Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahojte,dnesna kontrola dopadla dost zle...plakala som cestou od Dr a aj cestou do prace...
Nepisem sem kvoli tomu,zeby som chcela, aby ste ma lutovali ale kvoli tomu,aby som sa s vami rozlucila...😢 Je mi to velmi luto,ale momentalne by som asi velmi tazko niesla info o tom,ze dalsia zienka je tehotna...tehulkam sa teraz oblukom vyhybam...nie preto,zeby som im to nepriala,samozrejme! Je to cisto len kvoli mojej psychike...Som rada,ze ste ma tu nietore podporovali a drzali mi palce,ste velmi zlate...
Prajem vam vsetkym,aby sa vam splnili vsetky sny o zdravych detickach a stastnych rodinkach!😘
Pripojim sa do diskusie az vtedy,ked budem vyliecena...💕
Ahojte babulky moje,budete mi chybat...😭
@voskovka ja tam teda nieco vidim🙂
ja vidim akoby hranice medzi ktorymi by mala byt ciarka..
@tamarka9 nie ze by som dieta neuvitala ale budem zniet sprosto teraz to nejde...este som sa vcera smiala ked ma tak brucho bolelo ze isto menzes konecne lebo mam este 7tabletiek dobrat tak som sa cudovala....no mam este jeden test na rano tak uvidim.snad len cysta alebo len blby duch.☹
@cica120 nie, mam este len pre mrchou a dnes som si robila test, vcerajsi bol biely. Kedze som po MA, tak pockam do bud tyzdna a tak sa objednam, kedze mi budu musiet hned nasadit zabezpecovaciu liecbu..... Ak by som bola tehu prvy krat, sla by som k lekarovi az neskor, aby som zbytocne nestresoavala tym, ze tam nic nevidi
@miirka25 skus testnut o par dni je to take kadejake ..

@nufinkanufka skus testnut o 2-3 dni .. ak uz bude lepsie vidiet si tehu 🙂 vela stastia