Duch, alebo chybný test ?
Ahojte.
Dnes som 9DPO a kedze som netrpezliva urobila som si rano test. 4-5-6dpo ma velmi bolelo podbrusko a kríže, myslela som ze som prechladla. Akoby som sla dostat menštruáciu. Posledné 3 dni ma trapi bolesť pŕs prirovnala by som to k svalovke. Test vyšiel takto, naozaj neviem ci je chybny alebo tam ta druha čiarka v pohode je. V zapati som si robila clearblue digitálny, ktory vyšiel negatívne. Som teda trosku zmätená. Ci je naozaj prvy test len chyba, alebo rozdiel v citlivosti(prvy klasicky pepino cistlivost 10 druhý clearblue digitál 25) spravil to ze druhý vyšiel negatívny. Prve dve fotky su fotené prakticky hned po potrebe posledny asi 10-15min po. Budem rada za každý nazor 🙂

@arcanne2 no vidis, nieje ten alkohol zbytocny, aspon raz niekomu pomohol :D Neverila som tomu, ze to pojde ked nebudem na to mysliet a aha, niesom sama, ktorej to pomohlo :D :D ;)
@mims1520 ja ťa uplne chapem,ja som mala to iste,doma tehotna segra a svagrina, všetci do nas hustili že kedy akože chceme konecne deti,potom zas že to moc riešime a preto sa nedarí a všetci mali plné huby múdrych reči a rád :/ ja mam 27, manžel ochvilku 31 tak najviac sa toho asi napocuval on chudak.nemam rada také reči a hlavne ten čo to nezazil nikdy nepochopi tu bezmocnost a to ako každá blba poznámka vie ublizit. Robíš dobre to čo robis, že si drzis chladnú hlavu, držím ti palce ;)
@arcanne2 je to strasne. Neviem podla akeho kľúča to ten hore rozdáva ... ked vidim ze niekto naozaj ani nevie ako a bum... nikoho z toho neobvinujem len sa trosku zamýšľam nad príčinou ... nechcem to brat tak ze “a ved som hrdinka kašlem nato” a podcenim to do takej miery az zanedbam nieco co mozno nebudeme moct uu potom tak ľahko napraviť
@jamimka Tehu testy sa nemajú robiť dva dni po sebe práve preto, že môžeš mat inak zriedený moč atď. a preto sa zdá, že čiarka nesilnie. Dokonca ani krv na zistenie hcg nechcú brať dva dni po sebe, lebo nie každej hcg rastie každý deň tabuľkovo. Sprav si medzi testami minimálne 1 deň pauzu, lebo sa len zbytočne vystresuješ. A nemysli hneď na najhoršie 🙂 Držím palce.
@mims1520 vieš čo ja to beriem tak že každý má problémy inde, ja mám skvelého muza, nic nám nechyba ani čo sa týka materiálnych veci čo si myslím že je super,ale zas na babatko sme cakali.niekto iný má bábo hned,ale zas môže mať iné problémy o ktorých nevieme. Inak nás doktor posielal na všetky možné vyšetrenia,manžel nechcel ísť na spermiogram tak sme to nechali tak,povedali sme si že pockame a keď tak neskôr pojde,nakoniec nebolo treba
@mims1520 ahoj, asi sme na tom trochu podobne. Mama straži sestre dieťa. Takže je stále u nás. Malý má 9 mesiacov. My sme sa s mužom zobrali minulý rok v júli. a nejak sa nám nedarí. Môj deň vyzerá asi takto: rano 5:20 vstavam 6:30 som v práci do 14:00 prídem domov o 15 a to mi už mama stihne volať kde som. Lebo malý chce ísť do bazéna. Dobrú hodinu som s nim v bazéne a moja segra príde z roboty a ja poviem milačik ja ta už nevládzem nosiť...je totiž už dosť tažký..a moja ségra čo by si robila keby sa o nho musíš starať 24 hodin? ako bola som ticho. nič som jej nepovedala aj keď som mala sto chutí....malého milujem...mne to proste nedá ja som bola vždy taká na decká v rodine to sú moji miláčikovia....večer sa rozprávam z mamou a poviem jej že segra si to mohla odpustiť a mama ona to tak nemyslela.... zase som ja ta najhoršia....odišla som z plačom lebo také veci ako jej zavidim že jej stráži malého nebudem počúvať. Aj s mužom som sa bavila a povedal mi, že to by muselo byť extra zlé aby svoje dieťa hentak trápil že by sme ho odložili u rodičov a pojdeme do práce. A to sa chystáme stavať a peniaze sa nám hodia... Ja mám úplne iné priority. To je tak keď niekto príde k dieťatu ako nič a iný si to musí odtrpieť...dnes som mame pleskla z telefonom lebo ma fakt naštvala... už ako nevladzem... a do toho sa má človek o niečo snažiť čo sa vám nedari....a tie super otázky si tehotná a kedy budeš a prečo.....och...ale inak ja som zdravá cyklus pravidelný takže netuším prečo sa nám nedari... v septembri chceme íst na kliniku do Brna. tak uvidíme.....
@mims1520 vela robi aj psychika,moj ujo sa snazil so zenou 5 rokov a nic,ked ro zabalili a kupili si psa a zmierili sa s tym,ze nebudu mat deti tak bum zrazu tehotna ostala baba 😂😂takze hlavne klud a u nas sme napr neriesili ovulacne testy s muzom a podobne ale sa muz zahral normalne na dr a zistoval situaciu vo vnutri 😂😂mali sme pred manzelstvom sedenie s nejakym dr z reprodukcneho centra a ten vysvetloval ako sa sprava krcok pocas cyklu atd takze sme sa tym riadili a bud dve deti na prvy sup 😂😂ale jasne,ze to nie je jednoduche. Ja mam v okoli iba pary,ktore sa dost natrapili kym prislo babo. Ale tato metoda je podla mna najlepsia 😂 a po dalsie,v poslednej dobe sa mi nejak zda,ze chyby nie su v zenach ale nejak maju chlapi hlavne problemy....takze by som skusila asi chlapa najskor poslat k dr ci je on zdravy,lebo jeho "vysetrenie" neboli ale zena si prejde vsetkym moznym kvoli tomu a nie su prijemne tie vysetrenia,takze vitaminy si kupit je ok,ale skor ako by som sa ja dala na cestu plnu vysetreni,najskor by som poslala chlapa k dr ci je ok 🤔
@adriannasvk Ano uz sme to riešili ze sa objedna. Verim tomu ze dobre výsledky pridajú pohode a bude to fajn
@vera39 ja som zástancom teórie ze ostatní ludia nam robia len to co im sami dovolíme. Ja som tých ludi co mi hovorili ze a uz kedy konecne a este stale nic ? Skúsila jemne ignorovať s tym, ze bude kedy ma byt. Jasne ze ma to vela Krat zamrzelo, ale ja sa tak staviam k vsetkemu. Ak sa niekto stazuje ze (teraz vezmem extrémny prípad) mi frajer nadáva, bije, vydiera tak bohužiaľ dovolím mu to aby kumne taký bol, je tam asi x možnosti co sa dajú robit v takom prípade, prestanem mu to dovolovat a riešim to Kdez to mnohé ženy radšej začnú obviňovať seba , začnú o sebe pochybovat a nakoniec tomu aj uveria ze vlastne Ano ja som hlúpa, ja som zla on ma plne pravo sa kumne takto spravat. To iste ak je segra protivná tak si s nou sadni vysvetli jej ako sa citis ked sa takto sprava a nedovoľ jej dalej aby ta jej blbe reci dostali do fazy ked im uveríš a začnú ta mrzieť
@mims1520 blbým rečiam a tož duplom od mojej segry neuverim až taká blbá nie som....a to duplom ze sa o niekoho neviem postarať 24 hod. moja teta má dve deti....aaaa obydvaja chalaniska boli jak moji....moja teta si mohla ísť hocikam aaa stačilo len crnknut a už som tam bola takže v tomto ja nemam a vôbec sa toho nebojim...k tomu mam super muža..... Len moja segra je taka...aj toho jej maleho kludne dá mame a ide do roboty.. ja by som to asi nezvládla....to je od povahy niekto je taky.... len ma skôr zamrzel postoj mojej mamy ze vidí že to že ho stráži nám vadí a nie to že tá segra si dovolí čo nemá....
@sweetdreams ano, dakujem. Skusim az zajtra. Mala by som byt asi v 5tt. Dnes je to 5 dni, co mi meškajú. Myslim pozitívne. 👣
@mims1520 to moze byt cokolvek 🙈od priznakov tehotenstva az po nejake zenske problemy....naozaj by si mala cim skor vyhladat dr....pripadne chod na pohotovost alebo co 😂😉lebo ak si aj nahodou tehotna,moze tam byt nejaky problem,s ktorym ti treba pomoct aby si o babatko neprisla....fakt to moze byt cokolvek,tu na MK sa odpoved nedozvies,max ti mozu napisat dievcata svoje nazory resp ta nejak podporit,pripadne ti nejake "sikulky" napisu nejake vtakoviny 😂🙈
@adriannasvk
@shilla23 nie ja tu odpovede ani nehľadám skor potrebujem uľaviť od toho psychopatického stavu 🙂 tehotná niesom, to som zavrhla. K lekárke Urcite skočím celu kartu si presuniem do BA 🙂
@mims1520 ja ti rozumiem,ze sa potrebujes hlavne podelit o svoje pocity a ulavit si 😊 myslim na teba kazdy den,ze co nove,tak snad sa k dr dostanes co najskor 😉
Ahojte, ked mi 6 dni mešká, na citlivých testoch som mala stale slabnucu druhu čiarku, dnes si mozem spravit s menšou citlivosťou, ci pouzit este citlivejší test?
A este by ma zaujimalo. Pri prvom tehu som mala v den očakávanej MS uplne sýte čiarky, preco teraz take slabe? A vtedy som hned vedela, ze som tehotna, teraz ma vobec nebola bradavky, ale pred ocakavanou MS ma boleli prsia aj brucho. Pred troma dnami tieto príznaky vymizli ale zacalo ma vcera vecer bolieť zase brucho. Myslíte, ze je to OK?

@arcanne2 ja mam svoju pracu rada, jasne ze by mi pomohlo byt tehotná, aby som nemusela tolko cestovať a mohla si to len užiť, ale neberiem to ako taký faktor ze musim otehotnieť lebo sa mi nechce, slebo nemam rada svoju pracu