Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Baby prosim vas pekne robila.som si test vysiel pozitivny potom som si robila druhy boli tam dve ciarky krasne viditelne a potom uz len jedna ja tomu nechapem :( dr mi povedal ze zatial tam nic nevidi
@chuchu86 mrzi ma to ale nic nevidim :/ ale drzim palce aby ste sa coskoro tesili z kolajniciek 🙂
@miriamn76 - Zlatko môj prípad je taký až banálny.
Takéto testy mám od 25. Júla.
Na každom slabá druhá čiarka.
2 týždne pred ms som mala naliate, citlivé prsia.
Ms prišla na 40 dc, bola strašne silná .
Po ms prsia také isté, pichanie v podbrušku.
Zajtra skočím za mojím dokim nech mi spraví sono a nech niečo somnou robí.
A to sme už boli na 7. Augusta objednaný do centra
mne na tej prvej fotke dosla dost biela, ale vraj tieto fialove aj duchuju casto
@chuchu86 Neviem, ci je to mamatest,alebo Cemio gravitest(oba su rovnake) ale su to tie najhorsie mozne testy, presne takto duchuju, ked su negativne.
A dnes bielunko bielo....takze nekupujte pepino...duchuju a teda az tak ze mi skratili stresom 5rokov zivot 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte, idem sa sem poradit, aj ked sa to celkom nehodi, ale v ostatnych skupinach su dievcata neprijemne... minuly mesiac sme sa s priatelom prvykrat dost snazili, aj cez ovulaciu, robila som si ovu test, tiez prvykrat na 14dc a bol pozitivny.... tehu testy som si robila este pred ocakavanou ms a zdalo sa mi, ze sa tam objavil dusik... MS mam nepravidelnu a akurat tento mesiac prisla nacas, teda 12.8... 3-4 dni je silna a dalsie 2-3 len obcasne spinenie. Takto to bolo vzdy. Tento mesiac vsak uz treti den nebola takmer ziadna... stvrty zas trochu a potom nic... s tehotenstvom som sa rozlucila hned ako prisla MS, no dodnes sa citim ako tehotna, aj ked na to nemyslim... je mi zle od zaludka, ale nevraciam a sem tam ma pobolieva v maternici ako pred MS. Sem tam sa na to aj v noci zobudim. Dnes som si spravila test a negativny, tak ja neviem. Treba ist doktorovi?
@marisse2428 keď je test negatívny asi tehu to nebude ak sa ti to nezdá lebo ty najlepšie vieš ako ti je tak pre svoj pokoj skoc k dr ale ak ms bola test negatívny tehu to asi nebude no môže byť niečo iné ale nemusi
@marisse2428 nie som odbornik, no ak ms 12.8. prisla nacas, dnes 18.8 uz by test mohol byt pozitivny. Taky je zvyk... Ale vyckaj, sprav si trebars o 2 dni a uvidis. Ak bude negat a priznaky pretrvavat, isto je cas na navstevu doktora tak ci tak 😉

@alilka dakujem. Snad to dobre dopadne. Noo ten test praveze vyzera inak ako na foto. Zle som sa to foti.