Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
momik9 dakujeeem za odpoved 😍
Uz som myslela ze si to namyslam. Dufam ze bude silniet 🙏
Ahojte, ked je kratka ms, moze byt potom ovulacia skor? 🙂Myslim si, ze ano, len si to chcem overit. 🙂
@marisse2428, ovulacia nema nic s dlzkou ms
@martinecka13
Vidím dve čiarky 😇 nech silnejú ❤
@miriamn76 no presne, ked menstruacna faza je kratsia, tak by sa mali aj ostatne fazy cyklu posuvat. 🙂
@marisse2428 lf mam stale 14 dni. A ms mavam 5 dni
Myslíte že som tehu ? Podľa foto vyššie.
@martinecka13 je to tam
@martinecka13 ano vyzera ze si vidim.ducha krasneho moc gratulujem
@martinecka13 spravila som ti to v negative a krasne vidno druhu / iba slepy by nevidel 😍
Baby ďakujem ani neviete aká som šťastná! 😍😍
Baby mali ste niektorá slabé krvácanie 6dpo? Hneď po ovulke začalo spinenie a teraz neviem či mám ms ci mam ovu ani kde v cykle sa nachádzam 😲
@petulik47 Anooo je to taaam
@martinecka13 Anooo je to taaaam
Huraaa babyyy Gratulkaaaaa❤
Ja som spinila 2 dni medzi tými 2 dni jeden deň nič a na ďalší zas. 7dpo.
@trblietava ahoj moja môžeš mat buď implantácne spinenie alebo ovulacne ale držím palce aby to bolo to prvé a na 9dpo ti vyšli viditeľne čiarky na teste ✊️
@tonjadabik2 dakujeeeem 😍 juuuuj tesiiim sa a tiez sa pridavam ku gratulaacii 😉
Lepšie sa to nedalo odfotit
@saskia00721 podla mna negativne
@cica120 ďakujem 😊
@saskia00721 nevidim nic asi negativne

@nina4 jaaaj čo chvíľa je tu áno sa nenazdas 😉 držím ti palce nech to máš čo najrýchlejšie a najľahšie 😊 tak my aspoň 6 mesiacov od operácie..čiže po novom roku obeham ešte raz vyšetrenia a vo februári môžme ísť na to..😁 dúfam že otehotniem znova rýchlo ale už zo šťastným koncom..aach keď si predstavím ze som mohla byť teraz v takom štádiu ako ty a čo chvíľa by som rodila má rozdrapuje..ale žiaľ uZ je to tak ako to je..