Digitálny tehu test Clear blue
ahoj mate niekto skusenosti stymto testom?ja som si ho robila a vyšla mi jedna čiarka že nie som ale ta druha tam bola vydiet ako obrys ,takže neviem čo si mam o tom mysliet prosim poradte
@janina3110 mne podla ms 6tt+2 a pri hcg 900 nebolo nic vidiet potom az o tyzden.
@janina3110 je mozne ze som mala neskor ovulaciu? tympadom sa mi to cele posuvalo?
Ahojte baby viete mi poradit minuly tyzden som si spravila digi test clearblue a ukazal mi 2-3 tak som isla k lekarovi spravil sono a naozaj tam bola fazulka a tento tyzden neviem preco som si urobila dalsi test a zase tam bol ten isty vysledok neviete preco??mam sa niecoho obavat?alebo mi pomaly stupa hcg?viete mi poradit? dakujem
Zdravim chcem sa opytal menzes mi meska 5 dni.robila som si clear blue digitalny test, ukazalo mi ze som tehotna a 1-2. V navode to je 3-4 tyzden..neviete ci sa to berie od pocatia alebo od posledneho menzesu? Realne by som mala byt na konci 5tt..dakujem
Ženy, clearblue ani mamates nemajú ani v jednej našej lekárni (obehla som ich dnes skoro všetky ☹ ). Ako dlho pred MS Vám niečo ukázali iné testy? Mám woman secret a rapiclear, ale MS čakám až za 4 dni a zatiaľ sú negatívne. Podľa mojich odhadov (cítim presne kedy, aj z ktorej stravy mám ovulku a MS ukážkovú 28-dňovú) by som mohla byť dnes asi 12 DPO. Ja viem, najlepšie je počkať, kým nebude meškať, ale... Mám strašne silný pocit, že sa tento mesiac zadarilo, už pár dní je mi na odpadnutie a napína ma z kuchynského pachu.
Tak nič, aj ráno bol negatívny. Ale moja polovička mi pripomenula, že pri Miške mi test neukázal nič aj po skoro týždňovom meškaní, tak ešte nestrácam nádej 😊
Ahojte 🙂... mam na vas otazocku... posledna menstruacia mi skoncila 22.8 cize mala som dostat teraz 14.9 ak som dobre ratala.. robila som si testy asi uz 3 vysli negativne vsetky :/.. dnes je uz 3 den co mi meskaju kramy tak som si kupila clearblue digital test ktory mi ukazal znamienko minus cize negativny ale ked som ho rozobrala tak je tam vidiet slabu druhu ciarku.. co si o tom myslite?
@barbarabarbara toto nic nrznamena :/ este keby boli vsetky rovnako silne ako ta tmava, drzim prsty
@polovnicka92 mam este skusit spravit test o par dni neskor ak nepride menstruacia?
@barbarabarbara samozrejme, ze ano.. kym nepride ms vzdy je sanca. Mozno bola ovulacia neskor a mozno malo hormonu v moci ;)
@polovnicka92 dúfam že o pár dní budem múdrejšia 🙂
@barbarabarbara urcite ano vies kedy si mala ovulaciu? 🙂
@polovnicka92 31.8 som mala mat ci som na 100% mala neviem ..
Ahojte, som tu nova A chcela by som sa s vami poradiť. Dnes som si robila digitálny clearblue test a jedna čiarka mi vyšla krásne a druhá obrys. Po rozobrati testu som mala jednu krásne modrú výraznú a druhu slabšiu. Myslite že som tehotná. S manželom sa snažíme a boli by sme Šťastný keby sa nám už podarilo. 🙂
@betty7718 zdravím ako ste dopadli ?

U mě bylo těhotenství vidět v 5+3 tt a doktor mi řekl, že jsem nanejvýš 3 týdny těhotná. Což úplně odpovídalo době kdy jsem otěhotněla, nebo spíš já věděla na 100% kdy jsem otěhotněla.