icon

Je normálne, že tehotenské testy silnejú pomalšie?

8. apr 2026

Ahojte, testovala som 10-13 DPO každý deň, posledne dva testy sú 15dpo a 17dpo, no na to že presli dva dni, nevidim veľký rozdiel. Ocividne tehotná som, no bojím sa že sa zopakuje to čo naposledy a testy začnú slabnúť 🥹 je normalne že v týchto dňoch už testy silnejú pomalšie a aj ten rozdiel je mensi? Meškajú mi dnes druhý deň. Ako ste to mali vy?

Je normálne, že tehotenské testy silnejú pomalšie?
anonym_673022
•
8. apr 2026

@anonym_autor to sú krásne testy. Akoby som seba videla,keď som testovala,tiež som porovnávala. Toto vyzerá byť všetko v poriadku,veď silneju. Kľudne choď na krv. Držím palce

anonym_ebe9e8
•
8. apr 2026

Nerob si to. Testy silneju, ale pre vlastne dobro, netestuj sa 100x. Len budes zbytocne nervozna. Co sa ma stat, to sa stane, nijako to nedokazes v tomto stadiu ovplyvnit. Drzim palce

anonym_6bb55f
•
8. apr 2026

@anonym_autor presne som bola ako ty. Uvedomila som so ze od prveho naznaku ducha a ciarky na teste az do tvojej smrti sa budes o to dieta rovnako bat. Nespravis s tym nic, to su matky 😊 mimochodom krasne silneju. ❤️

autor
•
8. apr 2026

Dakujem, to rada počujem, na krv kdem zajtra, ultrazvuk má čaká budúci piatok, snáď sa tam dostanem☺️ testujem takto preto lebo mám za sebou potrat a dva nevydarené IVFka, toto sa udialo prirodzene 🥹 testovala som skoro aby som čím skôr nasadil utrogestan, a testujem ďalej aby som nezosalela😆

ivik4
•
8. apr 2026

Ved sa netyraj takymito somarinami. Mas testy pekne pozitivne. A na silnu ciarku by som sa ani nespoliehala. Niektore sme mali pozitivne testy este aj po MA
Drzim palce

truthy
•
8. apr 2026

na co to riesis tak detailne, je pozitivny? je. tak sa tes

cyberk
•
8. apr 2026

Tak toto je ozaj chore…

patriciaa_
•
9. apr 2026

Úplne ta chápem smerodajné to je hlavne po tých dvoch dňoch a tam je vidno pekne stmavnutie 😍 ja som práve cca 16-17dpo ciarocka mi stmavla a to je hlavné 🤞🏼som po 3 MA, nasadil ti aj niečo iné okrem utrogestanu? Držím palceky ❤️

autor
•
9. apr 2026
@patriciaa_

Úplne ta chápem smerodajné to je hlavne po tých dvoch dňoch a tam je vidno pekne stmavnutie 😍 ja som práve cca 16-17dpo ciarocka mi stmavla a to je hlavné 🤞🏼som po 3 MA, nasadil ti aj niečo iné okrem utrogestanu? Držím palceky ❤️

@patriciaa_ Dakujem, dnes som bola na odberoch tak som zvedava aké bude hcg, nie mám len ten utrogestan200 na udržanie ☺️ a rovnako gratulujem a držím palce, sme cca narovnako, ja som dnes 18dpo

anonym_f331c4
•
9. apr 2026

Krásne testy 😍nech vswtko dobre dopadne

patriciaa_
•
9. apr 2026
@anonym_autor

@patriciaa_ Dakujem, dnes som bola na odberoch tak som zvedava aké bude hcg, nie mám len ten utrogestan200 na udržanie ☺️ a rovnako gratulujem a držím palce, sme cca narovnako, ja som dnes 18dpo

@anonym_autor tak to si ďalšia do partie tuto ✨ ja som tiež rozmýšľala či nepôjdem len ako samoplatca aspoň 🫣 ale tak možno zajtra ak zistím kde robia 😀

krasneleto
•
9. apr 2026

@anonym_autor ukazkove silnenie testu

patriciaa_
•
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aké si mala výsledky? Bola si aj na opakovaných? 🙂 silno premýšľam či ísť aj ja či nie 🤔 dnes ma kúsok zneistil test či dosť tmavne 🫣