Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@veja232 aj tebe gratulujem 😘 teším sa veľmi
dnes som jej volala, že asi som tehotná, že mi mešká menštruácia a že som si robila test a je pozitívny. Pýtala sa ma, že koľko mi mešká. Dnes to je ôsmy deň.
A potom mi povedala, že keď som tehotná mám prísť na budúci týždeň dakedy. Tak som zvedavá, či sa tam niečo ukáže. 🙂
@kostrmenka super blahozelam je to tam🙂
nazivo tam je vidno jemnu ciarku
@0507 je tam ciarka vidno ju uvidis ci pride
@0507 Na oboch vidim slabu ciarku. Drzim palce nech silnie.
@ejuska2586
@archanjel007
dik baby, ale ked porovnam testy 2 dni dozadu, tak ciarka vobec nezosilnela...aj ked pred 2 dnami som robila test poobede, dnes hned rano...neviem ci to moze mat nejaky vplyv
@karmela tak testik včera nič ale záhada je že teplota dnes stúpla na 37,2 a včera bola 36,1 takže asi to krvácanie bola ovu ale dnes som už 41dc.a včera som vzala fytosoju no radšej neberiem lebo neviem kde v cykle som.. šialenstvo toto 😀
@0507 Uvidis opat o 2 dni. Robila si tu istu znacku aj pred dvomi dnami? Lebo kazda znacka ma ine mnozstvo farbiva.
@ejuska2586 ten dnesny je mamatest a ten som si robila pred 2 dnami poobede
@0507 Tak je tam niekolko moznosti - viac zriedeny moc (ak si v noci pila, alebo si bola na wc a pred dvomi dnami nie), este ti nestihlo stupnut HCG (stupa kazdych 48-72 hodin), alebo biochemicke tehotenstvo. Dufam, ze ta tretia moznost to nebude. Drzim palce.
@ejuska2586 testy uz zatial robit nebudem, uvidime ci MS dorazi dnes

@kostrmenka blahoželám 😊