Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sebik20 ja som to dala do negatívu no žiaľ nič tam nebolo
@sebik20 ale tu tie testy skôr robené tam mi vyšla taká slabucka druhá
@sonazitnanova
Ahoj nerozumiem vidno nieco ci nie?
@lulla3 ja si myslím že môže a cez deň už môže slabnúť
@lulla3 ovutest sa ma rano robit az po 10 hod... ovula by vraj mala nastat 12- 48 hod po pozitivnom teste.. ale je dolezitejsie aby spermosky boli v maternici uz pred ovulou... pozerala som jedno video, kde to prirovnavali k opernej sale... operna sala musi byt plna a az tak pride hlavna hviezda na podium a zaziari v plnej krase... cize treba naplnit salu este pred ovulou ;) ;) ;)
@sonazitnanova dnes si netestovala?
@ikonica testovala ale to zbytočne lebo aj tak by sa malo každý minimálne 2 dní no samozrejme bieli je v nedeľu ak neukáže aspom slabú tak viem že už nič s toho
@sebik20 a kedy máš dostať ms?
@sonazitnanova no... nemisi byt kazde tehu rovnake... to, ze ti pri prechadzajcich uz ukazalo ducha, nemusi znamenat, ze to tak bude stale....
@sonazitnanova
Ms mam dostat 16.09.
@sebik20 ako nebolo mi jasne, preco testujes tak skoro... ale asi si si myslela, ze kedze bola ms slaba, ze mozes byt tehu... tak uz trosku chapem.. ale testy su negativne... na tvojom mieste skusim radsej robit ovulacne testy a merat bazalku... ci vobec k ovule dochadza a kedy asi... no a v najblizsich dnoch snazilkujte ostosest... podla mna nie si tehu...

@sonazitnanova hej hej mam ale este male takze ak som tehotna tak neplanovane......joj ta doba a ta neistota su naozaj strasne ale dufamm ze nic vazne to nebude radsej tehotna ako nieco ine