Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@prskavka2223 ano je a neboj ze pride az zajtra ovu prebehne 12-48 hodin od pozitivneho testu☺
@miriamn76 nikdy som ho takto tmavy nemala a to uz 5 cyklov si robim ovu a teraz prvy krat je takyto krasny a pritom vcera ledva duch 🤣....jaaaj duuufam ze to nepresvihneme zase,ale je mozne ze pozitivny je uz viac hodin ci? Vcera vidis ledblva dusik a teraz krasny som bola prekvapena
@prskavka2223 moze byt a nemusi ja som kolko kratt doobeda mala negativny a poobede pozitivny dokonca mavam pozitivny ovu aj dva dni niekedy.
@miriamn76 no ja si skusim este pred spanim urobit a zajtra som zvedava aky bude...jaaaj dufam ze sa trafime tento cyklus
@radka662011 ahoj. Mohlo ist o biochemicke tehotenstvo. Presne ako ti baby napisali. Jednoducho niekedy sa babo neudrzi, alebo sa nieco nevyvija tym spravnym smerom a priroda sa to rozhodne sama ukoncit. Biochemicke tehotenstvo je pomerne caste, len my netrpezlive snazilky
si ho vsimame castejsie, lebo sme netrpezlive 😊 Moje testy jul a september. Ale nic z toho 😊 Nuz...netrpezliva snazilka som aj ja 😂 Drzim palceky, nech sa coskoro podari.
@saskia00721 urcite sa im da verit. Ja som minuly mesiac testovala zaroven s mamatest 10 a pepino 10. Tie poondene mamatest na 2 testoch ukazli ducha a pepino snehobielo. Takze za mna pepino ano a mamatest nikdy viac
Dievcata ja to nechapem . Dva testy mi ukazali pozitivne a clearblue negativne . Duchuju tie testy pepino?
@wilinkaa hmm asi to netreba silit mi sme bohuzial o.babo prisli v juni nedobrovolne 😖bohuzial stalo sa to prave nam tak clovek sa to snazi hned vykonpezovat a tlaci na pilu lebo je vnutri prazdny aby sa dal ako tak psichycky do poradku ale fakt ked na nieco tlacis oto viac to nejde asi ozaj treba tomu nechat volny priebeh a verim ze sa tu stretneme coskoro a budeme ukazovat naozaj pozytivne testiky😍
@luta13
@nina4 dakujem kocky za mile a pekne slova potesia 💖❤😘prist v 4m.o dieta je fakt tazke psycho naozaj neprejem nikomu zazit iked sa tieto veci stavaju a pomerne casto a vela zien si tym musi prejst je tu vela takych co hned potratia nevedia udrzat a podla mna to je strasne mam tu jednu taku zienku velmi mi psichycky pomohla btych tazkych chvilach lebo sme prezili presne to iste len ona najprv prezila 6/7 potratov na zaciatku a konecne ked sa drzalo tak 4m.sa dozvedela tu hroznu spravu presne to co ja ako fakt ju obdivujem velmi silna zena ja neviem co bych spravila toto zazit ...nechcem sa tu teraz vyplakavat myslim pozitivne hlavne ze to stastie na mna caka dakde a pride kedy ma dakujem kocky ze ste tu aj taketo co dokazete naozaj podporit cloveka ❤a mozno este viac ako ludia pritomny v mojom okoli ....dam vediet ci M dorazila ci nie😀a prajem pekny dnik🌰🍃🍂🍁⛅ vsetkym
@ikonica ahoj už som tu dávno nebola 😀 už to nejak neriešim uvidíme či príde ms či nie 😉 ako sa máš? Niečo nové?
@trblietava ahoj, prajem Ti coskoro vysnivane palice na teste (//)...Boh Ta zehnaj 🙏❤

Ahojte zienky...prosim vas je toto uz pozit.ovu test? Lebo akurat dnes muza doma nemam 😒...pride az zajtra poobede...dakujem za odpovede 😊