icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

matka295
3. okt 2017

@karmela ďakujem ti poklad 😚

matka295
3. okt 2017

@zuzu1109 niektoré baby m

matka295
3. okt 2017

@zuzu1109 niektoré baby majú menštruačné bolesti u každého je individuálne. Neboj sa. Kedy ideš k dr?

karmela
3. okt 2017

@zuzu1109 bolesť v podbrušku ako na ms je normálna len nesmie presiahnuť kŕče vtedy to nieje dobre..Zavolaj sestričke povec kedy bola posledná ms a oni ti dajú termín kedy máš prísť 😉 Blahoželám 😊 Ja som šla na 10 deň meškania a bolo vidieť váčok ale u každej je to individuálne

karmela
3. okt 2017

@trblietava ahojky takze to nieje normálna ms len spinenie? A test?

0507
3. okt 2017

@matka295 gratulujem 🙂

zuzu1109
3. okt 2017

@matka295 na budúci týždeň mi kázal tak uvidíme, či bude všekto ok. Držte palce...👍

trblietava
3. okt 2017

@karmela ahoj zo spinenia slabé krvácanie ktoré včera zosilnelo ale je to ako slabšia ms začalo to na 37dc tak preto to už beriem ako ms. Len som sa asi pomýlila tou bazalnou teplotou tak som počítala 6dpo asi to bol anovulak 😕 nevadí ide sa ďalej na ďalší týždeň k lekárovi a na ďalší cyklus by mi mal nasadiť clostil tak som zvedavá čo to dá 🙏

trblietava
3. okt 2017

@karmela ale ešte predtým skúsim fytosoju brať od zajtra , nemáš s ňou skúsenosť?

karmela
3. okt 2017

@trblietava no už nech sa aj Vám zadarí šťastlivo..A test si neskusala?

karmela
3. okt 2017

@trblietava mojko snou skúsenosť nemám iba vcel.materskou kasickou a agnucaston čo som užívala

zuzu1109
3. okt 2017

@karmela no nie sú to úplne kŕče, ale také ako keby som mala dostať každú chvíľku MS. A inak ďakujem, strašne sa tešíme. Je to pre nás veľký dar ♥

trblietava
3. okt 2017

@karmela nie asi by to bolo zbytočne 😝 ale môžem skúsiť pre istotu pred tym ako začnem s fytosojou. Ďakujem pekne bodaj by sa zadarilo a na Vianoce by bol pekný darček 😇

trblietava
3. okt 2017

@karmela aj nad kasickou som už premýšľala tebe pomohla? 🙂

karmela
3. okt 2017

@matka295 ináč krásne brusinko pristane Vám to veľmi 😊

karmela
3. okt 2017

@trblietava zlato neviem či ona mi pomohla brala som ju vo februári asi potom v marci nič a v apríli už ms nedošla je na chuť že ble ale účinná mi bola aj na pleť 😝 Skús test moja ja že si už skúsila a ty nič..daj potom vedieť

matka295
3. okt 2017

@karmela ďakujem moja tuším že to u teba som počula názov tuko bruško tak aj ja mám tuko bruško 😀😁😂 to je tam zámerne pre lepšiu ochranu bábätka 😍

karmela
3. okt 2017

@zuzu1109 tak to je na začiatku tehu normálne aj ja som to tak mala..😉 No budúci týždeň už uvidis svojho drobceka a neskôr akciu srdiečka držím palčeky

karmela
3. okt 2017

@matka295 áno áno tuko bruško je moje 😃 No ja už som ako tankový prapor teraz,ale hlavne že je mala zdravá potom zhodíme..po pôrode..už viete čo sa schováva v brušku ? Hlavne nech ste zdravý 😉

zuzu1109
3. okt 2017

@karmela znie to priam neuveriteľne, že môjho.
Dúfam, že to bude všetko v poriadku. ďakujem dievčence ste veľmi zlaté, že ma informujete. toto bude moje prvé bábatenko 🙂

matka295
3. okt 2017

@karmela ešte neviem možno sa zajtra dozvieme idem na prvotrimestralny skríning tak hádam sa ukáže. Dnes mi ho gynda ukázala aj na 3D ale nechcelo sa fotiť 😂 ručičkami si zakryvalo tváričku 😍 a ti poviem nehybne ho pristihnúť to bolo ťažké tak sa mrvilo a skackalo sinv brušku občas ho musela fajne štuchnut aby sa otočilo ako chcela 😊 no neposedné mimčo. Uvidíme zajtra či sa ukáže drobček. Vieš čo keď som tak dnes naňho pozerala no úplne sa mi zdalo že bude mať môj Orli nos 😁 tak som si v duchu pomyslela aha môj Orli nos má 😁 bolo to krásne 😍 2.11 mám ďalšiu poradňu dúfam že to už bude ísť rýchlejšie lebo hrozne pomalu mi to ide zatiaľ.

veja232
3. okt 2017

@marisse2428 vidím slabučkú druhú čiarku 👍🙂

karmela
3. okt 2017

@matka295 aj moja babula je aktívna no ona rada ukázala pohlavie už v 12tt mi povedal že bude dievčatko..A noštek má pomne široký..budeš mat krásny zážitok a verím že bude aj všetko v poriadku a donesieš si krásnu fotecku aj zážitok 😉 Aj mne to ide teraz pomaly Modlim sa nech už je december lebo len funim..moja druha princezná

karmela
3. okt 2017

@marisse2428 na týchto testikoch by mala byt druha čiarka ďalej od tej prvej.Skus ešte neskôr testik

veja232
3. okt 2017

@zuzu1109
Ahoj 🙂 tiež mám občas chvíľkové bolesti v podbrušku ako pri ms, v práci som koľkokrát utekala na wc so strachom, že sa to spustilo. A dnes mi vyšiel pozitívne aj digitálny clearblue (2-3). 😊 Prosím ťa koľko máš od poslednej ms ? Keď ťa už ďalší týždeň objednali ? Objednali ťa podľa toho ? Či ? Lebo koľko mi mešká netuším 🙂 prepáč za toľko otázok, 😀 manžel do mňa hustil ráno aby som si zavolala sestričke, ale neviem či není skoro, ako mi aj baby písali, alebo to mi už ona povie ? 😀🙂

matka295
3. okt 2017

@karmela krásna princezná 😍 tak uvidíme či sa to naše šidlo ukáže zajtra ❤️

veja232
3. okt 2017

@zuzu1109 a samozrejme gratulujem 😘

kostrmenka
3. okt 2017

@archanjel007 takze druhy test

karmela
3. okt 2017

@matka295 potom daj vedieť a držím palčeky hlavne nech ste zdravucky 😘