icon

Čo znamená hodnota hCG 1,6?

lucka144
8. nov 2022
Strana
z2
elz1920
6. aug 2025

Nie je meter a milimeter rovnaký, takisto ani IU/l nie je to isté ako mIU/ml. Asi by som išla týmto smerom.

palicka
6. aug 2025
@adabise683

@fjane ano, znamenalo to zacinajuce tehotenstvo 🙂 akurat mi zaspala pred chvilkou vyse 8-mesacna bambulka ..drzim palce ✊

Ak ti mešká MS 5 dni, bola by si v cca 3 tt, hcg by bolo vyššie. Môžeš mať cystu. Kľud, počkaj pár dni, ak sa MS sama nespustí, pôjdeš ku gynekológovi a pravdepodobne dostaneš injekciu na spustenie. A nie len výsledok krvi je negatívny (v zmysle tehotenstva), ale i tehutesty.

adabise683
7. aug 2025
@palicka

Ak ti mešká MS 5 dni, bola by si v cca 3 tt, hcg by bolo vyššie. Môžeš mať cystu. Kľud, počkaj pár dni, ak sa MS sama nespustí, pôjdeš ku gynekológovi a pravdepodobne dostaneš injekciu na spustenie. A nie len výsledok krvi je negatívny (v zmysle tehotenstva), ale i tehutesty.

@palicka @fajne pri beznom hcg by mala byt vyssia hodnota ale @fajne sa pytala na beta hcg, ak som to dobre pochopila ... ci ?

fjane
7. aug 2025
@adabise683

@palicka @fajne pri beznom hcg by mala byt vyssia hodnota ale @fajne sa pytala na beta hcg, ak som to dobre pochopila ... ci ?

@adabise683 @palicka áno, beta free hcg a v jednotkách ng/ ml…neviem prečo zadala sestrička práve ten parameter 🤷🏻‍♀️ dnes som išla do Medirexu na normálny odber v jednotkách mIU/ml 😁

adabise683
7. aug 2025
@fjane

@adabise683 @palicka áno, beta free hcg a v jednotkách ng/ ml…neviem prečo zadala sestrička práve ten parameter 🤷🏻‍♀️ dnes som išla do Medirexu na normálny odber v jednotkách mIU/ml 😁

@fjane tak drzim palce aby sa to tehotenstvo potvrdilo 😃

palicka
7. aug 2025
@adabise683

@fjane tak drzim palce aby sa to tehotenstvo potvrdilo 😃

@adabise683 ak by bola taká b-hodnota, asi by už test niečo ukázal…. Ale samozrejme prajem, aby to bolo úspešne tehotenstvo

Strana
z2