Dá sa otehotnieť cez neplodné dni?
Mala som sex s priateľom a mali sme aj kondóm, no ten sa mu nejakým zázrakom vyšmykol a nevšimol si to tak sme pokračovali. No neskôr si to všimol ,ale neurobil sa, prestali sme a nepokračovali sme ďalej... je možnosť že by som zostala tehotná keď som mala neplodné dni, a neurobil sa do mňa a ani vôbec sa neurobil? prosím poradte mi som veľmi zúfalá...
@dejzzi588 gynekolog/icka ta neuhryznu ostych musi ist bokom..aj ja som sa hanbila..nechcela som nikdy zmenit gynekologa....ale ked raz budes rodit alebo mat nejaky zensky zdravotny problem budes rozkrocena aj pred piatimi doktormi ;)potom sa uz tak lahko nebudes hanbit
@dejzzi588 mas istotou, ze si nemala plodne dni? mas odsledovany cyklus? ono sanca je v tvojom pripade miziva. ale ak chces mat sto pro istotu, a je este cas, zvaz tabletku po. je to sice chemicka bomba, ale teda asi posledna zachrana... .
inac je fajn, ze sa pytas a snazis sa chranit. podla mna vobec nie blba otazka. si zodpovedna, stala sa nehoda, tak riesis. nam sa raz tiez zosmykom kondom a rano som utekala po tabletku.
No ja som zostala tehu pocas spinenia po ms takze vtedy by to malo byt ze fest neplodne obdobie ale mi sme sa snazili o babo.je sice moznost ze mozes byt tehu aj ked sa neurobil ale ta je fakt malinka.tak sa nestresuj lebo aj stres dokaze ms posunut.
Cez neplodné dni nemoze ziadna zena otehotniet. 99% zien zle vyhodnotí tie ,,,neplodne dni,, a skratka sa do nich netrafia len si myslia, ze to boli neplodne dni.
Kedze priatel sa do kočky neurobil je miziva šanca ze otehotnela.
@dejzzi588 nie, logicky sa nedá otehotnieť, keď máš neplodné dni. Dajú sa len zle vypočítať. Čo sa týka otehotnenia v tvojom prípade, je tam malá pravdepodobnosť, ale nejaká minimálna stále je. Tá je pri každom sexe, aj vtedy, keď nedôjde k vyvrcholeniu, zvlášť u mladých párov, ktoré majú vyššiu frekvenciu a u muža ostanú spermie z predchádzajúcej súlože v močovej trubici a sekrétom, ktorý sa tvorí na začiatku súlože, sa dostanú do pošvy.
A koľko dní po môžem zobrať tabletku ? Môžem aj dnes keď sme mali v sobotu?
@ivet1987 nie neobsahuju precitaj si co napisala alaguema a tak to je....

@sasa1983 ja som tam v živote nebola, ja neviem čo a ako, chcela som počkať či mi prídu krámy alebo nie.. až potom som to chcela tak závažne riešiť.. nechcem tam ísť