Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586
@alilka
No prvy test som si robila na podnet mojej reumatologicky.kt.mi doporucila na 100% vylucit tehu kvoli liekom.tie mam pozastavene kedze som si nebola ista.a je to tu🙂+aj pre mm to bude😀tak uvidim zajtra co povie gyn.
Ahojte baby tak dnes som bola u gyn. Krv mi nebrali lebo sestricka je chora.takze som si zaplatila v labaku :D 6e vysetrenie hcg a Mam 113. Nechcela som cakat do dalsieho stvrtka. Je nizke ale sedi to na 4 tyzden.
@sebik20 ja som pouzila testy mamatest a woman secret. Tie su na foto. Robila som 27DC a 28DC kde vidiet prve ciarky.
@trblietava babula ako si na tom?
zeny ako?? od vcera to tu nejako stoji 🙂
Ach jaj baby zase nic tento mesiac :((((... ja to nechapem uz 4-5 mesiac a stale nic :(((( kazdy cyklus trva akoby rok:((( co robit aby to proste vyslo
@nina4 ahoj aj ja uvazujem uz dlhsie nad tymi kvapkami aj inofolicom tebe nerozhadzali tieto vitaminy cyklus?
@karmela mozem otazocku???kolko ti meskal menzes ked si si robila tie testy???mne meska uz piaty den a robila som si tri testy vysli ze nie a dnes rano som si robila znova a.ja tam tu druhu vydim uplne taku slabunku ale manzel ju pravdaze nevidi takze som chcela vediet ze ako to vlastne je lebo ja som taketo este nemala vzdy my ukazalo ze hned som tehu. Dakujem za odpoved
Mozem poprosit o radu??20.8 ma strasne boleli vajecniky az som si nemohla sadnut 21.8 som teda sla k doktorovi a ten hned hospitalizacia ze moze ist mimomaternicove a ze nebude cakat na vysledky s krvy ze v nemocke mi to urobia hned tak sa aj stalo ale nic sa nepotvrdilo vraj vsetko v poriadku aj krv aj sono ani zevraj hcg hormon nebol zvyseny ked som studovala lekarsku spravu tak hcg bol ze hcg<0,50 neviem co to znamena ale na sone mi povedala ze asi dostanem priebehu dvoch dni menzes ze sliznica je zvetcsena lenze nic original som mala dostat menzes 26.8 ale stale nic uz piaty den meska testy vychadzaju negativne robila som si tri tie ze nie a dnes rano ked.som si robila dalsi tak ja som tam uplne slabucku ciarku vydela neviem ci si to namyslam alebo co lebo chlap ju tam nevydel a k doktorovi mam ist az v pondelok ak sa menzes nedostavi neviem na com som vystresovana a stale nesvoja ze co mam od toho ocakavat toto sa.mi este nikdy nestalo neviete mi niako poradit???
@adulka1989 no ja som práveže mala nepravidelne cykly a pri brati kvapiek a inofolicu som mala kľud.Len v októbri som mala biochemické a tam chvíľu trvalo kým ms prišla a potom znovu kľud a v januári sa zadarilo znovu a to mám len jeden vajcovod .
Budem držať palce aby aj tebe zapasovali ak sa rozhodneš si ich zohnať 😘
@michaela45 ahojky mne vyšli týždeň pred ms tieniky ktoré silneli v čase predpokladanej ms už som mala silne čiarky..Ale to bolo asi tým že som čakala dvojičky..Ale pri prvej som mala v deň ms už na teste riadne // záleží od ovulácie vieš kedy bola? Držím palce
@michaela45 najlepšie keď ešte skusis o 2 dní urobiť test
@karmela dakujem.som naozaj zvedava ako to vsetko dopadne
@sonazitnanova
@sonazitnanova no budem musiet skusit lebo ta.neistota he stres
@michaela45 áno poznám to ja mám 6 dní do ms a čakám či sa podarilo
@nina4 urcite chcem vyskusat ja som po hycosy a caka ma laparoskopia tiez umna problem vajcovody
@sonazitnanova tak ako my sme zatial neplanovali ale potesila by som sa keby bolo....len nechapem ze mne nikdy nemeskala a teraz 5dni a testy stale nic to som kupovala tie pruzkove od doktor max,ale pocula som ze pepino testy su vraj lepsie len najhorsie je ze dnes sa nemam ako dostavit ich kupit a zajtra je pozatvarane to ka stve najviac
@michaela45 myslíš ladymax od dr.max tie mám aj ja tie tiež chvália ale ja tiež som s pepino ale taká kazetka sú super nikdy duchov mi neukazal buď som bola tehu alebo nie v tescu ich majú a lacné 1,45 tusim
@sonazitnanova hej hej tie myslim,a presne tie som aj chcela s tesca len zajtra je zatvorene a dnes sa my neda chlap v praci dve deti spia takze nula bodov musim cakat do soboty
@michaela45 neboj to už sa supne za chvíľu je sobota ja tiež mám v pláne ísť do Tesca v sobotu a kúpiť si .....ty máš tiež už 2 detičky aj ja veru 🙂u

@7adka77 tehu zvacsa sa robi s ranneho zajtra sprav rano mas koncentrovanejsi moc.