Čo znamená hCG 0,2 U/I?
Ahojte. Dnes som bola na krv mozno tak 9 dní po ovulacii a hcg som mala 0,2. A medze sú písané 0,0 - 3,1. To asi nie som tehotná teda ze?

@fokuska a myslíš ze 4 dní pred očakávanou ms by mi neukázali výsledky z krvi tehotenstvo?
@michaella97 Darmo si chcela vediet, jendoducho sa to takto skoro s istotou povedat neda ;)
Niekto uz moze mat dostatocne vysoke hodnoty aj 4 dni pred menstruaciou, niekto ma negativne tehotenske testy este pri tyzdnovom meskani.
Zalezi na tom kedy presne doslo k oplodneniu (a to nemusi byt den styku) a kedy sa oplodnene vajicko zahniezdilo - potom sa zacne produktovat hormon, najprv v slabych koncetraciach, neskor to stupa.
Uplne zbytocne to teray skumas. Aj ked mas namahavu robotu, pockaj do menstruacie. AK nedostanes, potom skus testy. Ak dostanes, tak je to vyriesene...
@michaella97 A ak chces aby ti aj nabuduce niekto poradil, tak nemas zakazdym kazdu jednu diskusiu. V priebehu par dni zalozis viac podobnych a potom mazes...
@fokuska tak ja som chcela že veď sa spýtam a keď sa tam nič nepíše už tak to mozem zmazať
@michaella97 No niekto moze mat rovnaky problem ako ty a nasiel by rovno odpovede. Takto sa stale pise nanovo to iste - ano mozes byt, nie nie je to iste, pockaj do menstruacie, ak nepride, urob test, ak meska tyzden a viac tak chod k lekarovi ;)
@michaella97 podla vysledkov tehu nie si, ale ja som napriklad mala pred par mesiacmi v piatok negativny z krvi (hcg menej ako 5), potom cez vikend mi vysli testy pozitivne, medzi nimi aj digitalny, ze som tehu 1-2 tyzdne a na to v pondelok som mala uz z krvi pozitivne vysledky vyse 100 hcg. Takze ti drzim palce 🙂
@daniella30 ja som bola včera u gynekológa a videl niečo na Sone. Povedal ze by to mohlo byt skoré tehotenstvo, lenže dnes ráno som si robila test a bol negatívny. Ale idem za chvilu na krv. Podľa mňa keby na Sone vidí tehotenstvo tak aj test mi to už aspoň ukáže. A mam bolesti podbruska nejaké dva týždne
@michaella97 skus digitalny ten ti ukaze, tie pruzkove mozno este nie...
@daniella30 ale test by ukázal podľa mňa skôr než Sono. Skúsim. Alebo počkám do pondelka na výsledky :/
@michaella97 v kazdom pripade drzim palce 🙂
@michaella97 na zaklade tvojich minulych tem - naco sa tak velmi sledujes? Riesis tu kazde pichnutie, milion testov. Naco??
Ved normalne pockaj do MS, sprav test a hotovo. 4 dni do MS a ty uz ides na odber krvi.... akoze ozaj nechapem
@veronikaszabova mne mešká menštruácia 16 dní... A ja som menila doktora. Ten mi robil prehliadku a sam mi povedal ze to vyzerá na skoré tehotenstvo ja som seba už tak neriešila. A potom som si robila test a ten vyšiel negatívny. Ale tak nechápem prečo Sono my ukázalo ze skóre tehotenstvo..
@e1i dobrý deň ja som bola na vyšetrení koli silným bolestiam brucha a menštruácii zo zrazeninou bola na ultrazvuku, maternicu a vaječníky mam poriadku ale poslali ma na krv hcg som mala 2 povedali ze tehotná niesom tak asi len nie keďže aj dosť silno krvacam som si mislela ze som potratila, a teuz nechránený sex pred 11 dňami takže ja iste nebudem tehotná keďže mi to potvrdili aj s krvy?? Lebo niektoré ženy aj počas tehu krvacali ale myslím si ze mojom prípade asi nebudem však??
Ahojte viete mi poradit dnes mi brali krv na hCG a vyslo vysledok 2 co to znamena ? REF.HODN. ( 0,1-5,3 ) ze nie som tehotna ta 2 znamena nie ? Dakujem
@lorry ano, nie si tehotna
Medze su po 5,
A sice si v tej medzi, mozes byt kľudne tehotná, ak si mala nechraneny pohl.styk.
Uvidíš ci bude menzes meskat, ak ano,sprav si test.
Ale z týchto vysledkov si v " tolerancii"
@ivca88 ahojte ja mam z HCG >2 0,0(6,00 MOZEM byt ešte tehotna na kontrolu mam ísť.o 2 týždne ms meska 2 dni

@fokuska len som chcela vedieť. Ja sa stresujem a mam namahavu robotu fyzicky.. Preto by som chcela co najskôr vedieť