Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@bluebell0412 no tak uz by mohli niekoho najst. Budes robit aj ovu testy alebo merat bazalku?
@soncita22 ja na tom vrchnom tiez vidim druhu ciarku.
@danielak84 Dakujem ti,si zlata! 😘 A v skutocnosti je fakt pekna,doruzova...pockam zase dva dni a skusim testik potom,to by uz malo byt / krajsie vidno! 😊
@soncita22 neviem kde ta druha je ale nič nevidím ani ja 🙂 ale predovšetkým držím palceky ;) aby si mala o chvíľku krásne kolajnice
@cleona toto je krásna ukážka pozitivnych tehotenských testov a nie žiadne namyslajuce biele testiky 🙂 držím palce a moc sa s vami teším 😄😍 a prajem aj ostatným snazilkam aby pridávali takéto krásne testy a nie duchov 🙂 veď treba chvíľku počkať a spraviť taký ten krásny koľajniciach testik 🙂 ;)
@daduska_maminka ďakujem. Strašne sa teším. Tiež prajem všetkým snazilkam nech si čoskoro najdu tie vytúžené čiarky ;)
óóó ale tu teda pribuda testikov.. gratulujem vám 🙂 a my zvysok si hadam tiez casom najdeme //
@cleona gratulujem.. Ach keby som si nasla ja dve ciarky..
@miriamn76 to ti verim drzim palce nech sa to rýchlo podarí.
Asi nie doteraz som ani jedno z toho nerobila pijem zatiaľ alchemilku ale podľa hlienu by som povedala ze tento mesiac plodné dni zacali tak dúfam ze to tak bude ze nebude znova anovulacny cyklus
@ejuska2586 ahoj .tak ako sa máte??už ste doma?😊 Ja už anooo...ooojjjj ale ako to dobré doma. 😉
@bluebell0412 zlato od ovu už Nepi alchemiku už vyckaj držím palce aj s @miriamn76 nech ste už úspešne tehulky
@karmela áno moja to už viem a dávam si pozor na to .... ďakujem ty ako sa inak máš?
jaj zeny zase zufalstvo a to som si myslela , ze tento mesiac to bude.... ovu prebehla, vsetko ako malo a dneska som zacala krvacat.... a to mam do ms este 6 dni... ja to uz nechapem toto a to som si chcela dneska kupit tehu test, co som bola presvedcena , ze sa ujalo. mam chut sa na to vyprdnut , lebo clovek je potom iba sklamany. prepacte, ale potrebovala som to dostat vonku .
@alilka Ahoj. Ano, dnes ma prepustili. Stuplik mal na obed 1,1 cm. Tak sa vytesujem. V piatok bolo 0,84. Takze sme krasne podrastli...
@ejuska2586 jeeej tesim sa s tebou 🙂
@barbs24 ahij skus si kupit ten digitalny 🙂 tam ciarky nebudu 🙂
Skusim aj tu, ci nieco vidite...
@nufinkanufka po uprave, myslite, ze to je kanalik?

@soncita22 aj tak tam nič nevidím