Doktorka nevidela ani tehotenstvo, ani prichádzajúci menzes
Dnes mi gynekológicka na pohotovosti povedala že nevidí ani menzes že by mi mal prísť lebo už mešká týždeň a nevidí ani tehotenstvo.Tak čo si o Tom mám myslieť?
Že s takými blbostami nemáš čo chodiť na pohotovosť. Tam sa ozaj nechodí riešiť meškajúca perióda.
môžeš byť rada že ťa lekár neposlal do hája...
@kate211 🤦♀️
@kate211 tak to som ešte ozaj nepočula kvôli zisteniu tehu utekať na pohotovosť...
stresy?
@kate211 tak to som naozaj nepočula. Véd nemôže ísť na druhý deň ku svojmu Dr?
@klarissa25 ja som bola na gynekologickej pohotovosťi
@slovenka753 Nie lebo odišiel na dôchodok a druhý tan ešte nie je
@lucia851 vsetci pochopili ze si bola na gynekologickej pohotovosti otazka je preco? po tyzdni co meska ms sa nechodi ani k obvodnemu gynekologovi idealne je pockat dlhsie aby bolo nieco vidiet tak skoro nemusi vidiet nic.
Ak si mala nejake tazkosti ok ale ak nie tak zbytočne chodis na potovost a potom ze su vsetci velice prijemni aj keď dovod na pohotovost je. Ak je test pozitivny tak treba počkať alebo si zavolať svojmu gynekologovi (pripadne ist sa objednat zastupujucemu) idealne pockat aspon 2 tyzdne.
Písala si v inej diskusii, ze su u vás zavreté lekárne, pri pohotovosti určite nejaká bola, mala si si kúpiť ten test... lebo v skorom štádiu na sone nemusí byť vidno... alebo potom tehotná niesi a treba hľadať príčinu meskajuceho menzesu.. veľa zdravia
@tehotna40 no ok ja som predpokladala ze test robila 🙈 boze a potom ked clovek pride s nejakym problemom na pohotovost tak su od zaciatku “prijemní” že sa mi chce vracat ale tak ok asi sa prestavam čudovať.
A isto v pondelok nie je nikde otvorena lekaren, ved ta diskusia prva bola okolo 13stej. Nikde nie ne drogeria. Dokonca ani v nemocnici nie je lekaren. A ta nemocnica je asi tiez na dedine ved aj posrate tesco a kaufland ma nejake testy. Sice neviem ake ale tak po 5 dnoch meškania by to ukazal aj najhorší test na trhu.
@lucia851 však ale kvôli čomu si tam bola ? S takýmito vecami sa nechodí na pohotovost
@klarissa25 tu je skoda kazdej rady...
@klarissa25 lebo mi to meška už týždeň a mám furt hnusne bolesti podbrušku.A doktorka povedala že nevidí že by mi mal menzes prísť ani tehotenstvo.tak potom čo mám robiť
@lucia851 tak bolesti si mala dva tyzdne a vcera este ked ordinuju lekari si sa rozhodla ze radsej pockas na pohotovost. To uz je prva nepochopitelna vec. Dalej 5 dni meška ms tak si spravim test a potom riešim ďalej. Ak ti teda brali krv na hcg tak kolko bolo? To ti napovie ci mozes alebo nemozes byt tehotna.
@lucia851 no tak ak je hcg 2 tak je to negativne a nie tehotna byt nemozes. Existuje aj falosna gravidita. Potom to môže byť iny problem a ten treba riešit so svojim gynekologom nech ti pichne vyvolavačku a pozrie čo to môže byť. Vracanie a bolest hlavy ako aj bolest podrbuska nemusi byt priznak tehotenstva a teda ty mas potvrdene ze tehotna nie si
A nerozmýšľala si o návšteve psychológa? Možno tam je príčina tvojich problémov
@buberova ona berie antidepresiva
Tak toto je iný prípad sa mi zda

No treba ísť ku dr....rozmýšľam ze prečo si bola na pohotovosti....