icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zuzka1120
4. sep 2017

@ikonica Ďakujem si poklad :*

alilka
4. sep 2017

@zuzka1120 za 0.20€/ks predávala @korytnacka1981 😉

zuzka1120
4. sep 2017

@alilka Ďakujem krásne 🙂 Napíšm jej :*

sofija18
4. sep 2017

Tak dnes mi mešká MS presne 8 dni...inokedy ked meškalo tak max 1-2 dni a potom prišla.som 36DC.a testy ako VŽDY negatívne 😂😂😂 🙈🙈🙈ani náznak po MS.... cítim sa skvelo.

ikonica
4. sep 2017

@alilka nikdy si neviem spomenut na to cislo co ma korytnacka za nickom... uz budem vediet ze o rok menej ako moj rok narodenia :D

ikonica
4. sep 2017

@sofija18 pocuj moja fakt tam nic nevidis??? lebo... ale ja ich vidim uz vsadeeeeee 😵

alilka
4. sep 2017

@ikonica tak tak..ja som si to tiež podľa roku zapamätala..hoc ja som 85tka 😉

karmela
4. sep 2017

@sofija18 zlatíčko ahoj na mamatestoch vidím slabucke na lady maxe eee joooj už nech ťa panbozko obšťastni byt maminkou 😘

ikonica
4. sep 2017

@karmela ja vidim aj na maxoch... to vcera si tu jej testy davala?

karmela
4. sep 2017

@ikonica no bodaj by si mala lepšie oko moja,ja už strácam asi cibrost malo testov vidím..A držím aj tebe palčeky aby sa zadarilo tento cyklus 😉😊

ikonica
4. sep 2017

@karmela diky...

ja uz nie som dobry duchohladac.. ja uz vidim ciarku vsade... ale velmi by som sa potesila keby to @sofija18 vyslo ;)

miriamn76
4. sep 2017

@sofija18 moja pozri tie lady max neviem kde tam ma byt ciarka ☺

miriamn76
4. sep 2017

@sofija18 do kelu neni to dobre vidno ked som ich dala sem no ja 5am cosi vidin

simona_simi
4. sep 2017

Ahoj Baby. Pozreli by ste sa na tento testík, či tam niečo vidíte alebo je čistý ? Ďakujem 🙂

sofija18
4. sep 2017

@miriamn76 Kokso ja som úplne slepá asi 😂😳🙈
@ikonica hej hej boli moje 😂😂🙈🙈no faaaaakt nic nevidím 😳😳😳
@karmela ❤️❤️❤️❤️Ty moja ❤️😘 Baby inak toto bude napínavé ako trenky 😂😂😂som zvedava... ak do konca týždňa neprídu objednam sa na vyvolávačku 😂

ivanusko
4. sep 2017

@simona_simi pri tych dvoch vidim ducha 😉😉😉

simona_simi
4. sep 2017

@ivanusko Tie dva sú ovu, to je nič 🙂 Ten samotný je tehu

alilka
4. sep 2017

@sofija18 a koľko si dpo?

sofija18
4. sep 2017

@alilka tak to fakt netuším!!!😂😂😂😂uz 3 mesiace netestujem ovu testy Ano nesledujem ani nepočítam ani nic.... proste mi MS došla vždy na 29 DC a ked som kukla do kalendára tak som sa poskrabkála po hlave ze: Jaj 😂😂😂

ikonica
4. sep 2017

@sofija18 nepridu.. dalsich aspon 9mesiacov ;)

alilka
4. sep 2017

@sofija18 ahaaaa..to je super že netestujes..tak uvidíš.. každopádne držím palce

sofija18
4. sep 2017

@ikonica no uvidíme 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈

sofija18
4. sep 2017

@alilka no uz sa neupinam na to toľko....bude tak bude.... nebude tak počkám 😘❤️👶

alilka
4. sep 2017

@sofija18 chápem..no ja tiež musím znova čakať..pol roka možno rok 😞 no neurobíme s tým nič..

sofija18
4. sep 2017

@alilka neboj sa nic.... na každú z nas to proste čaká.... či teraz alebo o čosi neskôr 👶💋

alilka
4. sep 2017

@sofija18 noo snáď to už vyjde..po tom.co som znova preskákala pred mesiacom..nooo..už sa len poriadne teraz zotaviť a snáď dostanem čo najskôr povolenie ..

sofija18
4. sep 2017

@alilka teraz sa to uz podarí uvidis!!! Ano... uz som čítala 🤧... ono.... vieš...proste každá mame u PanaBoha nachystané aspoň jedno bábätko... verím tomu....hlavu hore! Ty si to zaslúžiš najviac z nas všetkých ako prvá....

alilka
4. sep 2017

@sofija18 tak v to dúfam...lebo už toľké blbe nahody čo sa mne stali..no ako..,🙈 aaa veď len nejako bude..😊 aach takých báb čo si to zaslúžia je habadej..veď aj ty ako dlho už čakáš..😟

sofija18
4. sep 2017

@alilka veru je nas habadej....Ano čakám veru.... ale ver tomu,ze tu budeme postupne všetky tehulkovat a tešiť sa jedna z druhej.... z našej ,,starej partie" snaziliek a čakateliek....

alilka
4. sep 2017

@sofija18 ale jasné že budeme..😉 ja som momentálne v kľude ,keďže nič neriešim..aspoň oddýchnem..stačilo mi 2x po sebe vždy tretí mesiac otehotniet..nevyšlo,tak pouzujeme 😁 ale pozitívne testy tuná si rada vždy pozriem..😉