Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sandy152 mne by to teda trapne vobec nebolo, ved predsa sa snazite o babätko, je to normalne, ze v case ovulky spolu mate styk a logicky aj spermie dava manzel do Teba, cize Dr.musi s tym pri kontrole ratat 😉...Pre mna osobne uplne prirodzena vec...Rano sa aj tak zvonku vyumyvas pred kontrolou a budes mat fajn pocit 😅
Ahojte baby. Mile moje snažilky kvasim tu už dobrý rok tak ma tu už určite skoro všetky poznate. Na začiatok chcem podporiť všetky snažilky hlavne tie, ktoré majú PCO syndróm rovnako ako ja. Nebojte sa so správnym prístupom vášho lekára a so správnou liečbou sa to dá. Som toho dôkazom. Veľmi dlho som tu nebola teda bola ale neprispievala. Ja som si potrebovala oddýchnuť bolo toho na mňa veľa a jednoducho som potrebovala vypnúť a možno aj to mi pomohlo. Ak pán Božko pomôže tak sa v apríli staneme rodičmi a splní sa mi sen. Baby nevzdávajte sa. Vždy mi hovorili že to mám v hlave a že mám prestať na to myslieť a ja som sa hnevala že sa to nedá. Dá sa to dievčatá a pomohlo mi to. Ďakujem vám za vašu oporu v ťažkých chvíľach 😙🙏 a modlím sa aby ste sa každá dočkala vytúženého tehotenstva //. Teraz sa už len modlím aby sme boli obaja zdraví lebo nič iné nie je dôležité ❤️
@matka295 blahoželám a hlavne všetko dobré prajem az do úspešného konca držím palce☺
Ďakujem baby
@matik7
@bluebell0412 no ne spadne som sa vyhýbala odpovedi 😂 chcela som to až neskôr dať vedieť je to predsalen také chúlostivé a osobne pre mňa. Strach tam bol 🙊 tak som mlčala
@matka295 Jeeej, ty si tehulka. Velmi sa s Tebou tesim. A chvilocku po mne 😘
@matka295 A zabudla som ti napisat, ze srdecne gratulujem. Drzim silno palce, aby si to dotiahla do uspesneho konca - my obe. A aby sme sa spolu na jar tesili z nasich drobcekov ❤
@ejuska2586 ďakujem moja 😘 aj tebe veľa zdravíčka až do úplného konca 😍
@archanjel007 @karmela pravdepodobne ms 😀 dnes som 4ty deň takto trosku sa to rozbehlo takže počítam 4dc

@kudusko ale boli má podbrušku ako pri menzese. Je to normálne?