icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

matik7
4. sep 2017

@sofija18 aj ja vidiim mini dusikov😍😍😍 velmi ti prajem aby ciarka silnela🙂

biba12
5. sep 2017

@sofija18 dnes ako ???

sofija18
5. sep 2017

@alilka @ikonica @karmela
@matik7
@biba12 Babulky tak asi sme slabo carovali 😐😐😐dnes rano o 5.00 som začala asi 1DC.... nedá sa to u mna nazvať MS nakoľko ja sa stveram od bolesti po stenách a valí zo mna... teraz by som na to neprišla až kým som nebola na wc.... tak fakt neviem. Ani bolesti ani moc krvacanie

alilka
5. sep 2017

@sofija18 tak skús ešte urobiť test že co "povie" on. 😉

ikonica
5. sep 2017

@sofija18 a neskusila si aj napriek tomu testovat?

luta13
5. sep 2017

@sofija18 ahojky...na Tvojich vcerajsich testikoch vidim slabuckych dusikov...Velmi Ti drzim palceky, nech to, co teraz mas nie je MS, ale krasne uhniezdovanie Tvojho vysnivaneho babätka...Tfuj, tfuj, nech sa stane vola Bozia a nech si drobcek najde u Teba teple miestecko na 9 mesiacov!...Boh Ta zehnaj 🙏😘...A testuj este znova za 2 dni 😉

sofija18
5. sep 2017

@alilka ja som uz v práci tak asi nie 🙂 uvidíme koľko nude toto trvať... lebo ja mávam MS 6 dni

sofija18
5. sep 2017

@ikonica nie nie 😘

sofija18
5. sep 2017

@luta13 ahoj zlatíčko 😘😘😘no veru uvidíme co z tohto bude. MS meškala na mna veľmi dlho,mávam sklz 1-2 dni. Ale teda oproti mojej obvyklej MS je to nic 😂🙈ale krv je...

luta13
5. sep 2017

@sofija18 Pekny dnik v praci prajem, nech Ti to ubehne a mas vegetik poobede 🌹☕🌷🌞😀

zuzka1120
5. sep 2017

Neviete mi niekto poradiť čo to znamená, keď podľa kalendárika by som už mala mať ovuláciu ale podľa testu mám každý deň negatívne...včera som mala slabú čiatku na ovu teste...

ikonica
5. sep 2017

@zuzka1120 kalendarikom sa moc neriad,,, tam su take vseobecne hodnoty.. Nie na kazdeho plati, ze ma ovu presne v strede cyklu... Len pekne testuj dalej..

luta13
5. sep 2017

@zuzka1120 nikdy som nepouzivala kalendarik, pouzivala som urcitu dobu len ovutesty ale najviac som sa riadila ovu hlienom a bolestou vajecnikov...Drzim palceky, nech ovulka nastane coskoro...Testuj nadalej 😉

luta13
5. sep 2017

Zienky, prajem vam vsetkym krasny, slnecny, usmiaty a pohodovy den 🌹🌞🌷😘

ejuska2586
autor
5. sep 2017

@luta13 Ďakujeme Zlatko. Ako sa nám máš? Dávno som Ťa tu nevidela... ❤

sondey
5. sep 2017

Co si o tom prosim myslite?

ejuska2586
autor
5. sep 2017

@sondey Je tam druha ciarka. Otazne je ale, ci je ruzova, alebo do siva. lebo tu sa to rozoznat neda. Ak je do siva, tak je to kanalik, ak ruzova, tak dusik. Original foto nemas?

sondey
5. sep 2017
sondey
5. sep 2017

@ejuska2586 dakujem, ja som si nebola ista. Poslala som aj orig.foto bez upravy. O par dni urobim dalsi len som uz tie ciarky neciarky videla vsade tak pre istotu som to chcela prekonzultovat 🙂

ejuska2586
autor
5. sep 2017

@sondey Zda sa mi skor do siva, tak asi kanalik. Ale skus este po pripade o 2 dni. Kym nie je mrska, stale je nadej...

zuzka1120
5. sep 2017

@luta13 Ďakujem pekne, len problémom je, že ja nijako nepociťujem asi ovulku. Snažím sa sledovať či ma bolia vaječníky alebo prsia alebo hlien ale nič na sebe nepociťujem :/

biba12
5. sep 2017

@sofija18 a testovať teda nebudeš? Joj, veľmi by so Ti to priala 🙂

bibuska2
5. sep 2017

@alilka
@sofija18 ahojte baby co poviete na ten testik vidite tam nieco?😣

bibuska2
5. sep 2017
bibuska2
5. sep 2017
bibuska2
5. sep 2017

@zuzka1120
@ejuska2586 ahojte co poviete zda sa mi to alebo tam naozaj nieco je

luta13
5. sep 2017

@ejuska2586 Ahoj moja...Cely August som prazdninovala s detmi a rodinkou na SK, takze na MK som nakukla az dnes rano...No neozvala som sa Ti, nejak som si nenasla cas na to, aj ked papierik s Tvojim tel.cislom som mala celu dobu u seba...Nic nove nemam, pozeram, ze Ty uz budes cochvilku koncit prvy najtazsi trimester a velmi ma tesi, ze si pekne tehulkujes...To dieta, co nosis pod srdcom je skutocny zazrak a dar od Boha...Pre Teba silno vymodleny a zasluzeny!...Verim, ze cakas chlapceka a prajem Ti ho, nech si po tolkych "ruzovych" rokoch uzijes aj trosku "modrej" - lebo "Modra je dobra 😉"...Tak zatial sa maj a pripadne mi posli nejake fotecky bruska do IP 🙂

luta13
5. sep 2017

@sondey ahoj, na to aby to bol kanalik, sa mi to zda dost hruba druha / a zda sa mi do ruzova...ako ju vidis nazivo?...Upravila som Ti na fotke LEN kontrast, farbu nie...Testuj zas za 2 dni a hod potom fotecku...Drzim silno palceky, nech duch tmavne 🙏😉

luta13
6. sep 2017

@bibuska2 velmi rozmazane fotky si pridala, neslo mi to ani upravit, ale vidim ducha druhej / na teste...Skus testovat zas o 2 dni a ja drzim palceky, nech ciarocka silnie 😉 🙏...Ty ju tam nazivo vidis?

bibuska2
6. sep 2017

@luta13 ano vidim tam nieco ms som mala jeden den 3septembra