icon

Čo si o tom myslíte?

27. dec 2020

Ahojte potrebujem poradiť . 1 test robený pred menštruáciou .Následne 3 dni menštruácia slabšia ako zvyčajne ale klasická krvácala som. Cca 3 dni po nej po krvácaní ďalšie dva testy a veeelmi slabucke čiarky. Robila som dva oba rovnako.Neriešila by som len stále chodím na wc,je mi zle od žalúdka ,teplota 37-37/3,bolia ma vaječníky ,maternica . Tie ďalšie po menštruácii testy by ma nenapadli robiť vsak menštruácia ...len bolo a je mi blbo . Ku gynekologicke som objednaná až po novom roku. Môže to byť aj zápal ? Mala niektorá podobne?

Čo si o tom myslíte?Čo si o tom myslíte?Čo si o tom myslíte?
Strana
z5
autor
27. dec 2020
anjelicek26
27. dec 2020

Kedze testy nezosilneli ani po par dnoch a krvacala si, tak to asi neni dobre. Skus spravit test o dalsie tri dni a ak tam stale bude ciarka - a nebude silniet - tak treba podla mna niekde na urgent na sono, ci nie je babo na vajecniku uchytene. Lebo keby je v maternici a mas medzi hornym a dolnym testom tri dni, uz mali byt kolajnice a nie stale duch.

babovka2321
27. dec 2020

A este take bezne odporucanie, testuj stale rovankou znackou testu, aj naraz urobene testy ti mozu ukazat ciarky s uplne inou intenzitou, ked maju inu citlivost alebo jednoducho viac/menej farbiva. Tazko porovnavat, ci ciarka zosilnie, ak testujes na inych testoch.

autor
27. dec 2020

@anjelicek26 Dakujem už si pripadám ako hypochonder no tie vaječníky bolia aj zvýšená teplota mierne pôjdem to dať skontrolovať ešte pretestujem a zájdem určite

autor
27. dec 2020

@babovka2321 Ja sa skôr bojím či zápal alebo mimomaternicove . Je mi jasné že z toho nič nebude ,krvácala som čiarka slabunka 😑 . Tak som skúsila hodiť na plochu či mala niektorá podobne .

amelie2017
27. dec 2020

Ja som tak mala biochemicke tehotenstvo. Priznaky som mala, pred ms test negativny. Prisla ms, po skonceni dalej priznaky, o 2 dni som spravila test, slaba ciarka, digi vysiel 1-2, ale na sone uz nic nebolo, hcg postupne klesalo, aj som zacala opat krvacat, cistit sa.

sense
27. dec 2020

Mohlo by ist aj o mimomaternicove... Ak máš bolesti tak aj pohotovosť

autor
27. dec 2020

Ďakujem všetkým ešte skúsim pretestovat o dva dni a ak bolesti neustúpia budem musieť na urgent. Momentálne stále teplota mierna 37,2 nič vážne okrem tých bolesti teda a príznakoch stále,ale dúfam ze to pôjde aj bez tej nemocnice . Budem do poslednej chvíle.

sandra151
27. dec 2020

Hneď zajtra to rieš u lekára!Keď to je náhodou mimomaternicové tak to treba okamžite riešiť

autor
27. dec 2020

Ešte otázka tie vaječníky stále bolia, nebolia je to ako pri ovu keď sa uvoľňuje vajíčko . Pichne potom chvíľu nič a zasa takto dookola. Aká stupnica bolesti je pri tom mimomaternicovom neviete náhodou? Je to intenzívna bolesť celý deň alebo ako pri ovu ? Neviem čo im mám po pravde ani povedať . Mám 37,2 a sem tam má pichne pár slab.testov? Do kedy môžem čakať?

autor
27. dec 2020

Menštruáciu mám pravidelnú aj ovulaciu styk bol nechránený tak pravdepodobnosť že niečo nie je ok tam je. Koľko dní môžem ak tak ešte čakať

babovka2321
27. dec 2020

Mas dovod cakat? Len zbytocne budes v strese 🙂 cim skor pojdes, tym lepsie urobis

autor
27. dec 2020

Tak nerada by som v stave v akom sme /Corona/išla do nemocnice na urgent. Preto ešte váham že koľko môžem nemôžem čakať . A či som ozaj urgent . Nevieš nahodou aké bolesti sú to či intenzívne pretrvavujuce ?

babovka2321
27. dec 2020

Ja osobnu skusenost nemam, ja som prvykrat tehotna. Ale moja teta na mimomaternicove takmer umrela pred rokmi (potom sa prestala snazit o dieta), tak ked to uz budu velmi silne bolesti, moze byt neskoro. Ved chod, povedz, ze si mala pozitivny test, potom si krvacala a teraz mas bolesti, je normalne, ze ta pozru.

cervenaruza123
27. dec 2020

Ja som mala sice len podozrenie na mimomaternicove, nemala som ziadne bolesti, ale okamzite ma hospitalizovali. Vraveli, ze to moze byt tak, ze nic mi nie je a zrazu to prudko zacne a vtedy to uz treba urgentne riesit. Potom su tie bolesti samozrejme silne, ale silne su podla vsetkeho az vtedy, ked uz je velmi zle. Aspon tak mi to vysvetlovali, ked som hundrala naco ma tam nechavaju, ked ma nic neboli. Sestricky kazde dve hodiny sa ma chodili pytat, ci nemam bolesti, nesmela som jest ani pit, keby ma bolo treba okamzite operovat a mne doslova nic nebolo, ziadna krv, ziadna bolest.

autor
27. dec 2020

@cervenaruza123 Testy si mala aké prosím ťa ? Tehotenské ? Silnejšie odomna ? Dakujem

autor
27. dec 2020

@babovka2321 Zajtra skočím máte pravdu nič za to nedám

sandra151
27. dec 2020

Ale prečo na urgent? Veď zavolaj svojej lekárke a vysvetli jej situáciu. Ono to len zrazu buchne a je zle, ale tam môže ísť už o život tak sa rozhodni sama.
Kamarátke nič nebolo, v práci sa z ničoho nič poskladala a o hodinu už bola na operačnej sále. A to nechcem strašiť ale nerozumiem ako sa tu môžeš pýtať koľko môžeš ešte čakať, keď je tu takáto možnosť že by to mohlo byť ono

cervenaruza123
27. dec 2020

Ano, silnejsie. Ale u kazdej zeny je to individualne, v nemocnici mi odoberali krv na HCG a boli sice dobre hladiny, ale lekar vravel, ze aj tak to moze byt mimomaternicove, lebo u kazdej zeny sa tie hodnoty mozu hlavne na zaciatku tehotenstva dost lisit. Ako nakoniec to u mna mimomaternicove nebolo a od zaciatku sa vsetci trochu divili, ze nemam ziadne bolesti, ze uz by sa to asi prejavilo. Ale ked ty si aj krvacala, aj bolesti nejake mas, aj testy su pomene slabe, tak by som asi radsej skocila co najskor za nejakym lekarom.

autor
27. dec 2020

@cervenaruza123 ozvem sa pôjdem teda neviete či hcg robia na počkanie až ma nemusia zbytočne hospi? Ja stále tomu nechcem akosi uveriť 😑

cervenaruza123
27. dec 2020

Oni musia sledovat ako to HCG stupa, jedna hodnota nepovie vela. A ked je podozrenie na mimomaternicove, tak nepustia zenu domov, aby tam nahodou skolabovala. Tiez som nechcela byt hospitalizovana, tiez to bolo pocas prvej vlny korony, najhorsieho obdobia, ale nikto sa ma nepytal, pri mimomaternicovom ide o zivot. A pritom u mna vacsina predpokladala, ze to mimomaternicove nebude, ale aj tak nechceli riskovat a radsej to sledovali

autor
27. dec 2020
autor
27. dec 2020

@cervenaruza123 vidíš tam na oboch čosi ? Prvý pred MS na druhý deň krvácanie a posledný dnes.

cervenaruza123
27. dec 2020

Na prvom vidim, na druhom tazko povedat. Z fotiek sa to niekedy da tazko, dolezite je, ci nazivo tam je. Ak ale budes mat bolesti nadalej, sla by som k lekarovi.

autor
27. dec 2020

@cervenaruza123 Čosi tam bolo vidieť voľným okom ale na oboch testoch po MS rovnako slabuliiiiiinke cez ten negatív lepšie vidieť . Prikladám foto. Ešte ma napadlo ako mi tu radili ráno kúpiť rovnaké testy a ak aj tam bude nebodaj silnejšia ísť ...?

ukulela
27. dec 2020

Nemedituj. Ráno volaj doktorke, ak ordinuje. Ak nie, tak zastupujúcej. A ak sa nedovolas, tak na urgent. Môže to byť aj zápal, aj horšie.

cervenaruza123
27. dec 2020

Ak ti budu pretrvavat bolesti, isla by som bez ohladu na testy. Doma robene testy nie su laboratorne presne, ze by sa podla nich dalo dokonale urcit ci HCG stupa ci klesa ci ako. Krvacala si, mas bolesti, test ukazal slabu ciarku, takze by som sla k lekarovi. Mozno ti povedia, ze to nic nie je, ale radsej tak ako prist neskoro a aspon budes kludna.

autor
27. dec 2020

Dobre prehovorili ste ma ráno volám 😬ozvem sa

autor
28. dec 2020

Volala som lekárke vraj to na urgent nie je mám spraviť po pár dňoch znova tehotenský test a volať . Ak sa nič závažnejšie neudeje prísť v termíne po novom roku.

sandra151
28. dec 2020

Čudujem sa že ani krv nevzala 🙈

Strana
z5