icon

Dlho meškajúci menzes a testy slabunko pozitívne.

vivi33
25. aug 2019

Dievčatá potrebovala by som od vás radu. Mešká mi menštruácia cca 3 týždne. Bola som u lekára ten vylúčil tehotenstvo vraj porucha menzes. Nebral mi krv ani nič len vystelku maternice som mala 12 mm. Potom som si spravila len tak test a duch na ňom ráno asi rovnaký duch. Absolútne som nechápala a nechápem čo sa deje. Večer ma bolelo viacej brucho a do rána som spinila, ale teraz už nič. Pripojím aj foto

Dlho meškajúci menzes a testy slabunko pozitívne.
vivi33
autor
27. aug 2019

Takže hcg pozitívne 😍🙂🤩

vivi33
autor
28. aug 2019

Inak myslíte že hcg 178 je ok??? Podla výpočtov sa podarilo okolo 11.8. Pretože muž je stále preč odjazdovky. Trosku sa bojím, čítala som referencne hodnoty hcg ale je to dosť široké rozpätie

jeliz59
28. aug 2019

Čo dodať krásne čiarky sú tam vidíme ich všetci....ja tebe a manželovi gratulujem som za vás šťastná nech miminko rastie a silnie!!!!!! A vám rodičom pevné nervy😁😁😁 a dobrý postreh....,😉

vivi33
autor
29. aug 2019

@jeliz59 ďakujeme veľmi pekne, snáď bude všetko v poriadku

katinka4
29. aug 2019

@vivi33 zo ❤️ gratulujem a teším sa s tebou, normálne sa mi vrátili spomienky keď som si ja takto nečakane našla //. Jednoznačne si mala oneskorenú ovulku a toto je tehotenstvo . Hcg krásne. Držím naďalej palce nech všetko dobré dopadne . A tiež som za ,aby si zmenila doktora .

vivi33
autor
29. aug 2019

@katinka4 ďakujem ja tomu neverím normálne.... Toľko peripetii, ktorými sme si prešli a neúspešne. A nakoniec takto prirodzene 😍😍zázraky sa fakt dejú. Ten doktor mi chcel nasadiť asi dupphaston, ale vravela som mu ze mam doma ešte progesterone ci môžem ten užívať. O týždeň idem na sono tak uvidíme co a ako bude. Jedine co pociťujem je bolesť v podbrušku. Niekedy viac najmä keď celý deň alebo dlhšie niekde niečo robím atď, ale keď sadnem tak to prejde.

jeliz59
29. aug 2019

Určite sa netreba namáhať.... brať lieky od doktora a magnézium ....samozrejme prediskutovať s dr....pokiaľ pracuješ ja by som šla na PN nemusíš robiť fizycky no itak
Ja pracujem respektíve pracovala...( Aj pracujem len som na MD zatiaľ) ako obchodná zástupkyňa....čiže žiadna fizicka námaha len som si sedela v kancli
(a samozrejme pracovala ☺️)
No i tak fizicke nenamahanie má svoju daň a to psichycku námahu....môj dr mi hneď napísal pn na koľko už bol u mňa potrat...ja som sa trárila ako by som niekoho zabila....a on na mňa som smiechom že či si myslym že som jediná čo ide na on v tehu....a to som mala na to nárok....keďže problémy boli....čiže nie len ohrozené aj zdravé tehu žienky idú na PN
Aby sa nenamahali či už fizicky alebo psichycky....aby boli proste v pohode a babu sa darilo....
Máš na to nárok....

jeliz59
29. aug 2019

A zasa správa ako od taliana lebo moje dieťa má písať na pokoji nenechá....😂😂😂😂

vivi33
autor
29. aug 2019

@jeliz59 to vôbec nevadí, ved je to dieťa 😄 no moje povolanie je učiteľka 😄😄😄😄 uvidím ako to bude cele prebiehať. Keby som šla teraz hneď na PN moja riaditeľka zosalie a zas mňa tá práca baví

ikonica
30. aug 2019

@vivi33 na tvojom mieste tu pn zvazim... V skole mas vela roznych nastrah vo forme bacilov, virusov... Aspon prve tri mesiace ostan doma kym sa babo dobre nezabyva u teba....

vivi33
autor
4. sep 2019

Takže dievčence dnes som potratila 😶nevadí život ide ďalej

ikonica
4. sep 2019
vivi33
autor
4. sep 2019

Ešte by som chcela počuť váš názor. Dnes som začala krvácať dokonca keď som bola na potrebe vyšli zo mňa také kúsky nie veľa ale vyšli. Lekár mi spravil sono vravel že maternica je čistá a ja akoby som prestala krvácať. Myslela som si ze dieťatko už vyšlo a ze sa budem čistiť, ale keď som si teraz spravila test vyšiel mi jasne pozitívny, nerozumiem tomu, Vaječníky mam vraj v poriadku.

ikonica
4. sep 2019

@vivi33 ono este chvilu potrva, kym sa hcg vyplavi z tela... Akus test znova tak o tyzden...

vivi33
autor
4. sep 2019

@ikonica tak nerozumiem načo mam ísť zajtra na krv

ikonica
4. sep 2019

@vivi33 tak asi ci klesa ako ma

vivi33
autor
4. sep 2019

@ikonica no uvidíme test mam jasne pozitívny žiadny duch ani nič

ceresnicka111
4. sep 2019

Veľmi mi je ľúto co sa ti stalo, viem ako sa cítiš. A pozitívny test môžeš mať ešte pár dní lebo hcg začne pomaly klesať. Veľa síl ti prajem.

taziona
4. sep 2019

@vivi33 tiez som si robila test ked mi dr povedal, ze som potratila. Nechcela som si to pripustit a stalr som si hovorila ako mam verit nazoru jedneho lekara. Ale. Pred kyretom ma pozrel este jeden lekar a ten to potvrdil. Drzim prsty, aby si sa rychlo zotavila fyzicky, ale hlavne psychicky.

sivana09
4. sep 2019

Mrzí ma ze to nevyšlo. Krv ti budu nejaku dobu sledovat az do uplne nulovej hodnoty hcg, to je kvoli tomu aby videli ci nic nezostalo čo by ti sposobilo problemy

vivi33
autor
4. sep 2019

Ďakujem Vám baby, ale beriem to pozitívne z jednej strany aj keď ma to bolí. 2 krát neúspešne IVF vlastne jedno biochemické a teraz svitla nádej že to ide aj prirodzene, to ma drží nad vodou. Isto by som chcela ale pre istotu hematologiu a iminologii

lenusikkk
4. sep 2019

@vivi33 strašne ma to mrzí 😓 ale do budúcna ti prajem, aby si aj ty držala v náručí vytúžené bábätko! 😘Veľa šťastia a síl ❤️

vivi33
autor
5. sep 2019

Jaj zas vás idem otravovať. Dnes som bola u doktora, ale otvorene je to ten naj...... Nechcem nadávať doktor. Prestala som úplne krvácať ešte včera. Bolesti nemám ani nič, len ten hlúpy test úplne pozitívny. Bral mi krv pred dvoma hodinami mal volať kvôli výsledkom stále nič. Pýtam sa ho čo ak bude hcg vysie?? On ze isto nebude a ak okolo 20-30. Ja som mala pri hcg 178 na začiatku len slabé testy teraz sú silné a neslabnu. Krv mi bral len raz vtedy a dnes co si nedá ani len námahu ozvať sa. A keď som sa ho opýtala že keď bude pozitívne že to bude mimometernicove. Prosto strašne sa bojím. Bolesti nemám, sem tam ma trosku pobolieva spodok, ale tak nie nejak extra. Ja už fakt neviem čo a ako.....

dancura
5. sep 2019

Test uz teraz nema zmysel robit. Hcg sa odplavuje z tela pomaly, takze vyjdu pozitivne aj keby si bola tehotna a aj keby si nanestastie potratila. Jedine, ak ti zmeraju po sebe HCG hodnotu a ta ked stupa, tak si tehulka a ak klesa, tak mi je to luto, no prebehlo samovolne uvolnenie. Drzim ti palce, aby ti to nakoniec dobre dopadlo.

nikusiak9
5. sep 2019

@vivi33 tak mozno este nema vysledky

vivi33
autor
6. sep 2019

Takže je to zle.... Hcg z krvi skoro 5000. Musím ísť do nemocnice podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo

miskahryzka333
6. sep 2019

@vivi33 a to nezisti na sone kde sa plod nachadza? Ci nerobili ti UTZ?

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
vivi33
autor
6. sep 2019

@miskahryzka333} ja som zažila najhoršie dní svojho života. Nakoniec sa malinke ukázalo normálne v maternici

ikonica
6. sep 2019

@vivi33 vazneeeeeee??? To je supeeeer