icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ikonica
1. sep 2017

@sebik20 tazko povedat ale v najblizsich dnoch... skus sa trsaku viac spoznat samu seba.. pozoruj napr druh hlienu a pod.. meranie bt tiez nie je na skodu... ja meriam teraz druhy cyklus, ale uz predtym som zhruba vedela, kedy ju mam podla hlienu, bolesti podbruska a neskor aj podla ovutestov.... ak mas v priemere 26 dnovy cyklus, tak by mala prist niekde medzi 11- 16 dc... pomocou merania bt a testov zistis "plodne okienko" v ktorom sa treba snazit.. a snazit sa predovsetkym pred ovu a v den ovu... nech su tam kamosi este pred tym ako pride vajko... vsade sa pise, ze ak budete mat tutu mutu kazdy druhy den, tak by ste nemali minut ovu...

sonazitnanova
1. sep 2017

@sebik20 jooj veď to máš ešte daleko ja mám 6.9 a nič nemám na teste samozrejme môžem byť aj nemusím ,testuj miním.6 dní pred ms viac nie

miirka25
1. sep 2017

@karmela ahoj... chcem sa ta spytat? Vidim ze pises ze si cakala dvojicky. Obavam sa ze aj ja, aj ked to teda nemam potvrdene. 5.8 sme sa snazili a 16.8 uz brutal // ciarky a digi test 1-2 ukazal. Ms som mala dostat az o 7-8dni. Teraz mi meska MS uz 11 dni
Myslis ze by to mohli byt dvojky? Ked mi to tak skoro ukazalo?

karmela
1. sep 2017

@miirka25 ahojky ťažko povedať mna ani nenapadlo že čakám dvojičky ani dr na sone to nevidela potvrdila jedno babatko až v 12tt keď som bola na 3D mi dal doktor otázku či som mala robený ultrazvuk od kedy som tehu vravím áno každú poradňu to bolo 3x takze som čakala dvojičky len jedno sa prestalo vivijat v 7-8tt cca..ukázal mi len malú bodecku druhu ktorá že sa začala vstrebávať..Takze ono je to možné keď sú silne čiarky skoro len nechápem či aj krv neukáže vyššie hodnoty hcg..pri dvojkach no už radšej neriešim poplakala som si a teším sa že moja druha dcéra čo nosím pod srdcom je zdravá a Ok.Tak držím palčeky a hlavne nech ste v poriadku to je jedno či bude jedno či dve 😍

sonazitnanova
1. sep 2017

@miirka25 takto toto by ma nikdy nenapadlo ,som teda zvedavá či áno či nie 😊

miirka25
1. sep 2017

@karmela jej, to ma mrzi. No takto ja uz jedny jednovajecne dvojky mam 9 rocne. A priatel je z jednovajecnych tiez. Tak sama som zvedava 😂

miirka25
1. sep 2017

@sonazitnanova no uvidime 😂 duufam ze nie uz dve... v piatok idem lekarke tak potom napisem...

sonazitnanova
1. sep 2017

@miirka25 držím palceky nech najmä je všetko ok.....ja už mám 2 deti a brala by som aj dvojičky 😁

karmela
1. sep 2017

@miirka25 hlavne nech ste zdraví no tak tam máš dosť veľkú pravdepodobnosť 😃

miirka25
1. sep 2017

@karmela
@sonazitnanova dam vam vediet v piatok.. ☺ a dakujem. A mat zase dvojicky fuuuuu.. neviem neviem

sonazitnanova
1. sep 2017

@miirka25 ale že máš staré deturence?

sonazitnanova
1. sep 2017
miirka25
1. sep 2017

@sonazitnanova 9 rokov uz majuuu

sonazitnanova
1. sep 2017

@miirka25 ako môj starší v januári bude mať 10 .....tak to už máte pestunky-pestunov pomôžu aj keby boli dve 😉

marisse2428
2. sep 2017

Ahojte, prosim vas, je to duch alebo kanalik? Dnes som 10DPO 🙂

sonazitnanova
2. sep 2017

@marisse2428 zlé to je vidieť najlepšie na dennom svetle

sonazitnanova
2. sep 2017

@marisse2428 ale je tam slabunko vidieť ,urobila som ti negatív pozri už sa tam niečo črtá .....koľko si do ms?

marisse2428
2. sep 2017

@sonazitnanova ja som 10DPO, MS mam nepravidelnu. Tak najskor 7.9. Robila som si dva testy nakoniec. Dievcata z MK pisali, ze ciarka maju byt blizsie k sebe. Ale na oboch testoch su rovnako vzdialene, tak nvm.

sonazitnanova
2. sep 2017

@marisse2428 blbosť čiarky sú dobré od seba ,každý test je iný tak ako ja mám dostať 6.9 😊 a no ja doteraz nemám ani toto čo ty a tiež som si dávala do negativu a mne nič neukázalo ,tebe už slabú čiarocku ukazuje ,vidím o 2 dní urob znovu ráno s moču a už by mala byť viditelnejsia ak sme sa nemylili

marisse2428
2. sep 2017

@sonazitnanova Ako sa poznam, tak uz zajtra rano budem robit dalsi 😃 A ty si kolko DPO? 😊

sonazitnanova
2. sep 2017

@marisse2428 áno úplne to poznám veď môžeš aj zajtra môžme spolu ja tiež robím zajtra 😁 ja no takto to neviem počítať to DPO to sa počíta od ovulácie?

sonazitnanova
2. sep 2017
sonazitnanova
2. sep 2017

@marisse2428 takže som 10-11 DPO

domca002
2. sep 2017

Ms nechodí a nechodi.neda sa mi dobre odfotiť je to 25 test myslíte že tam niečo zazriete?

janula12345
2. sep 2017

@domca002 na tej druhej je podla mna ciarka slaba. Skus o 2 dni. Mala by byt uz viditelne silnejsia 🙂

miriamn76
2. sep 2017

@domca002 nieco tam je ak ho rozoberiez odfotis to lepsie😁

michaela45
3. sep 2017

Baby tak v sobotu rano si robim test vysla slaba druha ciarka po tyzdnovom meskani menzesu a ja dostanem na obed menzes. Je to normalne?? Ako nemam ho az taky silny aj krv je skor taka svetlejsia nechapem tomu myslite ze mam skusit spravit este jeden test??

michaela45
3. sep 2017
heregova
3. sep 2017

@michaela45 skus este jeden test,digitalny najlepsie a ak tam nieco bude,hned na pohotovost,aby sa zastavilo krvacanie a ak nebude nic,tak bohuzial prislo k MA:(

heregova
3. sep 2017

@michaela45 az teraz pozeram fotku,po tyzdnovom meskani by mali byt dve silne kolajnice,toto vyzera ako chyba testu..kup si iny test a uvidis