Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@trblietava ahojky takze to nieje normálna ms len spinenie? A test?
@karmela ahoj zo spinenia slabé krvácanie ktoré včera zosilnelo ale je to ako slabšia ms začalo to na 37dc tak preto to už beriem ako ms. Len som sa asi pomýlila tou bazalnou teplotou tak som počítala 6dpo asi to bol anovulak 😕 nevadí ide sa ďalej na ďalší týždeň k lekárovi a na ďalší cyklus by mi mal nasadiť clostil tak som zvedavá čo to dá 🙏
@karmela ale ešte predtým skúsim fytosoju brať od zajtra , nemáš s ňou skúsenosť?
@trblietava no už nech sa aj Vám zadarí šťastlivo..A test si neskusala?
@trblietava mojko snou skúsenosť nemám iba vcel.materskou kasickou a agnucaston čo som užívala
@karmela nie asi by to bolo zbytočne 😝 ale môžem skúsiť pre istotu pred tym ako začnem s fytosojou. Ďakujem pekne bodaj by sa zadarilo a na Vianoce by bol pekný darček 😇
@karmela aj nad kasickou som už premýšľala tebe pomohla? 🙂
@trblietava zlato neviem či ona mi pomohla brala som ju vo februári asi potom v marci nič a v apríli už ms nedošla je na chuť že ble ale účinná mi bola aj na pleť 😝 Skús test moja ja že si už skúsila a ty nič..daj potom vedieť
@karmela ešte neviem možno sa zajtra dozvieme idem na prvotrimestralny skríning tak hádam sa ukáže. Dnes mi ho gynda ukázala aj na 3D ale nechcelo sa fotiť 😂 ručičkami si zakryvalo tváričku 😍 a ti poviem nehybne ho pristihnúť to bolo ťažké tak sa mrvilo a skackalo sinv brušku občas ho musela fajne štuchnut aby sa otočilo ako chcela 😊 no neposedné mimčo. Uvidíme zajtra či sa ukáže drobček. Vieš čo keď som tak dnes naňho pozerala no úplne sa mi zdalo že bude mať môj Orli nos 😁 tak som si v duchu pomyslela aha môj Orli nos má 😁 bolo to krásne 😍 2.11 mám ďalšiu poradňu dúfam že to už bude ísť rýchlejšie lebo hrozne pomalu mi to ide zatiaľ.
@marisse2428 vidím slabučkú druhú čiarku 👍🙂
@matka295 aj moja babula je aktívna no ona rada ukázala pohlavie už v 12tt mi povedal že bude dievčatko..A noštek má pomne široký..budeš mat krásny zážitok a verím že bude aj všetko v poriadku a donesieš si krásnu fotecku aj zážitok 😉 Aj mne to ide teraz pomaly Modlim sa nech už je december lebo len funim..moja druha princezná
@marisse2428 na týchto testikoch by mala byt druha čiarka ďalej od tej prvej.Skus ešte neskôr testik
@zuzu1109
Ahoj 🙂 tiež mám občas chvíľkové bolesti v podbrušku ako pri ms, v práci som koľkokrát utekala na wc so strachom, že sa to spustilo. A dnes mi vyšiel pozitívne aj digitálny clearblue (2-3). 😊 Prosím ťa koľko máš od poslednej ms ? Keď ťa už ďalší týždeň objednali ? Objednali ťa podľa toho ? Či ? Lebo koľko mi mešká netuším 🙂 prepáč za toľko otázok, 😀 manžel do mňa hustil ráno aby som si zavolala sestričke, ale neviem či není skoro, ako mi aj baby písali, alebo to mi už ona povie ? 😀🙂
@archanjel007 takze druhy test

@karmela ďakujem ti poklad 😚