Čo vidíte na teste?
Dnes večer mi vyšiel takýto test . Je 25tkovy. Mám ešte 5 dni do menstruacie. Čo si myslíte? Za každý názor ďakujem.

@ali999 gratulujem 😁manzel je "šikovny" 😁😁
@lala0950 negativny
@veronikaszabova precomi vkuwe všetko komentujes 100x denne
@lala0950 tak to 100x nedavaj na MK. Kolko bab ti uz napisalo, ze ten test je negativny?
Môžem sa opýtať vas že keď mam dostať o par dni MS Môžem dovtedy otehotnieť? Začalo ma pobolievat podbrusko ako pred MS ,včera mi proslo5 nevoľno ale to asi preto ze som vypila kavu a teplo bolo :( neviem preco ma teraz boli brucho
@lala0950 otehotnies MOZES LEN V CASE OVULACIE
Ako píše veronikaszabova. Ak si mala posunutý ovulku pred ms. Môžeš ak sa za darilo. Ak si ovulaciu už mala tak ju nemôžeš mať zas pred ms. Stane sa len vo výnimočných prípadoch že ma žena dvojovulacny cyklus.
Ďakujem pekne ...tak ja už neviem,ale keď to tu môžem napísať,tak posledne 3 dni som strasne mokra a mam taky mliečny výtok tak neviem že či to mám plodne dni alebo co..každý kalendár menštruačný mi inak ukazuje plodne dni :/
@lala0950 aký dlhy cyklus mavas?
@noemikatka tak 31 dni
@iwankaaaaa Je tam a vôbec nie slabá 😉
@fliacik takze môžem byt v tom? 😍, Ta ciarka po čase zmizla tak neviem niesom si istá 🧐
@iwankaaaaa Skús ráno a uvidíš. Na tomto teste je zreteľná, len teda, zmiznúť by už nemala, keď sa raz ukáže. Ja som mala iba slabunký náznak čiarky a bolo to tehotenstvo. Držím palce!
@iwankaaaaa ahoj ja som tuto diskusiu zakladala 2 roky dozadu :D a dnes mam rovnaký problém ako TT teda :D tak uvidíme 🙂

@ali999 pekne, tak gratulujem, uživíte sa určite a bude mať dcérka aspoň parťáka na hranie 😉