Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@alilka @ikonica @karmela
@matik7
@biba12 Babulky tak asi sme slabo carovali 😐😐😐dnes rano o 5.00 som začala asi 1DC.... nedá sa to u mna nazvať MS nakoľko ja sa stveram od bolesti po stenách a valí zo mna... teraz by som na to neprišla až kým som nebola na wc.... tak fakt neviem. Ani bolesti ani moc krvacanie
@sofija18 ahojky...na Tvojich vcerajsich testikoch vidim slabuckych dusikov...Velmi Ti drzim palceky, nech to, co teraz mas nie je MS, ale krasne uhniezdovanie Tvojho vysnivaneho babätka...Tfuj, tfuj, nech sa stane vola Bozia a nech si drobcek najde u Teba teple miestecko na 9 mesiacov!...Boh Ta zehnaj 🙏😘...A testuj este znova za 2 dni 😉
Neviete mi niekto poradiť čo to znamená, keď podľa kalendárika by som už mala mať ovuláciu ale podľa testu mám každý deň negatívne...včera som mala slabú čiatku na ovu teste...
@luta13 Ďakujeme Zlatko. Ako sa nám máš? Dávno som Ťa tu nevidela... ❤
@sondey Je tam druha ciarka. Otazne je ale, ci je ruzova, alebo do siva. lebo tu sa to rozoznat neda. Ak je do siva, tak je to kanalik, ak ruzova, tak dusik. Original foto nemas?
@ejuska2586 dakujem, ja som si nebola ista. Poslala som aj orig.foto bez upravy. O par dni urobim dalsi len som uz tie ciarky neciarky videla vsade tak pre istotu som to chcela prekonzultovat 🙂
@sondey Zda sa mi skor do siva, tak asi kanalik. Ale skus este po pripade o 2 dni. Kym nie je mrska, stale je nadej...
@zuzka1120
@ejuska2586 ahojte co poviete zda sa mi to alebo tam naozaj nieco je
@ejuska2586 Ahoj moja...Cely August som prazdninovala s detmi a rodinkou na SK, takze na MK som nakukla az dnes rano...No neozvala som sa Ti, nejak som si nenasla cas na to, aj ked papierik s Tvojim tel.cislom som mala celu dobu u seba...Nic nove nemam, pozeram, ze Ty uz budes cochvilku koncit prvy najtazsi trimester a velmi ma tesi, ze si pekne tehulkujes...To dieta, co nosis pod srdcom je skutocny zazrak a dar od Boha...Pre Teba silno vymodleny a zasluzeny!...Verim, ze cakas chlapceka a prajem Ti ho, nech si po tolkych "ruzovych" rokoch uzijes aj trosku "modrej" - lebo "Modra je dobra 😉"...Tak zatial sa maj a pripadne mi posli nejake fotecky bruska do IP 🙂

@sofija18 aj ja vidiim mini dusikov😍😍😍 velmi ti prajem aby ciarka silnela🙂