Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 naozaj? tak potom dobre, ja som len bola taka sklamana mozno trochu z toho ked mi povedala lekarka, ze ved ste este mlada este to skuste a ked sa to nepodari tak vam nasadim liecbu. To mi prislo trochu take, ze kedze som mlada mozem vsetko riskovat. Uvidíme, zajtra si chcem opat urobit testik ci duch silnie, dufam ze ano 🙏 A pichala si si ibjekcie hned od zaciatku tehu ci este pred otehotnenim?
@sandy152 od cca polky 5 tyzdna a picham aj nadalej zatial.
@ejuska2586 ale zacali si ked uz si vedela ze si tehotna teda ano?
@domidee ám doma aj ine znacky ten mamatest tusim ma a este nejaky iny tak zajtra vyskusam tieto a uvidim. Ked som si naposledy robila tento tak som mala takého ducha v den meskania a az potom neskor mi silnel a bolo z toho biochemicke nakoniec, tak uvidim kedze teraz mi uz tak skoro ukazal ducha.
@sandy152 Ano, az ked som bola v 5 tyzdni
@sandy152 hej hej duchuju,a zda sa mi to celkom skoro na ducha..mas odsledovanu ovu kedy presne bola? lebo ak bola 1.9 ako si pisala to si len 6DPO a to je asi 0,1% sanca ze je babo uz aj uhniezdene a uz ti ak test nieco ukazuje..nemyslim to v zlom, len aby si nebola potom zbytocne sklamana...
@simona_simi je vidieť slabú druhu čiarku
@simona_simi ja tiez vidim slabu druhu ciarku
@simona_simi Ano vidim druhu ciarocku je to taam Gratulkaaa
@tonjadabik2 Ďakujeeem 🙂 myslíš, že sa nato už môžem spoliehať ? 🙂
@simona_simi gratulujem je to taaaaam 🙂
@simona_simi hmmm nie je tento zeleny ovulacny a modry tehotensky? 🤔 aka je to znacka?
@petuska18 Pepino 🙂 a toto je tehu a mám ovu takéto isté len o niečo hrubšie paličky majú a tie sú z Dr. Max lekárne 🙂
@simona_simi aha jasne prepac ze som ta zmiatla 🙂 pekna ciarocka, drzim palce nech pekne tmavne a dotiahnete to do uspesneho konca 😍
@petuska18 Ďakujem krásne 🙂 zajtra ráno pridám a robím ďalší 🙂 už nedočkavosť ide na mňa ...
@simona_simi anooooo
@simona_simi aj ja vidim druhu ciarocku gratulujem drzkaj sa😉😉😉😉😉
Žienky všetkým, ktoré ma povzbudzujete ĎAKUJEM 🙂 Veľmi mi to pomáha. Uvidíme, čo testík ukáže zajtra a určite Vám dám vedieť. Všetky sa držte ste úžasné !

Zienky zajtram idem k Dr.drzte mi palce prosim vas
Dakujem zajtra spravim

@sandy152 Injekcie su dobre aj ako prevencia. Ja mam krv v poriadku, ale 2x som potratila, tak mi pre istotu nasadili Clexane. Vraj by som ho mala brat do cca 14teho tyzdna a potom uz nie. Takze sa nestresuj. Istotne bude vsetko ok.