Druhý mesiac som nedostala menzes. Som tehotná?
Ahojte, druhý mesiac som nedostala MS. Prvý mesiac som mala priesvitný " hlien " myslela som si že to je len zápal... ale MS sa nedostavila ani druhykrát. TT mi vyšiel negatívny. 3-5x do dňa cítim bolesti v podbrušku. Bradavky mám citlivé na dotyk. Je možné, že som napriek negatívnemu TT v tom?
Ako sa píše vyššie, navštív lekára. Ja som MS nemala 3 mesiace kvôli stresu a psychickým problémom, čo mi potvrdila aj gynekologička. Pomohla až vyvolávačka
Ak mas aj teraz neg test a robila so si ich viac, tehotna nebudes. Neschudla si viac v poslednom case? Sestra nema ms vzdy ked schudne
@edna123 mne napr zvykla meškať tak výraznejšie keď som mala ťažké obdobie (štátnice, úmrtie v rodine, veľa veci v práci a podobne) pripadne kamošky napr tiež meškali cca 3 mesiace chodila na vyvolávačku (injekciu) a asi až na tretiu konečne dostala 😅 neviem čo bolo vo veci ale niekedy proste zahaparuje… skús ešte inak test aj teraz, pre istotu aby si vedela doktorovi povedať

Objednala by som sa čím skôr k doktorke, nie je v poriadku 2 mesiace nedostať ms (ak nie si už v prechode) … tehotenstvo by bol najmenší problém