svetlučkú čiarku,ale tu ja nič nevidím,ale foto nemusí ukázať tak dobre ako vidíš ty, skús 2-3dni počkať 😉

6699333
2. aug 2014

@kudusko chcela som mat istotu 🙂 ale nic nebude istejsie ako nastivit gynekologicku tak asi v stredu pojdem

kudusko
2. aug 2014

@6699333 Jasne to bude najistejsie ale viem ze si tehotna ale ostatne ti uz povie doktor ci je vsetko ok 😉

6699333
2. aug 2014

@kudusko potom dam vediet ako to dopadlo 😉

kudusko
2. aug 2014

@6699333 Ok ale ak ti neodpoviem tak nie zato ze nechcem ale idem v pondelok do kupelov a neviem ci je tam internet na 3 tyzdne ale iste ti odpoviem a budem cakat ako si dopadla a mysliet na to aby boolo vsetko ja som 17.6 mala kyret a v auguste ideme nato ale ja som cez to presla bola som velmi chora mala som vysoku horucku a aj histologia to ptvrdila ze bol v tele zapal este zatial som mala take stastie ze som hned na prvy sup ostala tehotna 🙂 😉

6699333
2. aug 2014

@kudusko dakujem pekne a mrzi ma ta kyretaz ale zaroven hned take stastie to je pekne 😉

kudusko
2. aug 2014

@6699333 Dakujem pekne 😀

jaruska18
3. aug 2014

Ahojte 🙂 dnes som 29 DC..mavam 35 dnove cykly..cely mesiac sme sa snazili..tyzden som mavala bolesti v podbrusku, asi 5-10 minut aj 6 krat za den..take pichanie..od rana mam dnes biely vytok,nezapacha,ani nic...moze to byt tehotenstvo?moze test uz nieco ukazat?

miminka89
3. aug 2014

@jaruska18 môže to byť tehotenstvo, ale aj nemusí... test by ti teraz ešte asi nič neukázal, ja ti radím počkať si kým ti bude už pár dní meškať, alebo počkať aspoň do dňa, keď máš dostať MS a až vtedy testovať... ušetríš peniažky aj aj predídeš možnému sklamaniu, ver mi ;) držím palčeky 🙂

jaruska18
3. aug 2014

@miminka89 dakujem 🙂 dufam ze tam budu tie dve vytuzene ciarky 🙂

eliza333
3. aug 2014

@cuculiatko88 ahoj kolko ti meska? Cosi tam je ale uvidis neskor. Urob zajtra rano test. Drzim palce 🙂 zase by bolo aprilovciatko

cuculiatko88
3. aug 2014

@eliza333 ešte nemeska, len.som.skusila skor 🙂 veru aprilovcatko a dokonca by som.mala aj rovnaký TP 😀

eliza333
3. aug 2014

@cuculiatko88 🙂 tak drzim palce nech to vyjde 🙂

cuculiatko88
3. aug 2014

@eliza333 ďakujem 🙂

jaruska18
3. aug 2014

Test negativny :(

lusswinki
3. aug 2014

@jaruska18 nebud smutna nabuduce to urcite vyde 😵

miminka89
3. aug 2014

@jaruska18 hlavu hore, po MS môžte znova skúsiť, neboj zadarí sa skôr či neskôr, len sa na to nesústreď!!! vypni, odpútaj sa od stresu, zaoberaj sa niečím iným a uvidíš, že za chvíľku tam tie // budú ;)

bajana
3. aug 2014

@jaruska18 testovat sa ma PO ocakavanej MS (co je u teba o 6 dni) a z ranneho mocu...

jaruska18
3. aug 2014

@miminka89 mozno je iba skoro :( stale ma velmi boli podbrusko :( ale to je len pichanie,trva niekolko sekund :( nikdy som to pred tym nemala :( tak som sa tesila :(

miminka89
3. aug 2014

@jaruska18 no tak potom tam ešte je šanca, nesmieš takto hneď smútiť, neviem síce ako dlho sa o bábo pokúšate, ale občas to potrebuje len čas... sú aj horšie veci, ver mi... po tom, čím som si prešla, si hovorím, že radšej mať negatívny test a počkať na ďalší mesiac, ako ho mať pozitívny a potom o to bábo prísť :( neboj, všetko bude, hlavne mysli pozitívne a buď kľudná ;) držím palčeky 🙂

jaruska18
3. aug 2014

@miminka89 to verim:( a ty uz mas babatko?my sa pojusame len treti mesiac...ale tento som sa velmi tesila 🙂 na teste som mala iba jednu ciarku..ale druha bola asi do stvrtky...faebu mala ako kontrolna..len nebola cela :(

miminka89
3. aug 2014

@jaruska18 no tak hovorím, to ešte môžeš byť tehotná, len je skoro ešte na testovanie počkaj pár dní a testuj znovu a uvidíš... my sme sa s priateľom pokúšali od marca, na 4ty mesiac sa to podarilo, ale pár dní potom, ako som zistila, že som tehu som mala spontánny potrat v 5tt som bola :( bohužiaľ... ešte je to čerstvé, ale život ide ďalej, veľmi dúfam, že sa nám čoskoro zase zadarí, lebo by sme už veľmi chceli s priateľom bábo... nemám ešte bábo, toto malo byť prvé... ale určite sa mi ovzi keď budeš vedieť na čom si, budem na teba myslieť ;)

jaruska18
3. aug 2014

@miminka89 velmi ma to mrzi :( ak sa mozem spytat kolko mas rokov? 🙂 niektore pary maju hned babatko ani nevedia ako a ine nie...myslis ze by som este mohla byt tehotna? :(

miminka89
3. aug 2014

@jaruska18 jasné že áno, nestrácaj nádej, ale zase sa na to ani moc neupínaj, nech nie si veľmi sklamaná, keď sa to náhodou nepodarí... treba si povedať, že to príde keď to má prísť... mám 25 a ty?

jaruska18
3. aug 2014

@miminka89 este skusim spravit test neskor 🙂 a uvidime..ja mam len 21 🙂 ale tak strasne tuzim po dietatku 🙂

miminka89
3. aug 2014

@jaruska18 ja si myslím, že na veku nezáleží, každý sa na to cítime inokedy... držím palčeky, ovzi sa určite 🙂