icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

karmela
4. okt 2017

@matka295 ahojky ako dopadlo sono verím že sa vitešujete 😉

momik9
4. okt 2017

@luta13 dakujem budum dufat ze sa podarilo lebo nieviem ci sa da stopercentne verit takym dusikom☺

luta13
4. okt 2017

@zuzu1109 testik krasne silnie 😉...Len pekne vsetko uzivaj - zaciatky su najkrajsie a tes sa na prvu kontrolu, ta je nezabudnutelna 😀

luta13
4. okt 2017

@sonya6 Drzim palceky, nech si najdes na testiku // 😉...Pozri do mojho albumu "Druhe dietatko Sebastian" - tam mam ruzovy ovulak a hned nad nim tehutestik (oba robene v ten isty den - tehu rano a ovu okolo obeda myslim) a bolo to 1-2 dni po meskani MS 🙂

sonya6
5. okt 2017

Kočky dnes som 10DPO ráno som si robila test, vidíte tam niekto niečo? 🙂

matka295
5. okt 2017

@luta13 ďakujem moja 😘 včera sme boli na skríning a všetko je v poriadku a čakáme dievčatko ❤️ dostala som najkrajší darček k narodeninám včerajším 😍

zuzu1109
5. okt 2017

@matka295 tak toto je nadhera Matka, užívajte. Držím palčeky 😘😍
A všetko najlepšie k narodeninkám 🌹

zuzu1109
5. okt 2017

@luta13 áno čiarka je rovnaká ako testovacia 😉 ďakujem 😘😘😘

martinkamm
5. okt 2017

@matka295 jeeej to uz viete tak skoro pohlavie dietatka?;)

tonjadabik2
5. okt 2017

@zuzu1109 nooo moje vidis Gratulujeeeem krasne testiky 👶

tonjadabik2
5. okt 2017

@matka295 kraasne babetko jeeejy aj my cjceme dievcatko 🙏

matka295
5. okt 2017

@martinkamm áno vieme na skríningu mi povedal dr. Ja som bola v Šaci v Košiciach pri primarovi Dosedlovi on je odborník slovenská špička 😉 aj sestre tak skoro povedal pohlavie a správne 😄

matka295
5. okt 2017

@karmela ahoj moja áno veľmi sa vytešujem viď foto nižšie. Všetko dopadlo na jednotku o týždeň budú výsledky ešte čakajú na výsledky krvi a tak mi to sklbi primár dokopy a dá komplexný výsledok. Ale povedal že je všetko v poriadku že mala je zdravá a viac krát mi zopakoval že všetko vyzerá priam výborne a tiež aj pohlavie mi hneď povedal tak sa tešíme z dievčatka 😍

leren1
5. okt 2017

@sonya6 vidim 🙂

matka295
5. okt 2017

@tonjadabik2 mne to bolo jedno aké pohlavie len nech je zdravé. Mala som ale silné tušenie že to bude chlapec odkedy som si test urobila ale nakoniec som sa veľmi potešila že to bude dievčatko tak v kútiku duše som veľmi chcela aby bola dievčatko ❤️ prajem ti to ❤️

zuzu1109
5. okt 2017

@tonjadabik2 áno áno najkrajšie testíky.....veľmi sa tešíme 🙂
ďakujem zo ♥♥♥ ste úplne super

tonjadabik2
5. okt 2017

@matka295 ved aj mne je jedno co to bude az to bude ale tuzime po dalsom dievcatku. velmi sa s tebou tesim ze to bude dievcatko. ja tussim ze to bude chalan lebo len slane jem ale uz mi slane prestava chutit..taze uvidime..❤ Dakujem ❤

tonjadabik2
5. okt 2017

@zuzu1109 ale nieje zaco.. ja som sa tiez potesila ked videla svoje testiky.drzim ti palcee. ❤

matka295
5. okt 2017

@tonjadabik2 ja nejako ani nemám veľmi chute skôr ovocie nektarinky a hrozno mnam aj na kilá by som zjedla. Konečne mi asi pred týždňom prešli tie celodenné nevoľnosti ale zase na druhej strane nemám vôbec chuť do jedla vkuse sa musím nútiť aby som aspoň niečo zjedla.

tonjadabik2
5. okt 2017

@matka295 ja tiez ovocie a hroznooo na kilaaa bozee to ja mozeeem mnaaam. mne nic nieje ani zle ani nevraciam ani nic.ale zase este neviem nic este som nebola u dr..

matka295
5. okt 2017

@zuzu1109 jej až teraz som si všimla tvoje testiky sú krásne gratulujem a z celého srdiečka ti prajeme hlavne zdravičko aby ste boli obaja zdraví 💚 užívaj si tehotenstvo prajem nech ho máš bezproblémové 😘

martinkamm
5. okt 2017

@matka295 to mate suuuuper🙂aj ja som uz veeelmi zvedava tak vnutorne tuzime po dievcatku zasa ale kazdopadne hlavne nech je zdravucke

matka295
5. okt 2017

@tonjadabik2 a kedy máš ísť k dr? No ja som bola hneď u dr ma zobrala hneď to som bola 4tt to mi zobrala krv na hcg potvrdila tehotenstvo lebo na sone videla veľmi slabucko a o týždeň neskôr som bola na sone kvôli potvrdeniu či je v maternici a vtedy sme videli bublinku a ona už videla aj zltkovy vak takže embryo tam bolo no a potom som bola o tri týždne a to už bolo bábätko so srdiečkom ❤️ a teraz o bola v utorok a to už sa aj hýbala ❤️ a včera som mala ten skríning...

zuzu1109
5. okt 2017

@tonjadabik2 a ty si ako na tom? kedy ste to ziśtili. Ja som ešte nebola ani u dr.
prvé dni meškania som mala stále pocit, že ms už príde každú chvílu. Mala som bolesti ako pri nej, ale ms stále nechodila tak radšej spravíme test a bolo to tam // 🙂
Tak sme skoro odpadli po 7 rokoch.
Teraz už nemám bolesti sem tam ma bolí v krížoch, ale stále sa bojím. Dúfam, že to bude Ok ♥ ani nevoľnosti nemám a ty ?

matka295
5. okt 2017

@martinkamm to je základ moja nech je zdravé a nech si aj ty zdravá lebo to je dôležité nikto iný ho nevýnosí za teba takže nech ste obaja zdraví. A kedy máš ďalšiu poradňu. Ty si nebola na prvotrimestralny skríning? Keby som naňho nešla nevedela by som ani ja pohlavie ešte 😄

zuzu1109
5. okt 2017

@matka295 ďakujem Maťulka, je to pre nás veľký dar. Už ako som písala, len sa trochu bojím, dúfam, že to bude OK ♥

matka295
5. okt 2017

@zuzu1109 aj ja som sa bála veľmi zo začiatku, nehovorím že sa nebojím aj teraz ale už je to iné. Cítim zmeny na sebe vidím rastúce bruško cítim maternicu doslova ako rastie, už je to menší strach aj keď mám pocit že sa neprestanem báť až pokým nebudem cítiť pohyby 😍 aj keď myslím že už sa budem celý život onnu báť 😄 môj poklad vymodlila som si ju vybojovala. Každý deň sa modlím za zdravie

tonjadabik2
5. okt 2017

@matka295 noo ja som este nebola na potvrdenie tehotenstva..ale uz sa chystam buduci tyzden.ja nemam vodicak a pri detoch sa to neda zadelit taze musim cakat na manzela nech vybehne autom somnou.

@zuzu1109 no ja presne tak isto. este som nebola u dr..radsej pockam do vyssieho tyzdna.ale chcem ist na buduci tyzden. mna uz nic neboli..teda obcas krize a v noci obcas brusko aj cez den. zle mi nieje nevraciam vobec nic.vytoky mam brutal biele,zlte taze furt mam pocit akoby mala prist ms ale chvalabohu nic. uz je mesiac co nemam kramy.naposledy v auguste..

matka295
5. okt 2017

@tonjadabik2 jaj tak tomu rozumiem a nerozmýšľala si že si urobíš vodičák? Je to skvelá vec ver mi. Ja by som nemohla tak dlho vydržať ako ty máš môj obdiv 😁

tonjadabik2
5. okt 2017

@zuzu1109 inak ti Gratulujem ze po 7 rokoch fuuha..nam sa podarilo po par mesiacoch..no ale nic nevravim este neviem ci je to dobre alebo co povie dr..