icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
liligreg
16. dec 2014

@butterfly333 no to je super, ze sa drzi. len tak dalej. mna uz zacina podbrusko velmi boliet, takze zajtra je tu ms

butterfly333
16. dec 2014

@liligreg no ved ešte nič nieje vyhrane tak sa bojím aby neprišla. Lebo potom zasa další mesiac sa snažit a roky utekaju nepoviem keby mám 20r no ja už 35r viem gyn povedal.že idealny vek na dieta no dufam že má pravdu a zadarí sa. Mm má 28.12 narodky tak by to bol pre neho krasny darček.

liligreg
16. dec 2014

@butterfly333 drzim palce. dufam, ze to zajtra skonci peknym testikom

butterfly333
16. dec 2014

@liligreg 😀 nebudem ani zajtra testovat dnes idem na nočnu tak uvidim ako dopadnem čo ms. Len dufam že nepríde.

liligreg
17. dec 2014

@butterfly333 no daj vediet, ze ci prisla alebo nie..mne Dnes BT zase na 37 vysla...ale uz som spominala, ze mne zvycajne klesne, potom vystupi a dalsi den je ms tu... no nedalo mi to a spravila som tt... a vysledok, taky isty, ako v nedelu, s tym rozdielom, ze teraz som to videla hned...takze neviem, co si o spolahlivosti tychto testov mysliet

minax
17. dec 2014

@liligreg ja som taky mala pred dvomi tyzdnami a momentalne je testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna 😀 a v piatok sa chystam na potvrdenie tehu, ale viem, ze je vsetko vporiadku 🙂 drzim aj tebe silno palce 🙂

liligreg
17. dec 2014

uprimne, u nas by to bolo takmer ako pocatia z nicoho, ja si ani totiz neviem spomenut poriadne, kedy sme boli tento mesiac spolu...strasne sme sa minali s drahym ☹ ale ak si pamatam, tak tri dni po ovu hej.. ale kedy pred tym, to neviem 😀 teda neviem ci sa smiat alebo plakat. dve stranky dozadu som vkaldala test z nedele...no nezda sa mi napohlad veljy rozdiel. jedine co viem je, ze v nedelu som to nasla po dlhsej dobe a teraz hned.. drzim palce, aby bolo vsetko, ako ma.. inak ja by som mala dnes dostat ms.. no som zvedava, vcerajsim rapidnym poklesom BT som cakala, ze rano tu hned bude, ale dnes zase isla hore o dost, tak som skusila ten test

liligreg
17. dec 2014

@minax zabudla som ta oznacit 😉

butterfly333
17. dec 2014

@liligreg no je krásny určite zosilnie. Ja zatial ms chvála bohu nemám neprišla a dufam že nepride.

liligreg
17. dec 2014

@butterfly333 dnes mam dalsiu skusku, tak uvidim, ci to zvladne tie nervy.. ale ja tomu asi zacnem verit az vtedy, ked ms ozaj nepride ani v piatok...som skepticky. alebo skor taka triezva uz na to.. drzim prsty, nech ti nepride. takze ty dnes neteatujes, vsak?

butterfly333
17. dec 2014

@liligreg asi nie idem spat uvidim ked vstanem aka bude BT a dufam že nedorazi. A nemám ani test doma. Tak uvidim. Držim palce na skuške a aj nám obom aby sme mali krasne //. Tak pa zatial

liligreg
17. dec 2014

@butterfly333 pa zatial. oddychni si aj ty 😉

minax
17. dec 2014

tak niekedy je to tak najlepsie,ked sa na to velmi nesustredite 🙂 my sme ale robili ovulacne testy a absolvovala somakurat ten mesiac aj hormonalny profil takze sme presne vedeli kedy sa snazit 🙂 a zistili sme ze tie mesiace predrym sme ovulku minali 🙂 no a pokial viem,mamatest je najspolahlivejsi 🙂 mne minuly mesiac ukazaoval este silnejsieho ducha pepino :-/ tak som pre istotu presondovala vsetky diskusie ohladne spolahlivosti tehu testov 🙂 mne dokonca mamatest comfort ten kazetovy ukazal este poriadne silnejsiu palicku ako klasicky palickovy mamatest a boli robene z rovnakeho mocu 🙂 tak drzim palce 🙂 staci pockat a o 2-3 dni budes poznat jasnu odpoved 🙂 sice to cakanie je na vsetkom najhorsie 🙂 mne dva dni ubiehali ako tyzden 😀 ale tak zase ked si potvrdis tehu este si uzijes tie cakania 🙂 najprv cakanie na pozitivny test,potom cakanie na prvu navstevu lekara(ak sa to dozvies uz pri vynechani ms,tak take dva tyzdne urcite ),ak nebude pocut srdiecko,tak dalsi tyzden-dva cakanie na dalsiu kontrolu,potom cakanie na dalsie testy a na skoncenie prveho,kritickeho trimestra,a dalej uz ani nebudem pokracovat 😀 tak budem na teba mysliet nech vam to vyjde 🙂

liligreg
17. dec 2014

@minax ale tak cakat na dobre sa oplati.. ja som dnes ocakavala ms..lebo vacsinou pride na 13Dpo... zatial nic, ale cakam do piatku.

ivushka14
17. dec 2014

Ahojte
Chcem sa opytat stalo sa niektorej ze vam vysiel jeden test (asi pozytivne 🙂 s tym ze bolo vidno slabucku ciarku a druhy nie a boli ste tehotne ? boli sice rozdielne znacky ale oba pisalo ze citlivost 10 hcg a teraz neviem nacom som :/ .. doktor ma vezme az v januari ... 😨

wenka25
17. dec 2014

@ivushka14 ja som mala dva krat slabe ciarky na pepino teste,potom som dva dni testovala s rapi clear a tam vobec nic.....a potom som kupila zasa pepino a ciarky boli silnejsie a tehotna som...takze nestracaj nadej 😉

ivushka14
17. dec 2014

@wenka25 Dakujem za podporu... najhorsie je to cakanie.. ked clovek netusi...
zajtra skusim naposledy asi test a potom prestanem nato mysliet ...
inac toto je ten prvy co si myslim ze by mohol byt pozitiv...

ivushka14
17. dec 2014
soporova
17. dec 2014

@ivushka14 gratulujem k predcasnemu vianocnemu darceku🙂

wenka25
17. dec 2014

@ivushka14 ja myslím že je to tehu!gratulka😀

ivushka14
17. dec 2014

@soporova 😅 myslis ?
dakujem
uz ma ide slak trafit co si mam mysliet 🙂 hlavne ked druhy test tam nic nebolo...
zajtra testnem... a uvidi sa.. potom pisem... 😕

liligreg
18. dec 2014

@butterfly333 no ako? dufam, ze ms nedorazila... ja stale cakam na ms....ale uz asi cochvila dorazi

ivushka14
18. dec 2014

druhy testovaci den... stale duchárcim 🙂)
asi sa dozviem nacom som precalen v tom januari...

dragova
18. dec 2014

@ivushka14 ja si myslim že je to tehu 🙂

ivushka14
18. dec 2014

@dragova dakujem .. aj ja som si myslela ale som zmätena..
a priznaky tiez dako nic moc...
az nato ze ma bolieva hlava trochu a mam pocit na teplotu...
inac dako nic...
fakt neviem...
skoda ze doktor nema kedy v decembri.. aby sa to vysvetlilo.... 😖

kudusko
18. dec 2014

@ivushka14 gratulujem mozem sa opytat kolko si DPO a meska ti?

mircalla
18. dec 2014

@ivushka14 ja to tam vidim🙂

ivushka14
18. dec 2014

@kudusko Dakujem ti moc.. ( ak bude k comu ) 🙂
No somnou a s vypoctami je to trosku komplikovaniejsie nakolko mam zdravotne komplikacie trosku...
liecim sa na stitnu zlazu a aby malo nebolo mam aj polycysticke vajecniky... no takze moja MS chodi ako sa jej zapaci... no posledne som mala 23.10.2014 a doteraz nic... ale pochybujem ze som v 8 tyzdni ci akoby to vychadzalo... no ale ktoho vie uz...cykly som mala aj viac ako 40 dnove no tak asi tak je to somnou 😅
pravda sa ukaze na kontrole... v januari 🙄

ivushka14
18. dec 2014

@mircalla aj ja... dufam.. aj ked mam trosku stach.. 🙂 ale snad to prejde a bude ako ma vsetko...

butterfly333
18. dec 2014

@liligreg ahoj moja no ms dorazila aj napriek teplote 37,0