Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ikonica dakujem za vysvetlenie ☺ dufam ze nebudu dvojicky ked mi to hned ukazalo.. v podstate 11dni od oplodnenia.
5.8 sme sa snazili a 16.8 uz boli krasne // ciarky...
Jedni dvojicky uz mam jednovajecne a priatel je tiez z dvojiciek - jednovajecnych. Bo sa mi to zda skoro aby test ukazal tak skoro
@ikonica hej, dúfam, že bude všetko v poriadku. Tak poviem to tak, už by mi stačilo iba jedno. len som čítala včera, je to možné, že budú dve, nakoľko hladina HCG pri dvojičkách stúpa rýchlešie a preto je možné že budú dve, ale nemusia. Tak uvidíme, len objednala ma až na 6.9.. to sa mi zdá ale neskoro, tak neviem čo mám spravt
baby ja idem tiež hádam zajtra testovať. od včera zle, žalúdok ako na vode, na obed mäso ani cítiť, a dneska to isté... MS mala byť cez víkend a nikde, iba pár dní pred tým 2 dní spinenie. teraz neviem ci to mam brat tak, že MS bola slabucka skôr o týždeň, alebo MS mešká a to bolo iba spinenie... 😒
@tamarka9 tak uvidíme.. my sme sa snažili 5.8 a 16.8 už krásne dve čiarky a digi ukázal 1-2, podľa MS ale 3-4.. a objednala ma až 6.9... tak neviem :D som zvedavá sama, teraz som bola v meste a normálne už som sa zadýchala :D sranda.. potom Vám napíšem, že či budú dve alebo iba jedno... mám dvojičky jednovaječné a priateľ je tiež z jednovaječných...
Baby, chcem sa Vás spýtať, kedy ste boli prvýkrát u dokiho ked ste zistili, že budete mať babo??
Mňa jedna objednala za 3 týždne až a druhý doki hneď zajtra...
🙂 musime mysliet nato ze ak sa nezadarilo teraz zadari sa mozno o mesiac. A ty si mala aky test? Daj foto ak mas

@sebik20 pozri tak isto som mala slabu ms a pozri na test.