Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 tak potom nech sa pekne zadari a krasne sa dogulkas do uspesneho konca ❤️ 😘
@alilka pochybujem ze telo funguje ako stroj presne na pocet dni....par dni hore dole je normalne ja som mala kazdy cyklus raz dlhsi o dva dni raz kratsi.....staci mensi stre a vsetko sa odrazi na hormonoch ktore zmenia cyklus......co sa deje vo vnutri zeny je vzdy tajomstvo a mozno len tipovat 😉.....aj ked dnes uz sa da ovulka približne odhadnut roznymi sposobmi.....
@ejuska2586 jeeej to je super správa, držím prsteky.. 😊 takže testujeme spolu v sobotu, keď to vydržím a neskusim už piatok 😀
@liliana2222 Anooo. Ale ja budem v sobotu len 8dpo.
@ejuska2586 aj ja ti moja veelmi velmi velmi drzim palceky aby si si nasla // 😙😙😙
@kotatko12345 Dakujem 😘
@alilka a z tvojhibgrafu nie je možné aby si podľa svojich teplôt bola tehu? Ja tomu veľmi nerozumiem ale nemalo by to byť tak že sa teplota drží nad predovulačnými teplotami? Keď ja si naozaj myslím že si tehuľka ja neviem či preto že ti to tak veľmi želam alebo mám tušenie 🤷
@ejuska2586 či zlé hovorím moja?
@ejuska2586 kedy testíš moja? 😘
@alilka Podla mna si len 12 dpo. A mohla sa ti predlzit LF.
@matka295 Skusim asi v sobotu, kedze ideme makat na dom, tak nech viem, ci mozem. Ale to budem len 8dpo, takze asi este nic neukaze.
@ejuska2586 j som myslela že 9. Ja budem piatok 9 tak možno to skúsim..prvé trhu si nepamätám presne dni, nejako som to vytesnil z pamäti ale mám pocit že tiež som tak testovala
@alilka juuj moja isto budeš v tom 😚 veľmi ti to prajem 😉 😘
@ejuska2586 moja aj tak budeš isto v tom 😚😘😍
Baby ja som sa rozhodla že všetky budene v tom 😚😘😍👏👏💓💞💋 🤰 👶 🍀 🙊 🍼
Ahojte, prosim vas s priatelom sa snazime o babatko uz vyse roka. A kedze sa nedari, mam ist na nejake vysetrenia. Tak sme si davali pozor tento mesiac (teda len pocas plodnych). Dnes mi 4 den meska menzes a ked som si robila rano test tak cast, kde by mal byt druhy pasik mi zruzovatela, ale pasik tam nebol. Stretli ste sa s tym niekedy?
Dakujem
@liliana2222 nie. Dnes som 3dpo. Takze sobota bude 8dpo.
@matka295 Moja zlata. Pobavila si 😉😘
@spry835 To sa asi len rozpijalo farbivo, zial ☹
@karmela Dakujem 😘
@ejuska2586 fotene to bolo asi 3-4 min po namoceni...za vyraznou ciarkou ostal test snehovo biely.
@ejuska2586 niesom 12..som 13 😁 31 som mala už na usg tekutinu po ovu čiže s istotou..😁 asi sa predĺžila lf ale ja som stále bola v tom že má byť rovnaká..
@matka295 jaaaaj ty si super. 😁😁

@ejuska2586 moc moc vam drzim paluchy 🙏