icon

Dá sa zistiť tehotenstvo po týždni?

anonymka87
8. máj 2013

ahojte mam otazocku berim anitnu Karhlu na 8 den som mala s.. vecer som si dala tabletku stalo sa to pred tyzdnom mozem byt tehotna? mam si urobit test alebo radsej zajst rovno v lekarke? da sa to zistit ked to bolo pred tyzdnom v letaku pisu ze by som mala byt chranena, dakujem za kazdu odpoved

anonymka87
autor
•
8. máj 2013

prosím odpovie mi niekto som ako na ihlách

ladytt
•
8. máj 2013

No po týždni bohužiaľ asi ešte nie. Doktor by ešte nič nevidel ani test by asi tú zmenu nezachytil. "Uhniezdenie vajíčka v sliznici maternice môže trvať opäť niekoľko dní (v priemere do 7 až 14). Len za okolností, že oplodnené vajíčko sa poriadne uchytí v pripravenej sliznici maternice, začne do tela produkovať hormón hCG. Až keď je jeho hladina dostatočne vysoká, ho môže zachytiť tehotenský test. Na celý proces je teda potrebný čas - minimálne týždeň až dva!" Zo skúsenosti to býva skôr neskôr. Ale tak pri anti by som sa až tak nebála.

3radulienka3
•
9. máj 2013

nechapem celkom preco sa bojis ze by si mohla byt tehotna, ved beries anikoncepciu a nato predsa sluzi.. ze brani otehotneniu, ked si ju nezabudla zobrat tak nemas byt preco tehotna 🙂