icon

Čo znamená slabá čiarka na teste po limite?

viki6801
19. mar 2025

Ahoj. Viem že ma ukameňujete, ale dnes som si robila test a nejako som naň zabudla a cca po 2 hodinách som sa naň pozrela a bola tam slabšia pozitívna čiarka ktorú nie je potrebné pozerať pod uhlom. Večer som si robila digitálny a vyššiel negatívny. Viete mi povedať vaše skúsenosti. Rovnaký test som si robila v pondelok poobede ale vyššiel negatívny po zaschnutí je tam duch ktorého je treba hľadať.

Čo znamená slabá čiarka na teste po limite?
okm221
19. mar 2025

No podla mňa je pozitívny 🙂 aj keď po limite, zajtra vy som si, urobila ďalší

nina0412
19. mar 2025

@viki6801 vyzerá pozitívne

biankabianka
Autor odpoveď zmazal
biankabianka
Autor odpoveď zmazal
anabela_a
19. mar 2025

@viki6801 a aky to je test? Podľa mňa je pozitívny hoci po limite, ale je ešte skoro preto nevyšiel v limite

beeruska555
19. mar 2025

@viki6801 áno podľa mna je pozitívny čiarka je pekne výrazná ;) digitálne sú menej citlivé a pravdepodobne si mala poobede už veľmi zriedeny moc keby si ho možno urobila ráno vyššiel by pozitívny preto odporúčam stále testovať z prvého ranného mocu 🙂 držím palce

lilli110
19. mar 2025

@viki6801 ja som takto tiez zabudla na test a po 2 hodkach som ho chcela vyhodit a dve ciarky. Moja bola ešte o dosť slabsia ako ta tvoja a to mi MS meskala uz 5 dni a tehotna som bola. Myslím, že to u teba vyzera nádejne. Sprav rano ešte jeden.

s11e22
19. mar 2025

@viki6801 urobiť znovu zajtra ráno alebo počkať aspoň 2 dní. Mala som slabú druhu čiarku tak isto, teraz som v 7tt🥰

sabililimimi
Autor odpoveď zmazal
mojemeno97248
23. mar 2025

Dobrý deň..po 10 minútach takto..je to silnejšie ako včera..na prúžkovom teste nič..a mám 1 deň do MS.

s11e22
24. mar 2025

@mojemeno97248 určite zopakovať o 2 dní ráno. Ja som mala tiež takú slabú čiarku, a som tehotna. 🙂 ja som po prvom teste volala mojej gynekologicke, nerobila som ďalšie. Nejako som to v sebe cítila ze som v tom. 🙂