Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
👍👍👍😍
@alilka Moze sa predlzit aj skratit. Staci stres, ci nejaka choroba, alebo hociaka ina pricina...
Tak žienky.. namiesto pozitívneho testu som od 5tej rána v krčoch.. a vyzerá to na 1DC 😔 ani vám nemusím písať, aká som sklamaná 😕
Ahojte ,už dlhšie čítam vaše príspevky . Ja mám jedno dieťa a s mužom sa snažíme o ďalšie.dnes ráno som mrchu dostala a to som si bola 100%ista že to vyšlo 😞😞som z toho smutná ale verím že to vyjde a budeme sa pokúšať hneď ako ms skončí,gratulujem kocky k tehulkovaniu tie čo mate pozitívne testiky a my snazilky určite to vyjde 😉👏🏻
@n1colette Ale nie ☹ Mrzi ma to ☹
@alilka Podľa mňa si tehuľka. Uvidíš, že testík ti ukáže, hoci trošku neskôr :-*
Dobre ranko,
@n1colette to ma mrzi :( tie sklamania su strasne.
U mna ráno test belši nez sneh,tak včera to bol predsa len kanalik :( a aby som nebola smutna tak hned dva 😠 takze zajtra najneskor pozajtra sa k vam kocky
@n1colette
@zuzanka28 pridam a o mesiac si tu budeme porovnavat kto ma tmavsiu druhu ciarku,dobre? 😉
Ahojtr baby nematr niektora skusenost so zistenim tehu ovulacnym testom?... ms mi meska treti den ale tehu test negativny..zatial co ovu test pozitivny...:(( nechapem plodbr dni pocas ms:(
@7adka77 Ovu test môže zachytiť skôr, ako tehotenský. ALE! Ak by si bola tehotná a ovu test je pozitívny, malo by byť už niečo aj na tehotenskom teste. Nemôžeš mať len posunutú ovuláciu?
Žienky, dnes som 4DPO. Včera aj dnes pokles bazálky z 36.9 na 36.77 a 36.71. Dúfam, že je to implementačný... A od dnes doslova mokro v nohavičkách. Mám kvantá mliečneho hlienu. A kríže ma bolia už druhý deň. Bodaj by ma moje telo neklamalo. Bola by som najšťastnejšia na svete, po tých nešťastiach z minulého roku.
PS: ak by som teraz bola tehotná, termín pôrodu podľa MS aj ovulky mi vychádza 03.03.2018 - a presne v ten deň bude mať môj mužíček 31. narodeniny :D
Ejuska2586 no aj mna to napadlo len pred dvomi tyzfnami som mala tiez pozitivny ovu test a tef ked mi meskaju ms xase mam tu jednu ciarku silnejsiu ako kontrolnu alr nie o moc o trosku..tak ma napadlo ze ci by to tehu test estr nahodou nezachytil...ale zasr nemam ziadne pruznaky len trosku tlak v podbrusi ale ziadne prsia ako pted ms bolia..jedine vytok ptiesvitny a tano biely ale to byva asi bezne :(

@mokilko dakujem,neviem to odfotit,je to slabe,len som uz bola zvedava...skusim.este jednu..