Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Kočky otázočka, hladina LH stúpa aj pred MS? dnes som 9DPO, robila som si ovu a tehu test. Ovu skoro pozitívny z ranného moču, veľa mu nechýbalo a tehu biely :D tak nvm či LH niečo indikuje alebo bežne stúpa aj pred MS 🙂
@sonya6 LH hormón a HCG hormón majú veľmi podobné chemické zloženie a tak ovu testy reagujú aj na tehu hormón (nie u každého sa to ukáže,ale veľa žien to potvrdilo ),ja tiež som mala pozitívny ovu test a tehu ešte biely. Po dvoch dňoch už bol aj na tehu teste duch. Skús o dva dni tehu test,je to na dobrej ceste,držím palce 😉
Preco mi 3test slabne??
@kostrmenka robíš rovnakú znacku testu?
@bluebell0412 ano
@marisse2428 na Tvojom vcerajsom testiku vidim ducha druhej ciarky, drzim palceky, aby silnel...Testni zas o 2 dni, pripadne hod zas foto sem 😉
@kostrmenka druhy testik krasne //...neboj bude tmavnut, bud hlavne v klude a testuj kazde 2 dni...Drzim palceky, nech je vsetko tak, ako byt ma ❤
@luta13 dakujem krasne, si zlata, testovat budem bud zajtra rano alebo az v sobotu.. urcite sem hodim testik 😊
@kostrmenka hod sem foto 3.testu dokopy s druhym, pripadne prvym ak mas vsetky 3 😉 ...
@kostrmenka teraz ten posledny ke svetlejsia ciarka?
@kostrmenka robila si si ich v cca rovnakom čase buď ráno alebo vecer niekto ma rano silnejšie niekto vecer.
Ale včera si testovala tiež testovala by som aspoň o tie dva dni keď je vidieť rozdiel.
Skus určite zajtra.
@kostrmenka zalezi aj od casu, kedy si testovala, ako tu spomina @bluebell0412... Jednoznacne su pozitivne a testuj zajtra rano...Hod potom zas foto 🙂
@archanjel007 zeleny je prvy pred vcerom stred vcera a posledny dnes
@luta13 ok

Testík robený po týždni a myslím že čiarka silnie 🤗nebudem sa predčasne tešiť počkám či dorazí MS☺