Duch, alebo chybný test ?
Ahojte.
Dnes som 9DPO a kedze som netrpezliva urobila som si rano test. 4-5-6dpo ma velmi bolelo podbrusko a kríže, myslela som ze som prechladla. Akoby som sla dostat menštruáciu. Posledné 3 dni ma trapi bolesť pŕs prirovnala by som to k svalovke. Test vyšiel takto, naozaj neviem ci je chybny alebo tam ta druha čiarka v pohode je. V zapati som si robila clearblue digitálny, ktory vyšiel negatívne. Som teda trosku zmätená. Ci je naozaj prvy test len chyba, alebo rozdiel v citlivosti(prvy klasicky pepino cistlivost 10 druhý clearblue digitál 25) spravil to ze druhý vyšiel negatívny. Prve dve fotky su fotené prakticky hned po potrebe posledny asi 10-15min po. Budem rada za každý nazor 🙂

@shilla23 ďakujem no mame doma chlapca a teraz čakáme dievčatko ❤️ A termin mám na chlapove narodeniny
@mims1520 podľa mna tu nie je o čom 🙂 inak aby som ta ukludnila mne slabulinký čiarku ukázal test keď mi meškalo 10dni...
@mims1520 to si kusok .. no tak to mas tazke ale da sa naucit a da sa dohovorit aj anglicky ked s mladsimi diskutujes len praca asi bude problem 🙄 ale ved to mas kusok od hranic ..😉 no ked nebudes tak ti kupim babyborn lebo mas falosnu graviditu potom 🤣🤣🤣 nechcem aby si bola potom sklamana ale nie neboj sa podla mna si ..
@micayla997 jeeeej ale to je perfektne ✊ a kolko ma dievcatko ? Tesi sa na surodenca ? 😊
@shilla23 mame chlapca a čakáme dievčatko tak :D Benjamin ma 4roky 🙂 a teší sa na sestru veľmi
@shilla23 😂😂 jedine babyborn. Ja mam perfektnú pracu ma Slovensku len to cestovanie je otrasne. Robím manažérku ale ak by sa mi to potvrdilo, tak to ukončím nebudem riskovat cestovanie. Ja som natom jazykovo dobre rýchlo sa ucim, akurát vcera som si sama objednala v reštaurácií 😂 a nebolo to len tak ze som prečítala názov jedla ale pekne celou vetou 😂 takze verim
Ze sa naučím 🙂
@micayla997 ved presne preto to nechcem uponáhľať 😩 viem ze sa nieco dej ale rozumiem ze to nemusi byt “to”
@micayla997 ahaaa ja teleso az teraz mi zaplo 🤣🤣🤣 tak to je super bude ju chranit 💓
@mims1520 no tak sikovna baba potom 😊 no to sa da ked mas na jazyky hlavu .. NJ nieje az taka tazka len ten Viedensky dialekt sa moc neuc lebo v nemecku si s nim potom moc neprdnes 🤣
Som aj ja čitala ze tie pepino testy su najpresnejsie 🙂 skus si urobit za par dni dalsi 🙂
@mims1520 no čo nové ?
@micayla997 ahojte ženy. Prave som sa chcela ozvať mala som trosku fofry. No pravda je ze som stale maximálne zmätená uz z toho aj unavená 😂 v skratke. Menstr meska 4 ty deň. Bazalka sa drzi 37.2 je to uz 13 ty den myslim. Bolesť pŕs ma trosku prešla. Robia som 25kovy (10 som
V Rakúsku nenašla) test v pondelok, vyšiel negatívny. Tam som chytila nervy q povedala
Som si ze uz netestujem a kašlem ja nato. Kedze meškám a som tak “pozitívna” ze čakám menstr nosím intimku, aj ked bolesti vobec nemam (všímam si len občasne pichanie v chrbte, ale rozhodne to nieje menštruačné) a dnes rano som si vsimla slabučký žltý výtok, je bez zápachu bez krvi, bielo žlty. Ked to mam dostat mam dve hodiny neuveriteľne silne bolesti a krv sa mi spustí okamžite, preto neverím ze toto je rozbiehanie menstr. V nedelu a pondelok 5.8 a 6.8, 7.8 som
Nemerala bola som uz na ceste na Slovensko, som mala pozitívne ovulacne testy takze ovulacia by mala byt 24-48 od termínu. Je teda možné ze tie veľké “menštruačné bolesti” co som cítila 16,17 a rano 18 bolo uhniezdovanie? Ze sa mi to cele posunulo? Alebo je to uz neskoro a proste mi to len meska a fakt ma telo riadne oklamalo a tehotenstvo mozem vylúčiť
@mims1520 ovu test býva pozitívny aj počas tehu ja neviem :/
@micayla997 ja uz mam dost nervy z testov, chcela som pockat a bud dostanem alebo nie. No ved toho 5,6.8 som strážila ovulaciu a robila si ovulacne testy
@mims1520 skús 10kovy test
@micayla997 skusim uvidim co ten výtok ci to len zas telu preplo alebo co
Ja by som sla asi k dr na krv....ak ti to aj meska moze to byt znak cohokolvek...aj ked najviac na svete ti prajem aby to bolo preto,ze si tehotna 😊😘ked pojdes k dr budes mat istotu co sa deje a nebudes musiet stresovat 😉
@arcanne2 nie nie. Ja som sa skor pýtala ze tie bolesti ktore som mala 17.8,18,8 a rano 19.8 nemohli byt uhniezdovanie (pocity ze urcite to dostanem nenormalna bolesť pŕs, podbrusko a krize) , alebo je to dost neskoro kedze pozitívny ovulacny mi vyšiel 5.8,6.8 a 7.8 som
Uz nemerala kedze som bola v aute cely den. Alebo je to na uhniezdovanie uz naozaj neskoro
@adriannasvk ja to mam trosku komplikovane. Dr mam na východe a pracujem
Na zapade a žijem
V Rakúsku :( takze neviem ci ma tu niekto vezme na krv. Som na klinike procare myslela som ze mozem ist na ktorúkoľvek pobočku ci do BA alebo TT. Ale vraj sa musim cela prehodiť
@mims1520 to je skoda,ale ja by som sa asi zblaznila z tej neistoty 😂🙈skus nieco vyspekulovat,podla mna by to bolo najlepsie riesenie a mala by si na 100% potvrdene co sa deje 😉skus si pozistovat si ta nejaky dr nezoberie,viem,ze tam to funguje trosku inak asi ako na SK ale potrebujes dr,lebo ak si tehotna tak ta cakaju kontroly a podobne takze idealn by bolo si to cim skor vyriesit aj ked to je asi zlozitejsie 😉drzim palce a budem cakat na info co nove sa dozvies 😉
@adriannasvk ak by som bola tehotná samozrejme okamžite to riešim. Momentalne ani neviem ci som. Skor znechutená 😂 skusim si zavolat do Bratislavského procare ci ma nevezmú na krv
@mims1520 ja ta uplne chapem,aj to ake mas pocity atd 😉ale kedze ti ms meska,nieco sa asi deje,preto by bolo fajn navstivit dr😉skus zavolat,za to nic nedas 😉
@adriannasvk to Ano skusim si to nejak zariadiť. Ten vytok nic absolutne sa to nerozbehlo. Rano som si nasla par kvapiek od vtedy nic

@mims1520 a zvykne ti meskat ?