icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

daduska_maminka
15. aug 2017

@nufinkanufka skus testnut o 2-3 dni .. ak uz bude lepsie vidiet si tehu 🙂 vela stastia

nikky81
15. aug 2017

@barbs24 to je pekna ciarka na to kolko dni mas este do ms 🙂. drzim palce

soncita22
15. aug 2017

Ahojte,dnesna kontrola dopadla dost zle...plakala som cestou od Dr a aj cestou do prace...
Nepisem sem kvoli tomu,zeby som chcela, aby ste ma lutovali ale kvoli tomu,aby som sa s vami rozlucila...😢 Je mi to velmi luto,ale momentalne by som asi velmi tazko niesla info o tom,ze dalsia zienka je tehotna...tehulkam sa teraz oblukom vyhybam...nie preto,zeby som im to nepriala,samozrejme! Je to cisto len kvoli mojej psychike...Som rada,ze ste ma tu nietore podporovali a drzali mi palce,ste velmi zlate...
Prajem vam vsetkym,aby sa vam splnili vsetky sny o zdravych detickach a stastnych rodinkach!😘
Pripojim sa do diskusie az vtedy,ked budem vyliecena...💕
Ahojte babulky moje,budete mi chybat...😭

miriamn76
15. aug 2017

@soncita22 co sa deje? Co ti povedal dr?

bluebell0412
15. aug 2017

@soncita22 ahoj aj ja by som rada vedela ako @miriam76 vyjadrenie dr

alilka
15. aug 2017

@soncita22 a čo že sa to deje?čo za diagnóza ťa mohla takto zložiť??len to nieeeee..nenechaj sa položiť na kolená..😉 mňa máš ako živý príklad že sa to dá .veď vieš..som týždeň po operácii..ale takto sa ožiť nedáme. Veď sme silné ženy..

voskovka
15. aug 2017

Baby....vsak "nevidite " nic?

nufinkanufka
15. aug 2017

@voskovka ja tam teda nieco vidim🙂

ikonica
15. aug 2017

ja vidim akoby hranice medzi ktorymi by mala byt ciarka..

tamarka9
15. aug 2017

@voskovka no moja veru vidím 🤔 a ako si na tomto? Koľko máš do ms?

voskovka
15. aug 2017

@tamarka9 no moja posledna ms bola 12.6.a doteraz nic ☹ tak snad je to kanalik

tamarka9
15. aug 2017

@voskovka to máš taký dlhý cyklus,alebo to malo byť 12.7? Alebo to zosalelo? Čo ti poviem,zase zajtra ráno skus a hod foto. A je možnosť že by si mohla byť tehu? Držím palce nech dopadne ako si praješ 😘

elfi1
15. aug 2017

@voskovka no moja toto je ozaj taky dusik. Uz len vyckat a skusit este dalsi spravit.
Ty si mala vsetky 3 cisarsky? Sa mi zda, ze bambulka uz mala byt akoze posledna 😉

voskovka
15. aug 2017

@elfi1 ano mala som vsetkych sekciou.ale nedavala som si sterilizaciu.a to uzivam hak.takze snad to je fatamorgana.

voskovka
15. aug 2017

@tamarka9 no mam tak od januara na figu cyklus ze mi dokina nasadila hak az sa mi nejak spravidelni....

tamarka9
15. aug 2017

@voskovka no ak máš hak,tak to by teda ozaj bolo...že by to duchoval test? No veru už nič,len skusaj,resp zbehni na gyndu...

voskovka
15. aug 2017

@tamarka9 nie ze by som dieta neuvitala ale budem zniet sprosto teraz to nejde...este som sa vcera smiala ked ma tak brucho bolelo ze isto menzes konecne lebo mam este 7tabletiek dobrat tak som sa cudovala....no mam este jeden test na rano tak uvidim.snad len cysta alebo len blby duch.☹

lenkova5
15. aug 2017

Baby, co poviete, vidite nieco? Ak ano, ruzova farba ci dusik? 😲 Som po MA, tak toto by mi veru spravilo obrovsku radost a splnil sa mi sen 🙏🙏

cica120
15. aug 2017

@voskovka tak toto na ducha nevyzera.ja to pekne vidim

maj2011
15. aug 2017

@soncita22 co sa deje ?

cica120
15. aug 2017

@lenkova5 ja tam tu druhu ciarku pekne vidim 🙂

lenkova5
15. aug 2017

@cica120 dakujem za potvrdenie 😍

cica120
15. aug 2017

@lenkova5 presne takto som to mala aj ja na teste.dnes som bola u dr ale nic nevidel tak bral krv tak dufam ze nebudem sklamana. Uz si volala dr?

lenkova5
15. aug 2017

@cica120 nie, mam este len pre mrchou a dnes som si robila test, vcerajsi bol biely. Kedze som po MA, tak pockam do bud tyzdna a tak sa objednam, kedze mi budu musiet hned nasadit zabezpecovaciu liecbu..... Ak by som bola tehu prvy krat, sla by som k lekarovi az neskor, aby som zbytocne nestresoavala tym, ze tam nic nevidi

miirka25
16. aug 2017

Ahojte baby, co poviete? Robeny pol hodinu do zadu. 5 dni do MS

alilka
16. aug 2017

@miirka25 toto je kanálik .

daduska_maminka
16. aug 2017

@miirka25 skus testnut o par dni je to take kadejake ..

miirka25
16. aug 2017

Takze tu mate vysledok takto... ☺

miirka25
16. aug 2017

@alilka uz som pridala aj digi ☺

alilka
16. aug 2017

@miirka25 jeej tak to som teda prekvapená. Lebo takto by som sa aj stavila že je ako kanálik 😂😂ba dokonca viem že tie testy to ozaj robia..teda gratulujem 😉