Žiaľ že niesi tehotná
@bambulienka25 Ta čiarocka tam?
@kristina1001 Dakujem🙏
Negativny, mas tam len jednu ciarku.
Nič, normálne negatívny test to znamená
Skús si ho urobiť zajtra ráno a budeš múdrejšia . Vidím tam niečo , ale urob si ho zajtra ráno ..
@mima1 Ano Ano
@miskaleonorbi urobim dakujem
@bambulienka25 🤣Ok teda
To je koniec testovacej zony, nie druha ciarka...ta bude inde ked budes tehu
Aj meska ms? Skus rano testnut
@mima1 piatok mam dostať.. skusim ráno dik🙃
alebo uz pockaj do piatku ;)
@rachel36a presne tak ako sa píše vyššie . Nieje to koniec , koniec je viac do lava .
Každopádne , nebuď smutná a ani sa veľmi netes . Dnes si ho urob ešte raz ale najlepšie v piatok keby si ho urobíš 🙂 a daj sem foto , som zvedavá ako si dopadla . Držím palce
@miskaleonorbi jasne Dakujem pridám v piatok info 😊
@miskaleonorbi prepac, mna nemusis poucovat ako vypada pozitivny test...bola som tehotna 7 x a urobila stovky testov...druha ciarka na tehu teste je oveľa blizsie ku kontrolnej...rozober si test a uvidis ze presne tam konci testovacia zona
@rachel36a vieš koľkokrát? že spočítať sa to nedá. Snažili sme sa o babatku 2,5 roka tak si vieš predstaviť koľko testov som za tu dobu spravila… A áno niektoré testy majú daleko od seba čiarky, napr. aj pepino. Neviem čo je to za test, kde má byt čiarka. Ja len píšem že to nie je vôbec koniec testovacej zóny, ta je ešte ďalej a je to jasne vidieť
@rachel36a 😂😂😂 no ale keď toto nevidíš … tak ja fakt neviem. Jasne vidieť koniec testu
@miskaleonorbi nechaj tak. Mysli si, že len ona je odborníčka… Tiež som sa narobila stovky testov.. A na toto to ani netreba. Keďže jasne vidieť keď máš v pohode zrak kde je koniec testu
@miskaleonorbi ano koniec testu to nieje urcite, ten je presne ako mas zakruzkovany..a nehadajte sa baby
Koniec testu je vyznačený aj na tejto mojej fotke tehu testu . Úplne to sedí …. Autorka neboj sa , nieje to koniec testu ako píše (ako o sebe tvrdí) znalkyna tehu testov
@rachel36a …
Tára hlúposti ..ako keby nevidela tvoju fotku . Jasne som aj na nej vyznačila koniec testu a to vedľa tam sa niečo robí .. len čo to bude to je ešte nejasne . 🙂 ešte raz , veľa šťastia a držím ti palce , nech to dopadne tak ako chces 🙂
Som rada že máte pohode zraky a vidíte to tam tiež 😆
Len má vie neskutočne vytočiť človek čo si mysli že je najmúdrejší na svete a tvrdí stále svoje aj keď je na oko jasne že sa mýli , ale svoju chybu priznať nevie … radšej nebude ďalej reagovať na diskusiu … Ach . Takýchto ľudí fakt nemám rada 😠