icon

Čo znamená hCG 0,2 U/I?

michaella97
31. máj 2019

Ahojte. Dnes som bola na krv mozno tak 9 dní po ovulacii a hcg som mala 0,2. A medze sú písané 0,0 - 3,1. To asi nie som tehotná teda ze?

Čo znamená hCG 0,2 U/I?
Strana
z2
michaella97
autor
31. máj 2019

@fokuska len som chcela vedieť. Ja sa stresujem a mam namahavu robotu fyzicky.. Preto by som chcela co najskôr vedieť

michaella97
autor
31. máj 2019

@fokuska a myslíš ze 4 dní pred očakávanou ms by mi neukázali výsledky z krvi tehotenstvo?

fokuska
31. máj 2019

@michaella97 Darmo si chcela vediet, jendoducho sa to takto skoro s istotou povedat neda ;)
Niekto uz moze mat dostatocne vysoke hodnoty aj 4 dni pred menstruaciou, niekto ma negativne tehotenske testy este pri tyzdnovom meskani.
Zalezi na tom kedy presne doslo k oplodneniu (a to nemusi byt den styku) a kedy sa oplodnene vajicko zahniezdilo - potom sa zacne produktovat hormon, najprv v slabych koncetraciach, neskor to stupa.

Uplne zbytocne to teray skumas. Aj ked mas namahavu robotu, pockaj do menstruacie. AK nedostanes, potom skus testy. Ak dostanes, tak je to vyriesene...

fokuska
31. máj 2019

@michaella97 A ak chces aby ti aj nabuduce niekto poradil, tak nemas zakazdym kazdu jednu diskusiu. V priebehu par dni zalozis viac podobnych a potom mazes...

michaella97
autor
31. máj 2019

@fokuska tak ja som chcela že veď sa spýtam a keď sa tam nič nepíše už tak to mozem zmazať

fokuska
31. máj 2019

@michaella97 No niekto moze mat rovnaky problem ako ty a nasiel by rovno odpovede. Takto sa stale pise nanovo to iste - ano mozes byt, nie nie je to iste, pockaj do menstruacie, ak nepride, urob test, ak meska tyzden a viac tak chod k lekarovi ;)

daniella30
16. jún 2019

@michaella97 podla vysledkov tehu nie si, ale ja som napriklad mala pred par mesiacmi v piatok negativny z krvi (hcg menej ako 5), potom cez vikend mi vysli testy pozitivne, medzi nimi aj digitalny, ze som tehu 1-2 tyzdne a na to v pondelok som mala uz z krvi pozitivne vysledky vyse 100 hcg. Takze ti drzim palce 🙂

michaella97
autor
21. jún 2019

@daniella30 ja som bola včera u gynekológa a videl niečo na Sone. Povedal ze by to mohlo byt skoré tehotenstvo, lenže dnes ráno som si robila test a bol negatívny. Ale idem za chvilu na krv. Podľa mňa keby na Sone vidí tehotenstvo tak aj test mi to už aspoň ukáže. A mam bolesti podbruska nejaké dva týždne

daniella30
21. jún 2019

@michaella97 skus digitalny ten ti ukaze, tie pruzkove mozno este nie...

michaella97
autor
21. jún 2019

@daniella30 ale test by ukázal podľa mňa skôr než Sono. Skúsim. Alebo počkám do pondelka na výsledky :/

daniella30
21. jún 2019

@michaella97 v kazdom pripade drzim palce 🙂

veronikaszabova
21. jún 2019

@michaella97 na zaklade tvojich minulych tem - naco sa tak velmi sledujes? Riesis tu kazde pichnutie, milion testov. Naco??
Ved normalne pockaj do MS, sprav test a hotovo. 4 dni do MS a ty uz ides na odber krvi.... akoze ozaj nechapem

michaella97
autor
21. jún 2019

@veronikaszabova mne mešká menštruácia 16 dní... A ja som menila doktora. Ten mi robil prehliadku a sam mi povedal ze to vyzerá na skoré tehotenstvo ja som seba už tak neriešila. A potom som si robila test a ten vyšiel negatívny. Ale tak nechápem prečo Sono my ukázalo ze skóre tehotenstvo..

cesilia
17. nov 2022

@e1i dobrý deň ja som bola na vyšetrení koli silným bolestiam brucha a menštruácii zo zrazeninou bola na ultrazvuku, maternicu a vaječníky mam poriadku ale poslali ma na krv hcg som mala 2 povedali ze tehotná niesom tak asi len nie keďže aj dosť silno krvacam som si mislela ze som potratila, a teuz nechránený sex pred 11 dňami takže ja iste nebudem tehotná keďže mi to potvrdili aj s krvy?? Lebo niektoré ženy aj počas tehu krvacali ale myslím si ze mojom prípade asi nebudem však??

e1i
17. nov 2022

@cesilia nie som lekár, treba sa riadiť tym co Vám povedal. Ci dal kontrolu a pod

lorry
6. mar 2024

Ahojte viete mi poradit dnes mi brali krv na hCG a vyslo vysledok 2 co to znamena ? REF.HODN. ( 0,1-5,3 ) ze nie som tehotna ta 2 znamena nie ? Dakujem

veronikaszabova
6. mar 2024

@lorry ano, nie si tehotna

anonym_bf8e8e
19. aug 2025
@ivca88

Medze su po 5,
A sice si v tej medzi, mozes byt kľudne tehotná, ak si mala nechraneny pohl.styk.
Uvidíš ci bude menzes meskat, ak ano,sprav si test.
Ale z týchto vysledkov si v " tolerancii"

@ivca88 ahojte ja mam z HCG >2 0,0(6,00 MOZEM byt ešte tehotna na kontrolu mam ísť.o 2 týždne ms meska 2 dni

romana97
19. aug 2025
@anonym_bf8e8e

@ivca88 ahojte ja mam z HCG >2 0,0(6,00 MOZEM byt ešte tehotna na kontrolu mam ísť.o 2 týždne ms meska 2 dni

@anonym_bf8e8e volala som.s Dr pýtala som sa ci som tehu alebo nie a on mi nato povedal ze on mi to presne nepovie ale ani nevivrati co tým teda myslel

Strana
z2