icon

Dá sa zistiť tehotenstvo na 2 deň po styku?

veronika296
21. aug 2011

Dobrý deň, prosím Vás potrebujem poradiť ... dnes v noci sme mali s priateľom pohlavný styk a trošku nám ušlo aj keď sme mali ochranu :-/ prosím Vás ak by som hneď zajtra šla k lekárke, vedela by mi povedať už či môžem zostať tehotná ? síce používam antikoncepciu už 2 roky ale niekedy si ju zabudnem dať načas :-/ ale vždy stihnem do tých 12 hod. Myslíte si, že to moc oslabuje ochranu ? Poprípade ma niekto skúsenosti s tabletkou po pri používaní HAK ? Ďakujem Vám za každú radu

iwuskaaa
•
21. aug 2011

Určite sa nedá zistiť na druhý deň po styku....

mrka2
•
21. aug 2011

urcite nie

mikavo
•
21. aug 2011

urcite nie, kedze k oplodneniu dochadza neskor. tabletka po desne rozhadze niekolko cyklov

vinyan
•
21. aug 2011

Aj HAK obsahuje nielen kontraceptivnu, ale aj abortivnu zlozku, tak asi je zbytocne uzit este dalsiu abortivnu (postkoitalnu).
Ale podla mna je fajn nechat si v zivote priestor pre neplanovanie. Take veci su vacsinou v zivote tie najlepsie.

pingu1
•
21. aug 2011

jednoznacne nie! akoby sa dalo, ved embryo este ani v maternici nie je

mery.maja
•
21. aug 2011

Sorry,ale tato otazka mi pride uplne sialena 🤐 🤐

katmi
•
21. aug 2011

k tomuto sa snad ani nejdem vyjadrovat.. pre istotu..

sashabb
•
21. aug 2011

Keď si všimnete, dotyčná je registrovaná dnes, a taketo nezmyselne otázky tu bývaju od jednej a tej istej dosť často. Zrejme je vždy zablokovaná, tak sa registruje nanovo a píše dookola to isté 🤐

jessi03
•
21. aug 2011

Veronika 296:Ahoj tak to sa urcite zistit neda pretoze je to velmi skoro len same oplodnenie trva celkovo 9 dni a kym sa tam dostanu tie slavne kuzelne male rybycky a dlhym chvostikom trva tto 4 dni a dalsie putuje do maternice a nakoniec je uhniezdenie vies takze to sa neda urcit 😀 A vobec nieje istota ze tam nieco aj ostalo mohla sa to hned vyplavit ked tak a pises ze beries antikoncepciu 2 roky tak to by si mala byt chranena vies ale ani to nieje 100 percentne ako nic 😒 ale skor si myslim ze sa obavat nemusis 🙂

lucinocka
•
21. aug 2011

98% zien na forume by moznost zistit tehu na druhy den ,,po" urcite velmi potesila 😀 😀 😀 😀 😀

nemko
•
21. aug 2011

toto uz fakt nepotrebuje komentar 😀 😀 😀 😀
tato stranka sa zacina podobat na casopis Bravo kde taketo "inteligentne otazky" zacinali vetou : Mile Bravicko...... 😀

lizatko1009
•
21. aug 2011

my niesme tu sono, ani tehotensky test a nevieme to a ani ty a ani lekarka to na dalsi den vediet nebude...

erika1111
•
22. aug 2011

doktorka ti to urcite nebude vediet povedat.testy ti ukazu uz od 5dna po oplodneni.teda ako ktore.niekotre su az od 7dna.treba pocakt tych 5-7dni a urobit test

kukucka26
•
22. aug 2011

nie co chces sak ti este nic nezacalo "pucat "🙂 ,to by bolo keby sme to hned vedeli 🙂

aduskatt
•
22. aug 2011

veronika, co tak si zopakovat biologiu a anatomiu zeny a muza a priebeh oplodnenia miesto vypisovania nezmyslenych otazok? Bolo by to zmysluplnejsie vyuzitie casu

ali76
•
23. mar 2013

dr ti to urcite nebude vediet povedat, ale ak si spravis test, tak uvidis

gerci90
•
23. mar 2013

Vivat vikend 🙂 prázdniny a víkendy su tu najobludnejšie na takéto otazočky.. 😀
Skus vešticu ta to možno zistí este dneska 🙂

shopoholocka
•
23. mar 2013

Samozrejme,ze Ti to zisti,uz po 2hodinach vies ci si tehotna 😉
A ked pockas este tyzden,tak budes vediet aj pohlavie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

login17
•
24. jún 2015

Dobri den s priatelom sa pokusame o nase prve babetko .... Chcela by som sa spytat ci by som mohla otehotniet hned na prvy raz

erickatt
•
24. jún 2015

Login17. Urcute ano. Ja som sa vydavala 16. V nedelu sme uplne prvy krat mali sex a dnes to ma 19 rokov. Takze ale uplne na prvu supu.

lusi24
•
24. jún 2015

baby vy ste ale nedočkavé to už vám tak suri? ha ha

rebekamarcusko
•
24. jún 2015

Jasne aj pohlavie rovno ti povie 😂😂😂😂😂😂