icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
emili31
7. dec 2014

@petulanl ahoj , presne to iste sa mi zda....pecienku som jedla v stvrtok a na veceru a piatok an obed a potom citam ze je to zle, ananas som zedla minule cely na posedenie (taky mensi ale) a citam ze je zle, caj kde je ibistek a neviem co este je zle...prave som si odstavila 3 pomarance a dva citrony..ocakavam ci ma to zabije 😀

petulanl
7. dec 2014

@emili31 preboha neblázni, maj niekoho radsej na telefóne 🙂

emili31
7. dec 2014

@petulanl istota je nejest a cpat sa tehotenskymi vitaminmi :D

6699333
9. dec 2014

@valeriap toto je z dneska 🙂

valeriap
9. dec 2014

@6699333 ni vidíš :* je krásny 🙂 už len počkať keď potvrdí lekár 🙂

kotatko1232
9. dec 2014

Babule mam prosbicku na vas..prosim ip je to take sukromnejsie...dakujéeeeeem

boubelka0021
9. dec 2014

Dnesny vecerny test

23petka
9. dec 2014

@boubelka0021 gratulujem 🙂 krásne kolajnice 🙂

liligreg
14. dec 2014

baby,vidite tam nieco? ja som najorv noc nevidela, no priatel ma tak nainfikoval, ze zacinam byt neista, ci je alebo nie je ja sa skornpriklanam k teorii, ze to presvita kanalik, ak yam uz nieco je....no ak by bol pozitovny, tak pri tomto nasom biednom mesiaci snazilkovania by to bol zazrak..ale nazivo to predsa vyzera inak a zretelnejsie.. ci uz kanalik alebo pozitivny test...snad o dva dni, ked ma priat ms budeme mudrejsi

tinkafe
14. dec 2014

@liligreg nieco slabulinke tam je, ale ci kanalik ci ciarka, to je tazko povedat, ale sanca tam je 😉 ktory si DC? Skus obden rano a uvidis ci sa ruzoveje 🙂 drzim palce, nejde o to kolko snazite, staci jedna spravna, v spravny cas a na spravnom mieste 😵

liligreg
14. dec 2014

@tinkafe snazime sa uz takmer 1,5 roka....skoda, ze ta fotka je taka ymava, len lepsie sa to odfotit nedalo. uz by mali vymysliet nieco, aby sa dali originaly vkladat...dnes som 44 DC, ale ovu som mala posunutu az na 34DC.... tym, ze mi tento mesiac zavystrajal cyklus, si neviem ani riadne spatne vybavit, ako sme na tom so snazenim boli..len viem, ze to bola bieda, lebo sme sa len minali ☹

tinkafe
14. dec 2014

@liligreg hlavu hore 😉 vsetko bude OK mi sme toho roku zacali pracovat na prvom, ale bolo to komplikovane zo zaciatku, lebo sme vonku, a kdesi medzi dennymi a nocnymi smenami sme sa snazili, co ale jasne nefungovalo, nakolko sme boli utahani ako psy niekedy 😖 tak sme povedali stop, znizili prac. nasadenie o polovicu, pozitivne sa naladili a posledna mrcha pred cestou domou neprisla, ja som tomu ani neverila, ze sa mi niekedy zjavia //, ale podarilo, ale zase som nebola na gynde, lebo tu tak skoro nevysetruju, tak sa modlim aby bolo vsetko OK 🙂 zo srdca ti zelam nech vam to vide 🙂

butterfly333
14. dec 2014

Aj ja mam asi taky podobny no neviem či tam niečo je.

liligreg
14. dec 2014

@butterfly333 no vidim, ze sme na tom dost podobne....tieto testy mam prvykrat, tak neviem, aka je ich spolahlivost

liligreg
14. dec 2014

@tinkafe dakujem pekne.... viac menej to berieme stale pozitivne vsetko. mame o 5 necelych mesiacov svadbu, takze to nas dost zamestnava. a sme mladi, takze mame , snad, eate dlhu dobu na to pred sebou, aby sme pocali, tak uvidime o dva dni...zatial nas BT drzi v pozitivnej nalade... aj ked tu vysku teploty mohol sposobit takmer 12 hod. spanok 😀 inak to bol jeden z dovodov, preco priatel nastojil na teste. zvycajne nespim viac ako 6 a pol hodiny... a uz dva dni po sebe som dala 12 hodin...

butterfly333
14. dec 2014

@liligreg a robiš si aj graf? Kolko DPO si?

tinkafe
14. dec 2014

@liligreg niekedy okolie vytusi skor ze sme v tom, ako my same 😉 kolegina v praci si bola ista ze som,a ja ze nie (tt az ked mi meskalo) a mala pravdu 😀 tak mozno je tvoj chlap viac senzitivny 😉

liligreg
14. dec 2014

@butterfly333 hej, robim aj graf...no dnes som 44DC. ale ovu som mala veeelmi neskoro
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/48ab0f]My Ovulation Chart[/url]

butterfly333
14. dec 2014

@liligreg a kolko DPO si? Ja dnes 12DPO cyklus mám pravidelny 30. Dnes 28DC.

liligreg
14. dec 2014

@butterfly333 dnes 10 DPO...cyklus som mala rok a pol dozadu velmi rozhadzany... no od decembra minuleho roka, opat presny ako svajciarske hodinky.. a tento mesiac sa zase natiahol... ovu bola az na 34DC

butterfly333
14. dec 2014

@liligreg fíha dost neskoro a ms kedy?

liligreg
14. dec 2014

ms by mala nabehnut v stredu. zvycajne mi v takonto case pred mas teplota klesne... a dalsie dva dni o kusol stupne.. no dnes sa miesto klesnutia vysplhala.. ale verim tomu, ze to je pre ten dlhsi spanok.. myslim su, ze zajtra bude rozhodujuci den

butterfly333
14. dec 2014

@liligreg dnes maš 9DPO podla grafu či si dnes nezapisala?

liligreg
14. dec 2014

tu je este jedna foto.. tot sa asi najviac podoba realnej verzii a podla toho si skor myslim, ze ide o kanalik

liligreg
14. dec 2014

@butterfly333 tam som pridala este jednu foto... ktora to, co vidime s priatelom, asi najlepsie zachytava...

butterfly333
14. dec 2014

@liligreg no ja myslim že to nieje kanálik. Verim že nam to zosilnie. Maš aj nejake priznaky?

liligreg
14. dec 2014

@butterfly333 no praveze ziadne :D inokedy som testovala ako sialena, ale teraz mi to ani na um neprislo.. fakt, keby priatel nenaliehal, ze vela vyspavam, tak by mi to ani nenapadlo... ale vies co, dnes som sa mala ucit na skusku.. za nasledujuce tri dni ma cakaju 4 skusky a som si povedala: ak je to realne pozitvne, tak stresy si nemozem dovolit, ja viem velmi stresovat pred skuskou a dnes sa mi to snazi vsetko v klude zvladat. cize, aj ked pride v stredu ms, budem rada, ze vdaka tomuto testu som to zvladla bez stresov

butterfly333
14. dec 2014

@liligreg no ved ten stres je zly. Ja ešte dva dni do prace potom konečne 3tyždne volno. No dufam že v stredu nepride.

liligreg
14. dec 2014

@butterfly333 ja mam popri skole aj pracu, ale ta je v pohode 🙂 mam ju rada / ucim v jazykovke.... a mam teraz taku super skupinu, ze sa len a len smejeme, takze chodim s radostou do prace... ja este do konca tyzdna a snad od buduceho pondelka aspon tyzden volno bude... viac menej si chcem od cestovania do prace vydychnut.. a tykedy (ne)ocakavas ms? tiez v stredu ci skor? akosi mi to uslo

butterfly333
14. dec 2014

@liligreg aj ja mám super prácu robím na kvalite vystupna kontrola aut. No ja ju nečakam vobec v stredu tiež chodi presne ako hodinky.